FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Petycja

mtx
http://www.presja.org/index.php?action=show&idp=48

Zależy mi bardzo na tym, żebyście popierali tę petycję, ponieważ potrzebuję poparcia w społeczeńśtwie Smile

Chodzi z jednej strony o badanie socjologiczne (o mobilność narodu), a z drugiej załatwiam sprawę prywatną.

Jak zwylke- 2 pieczenie na 1 ogniu Wink

więc gdybyście byli łaskawi się tam dopisać jako za byłabym bardzo wdzięczna i bardzo by mi to pomogło...
Adi666
No coz za nowosci sie placi..wiec raczej nic nie wskorasz...pozatym lost stal sie nudny po pierwszym sezonie....a takie sprawy ze istanieja dwie wyspy o ktorych wie tylko sojer i to ze lataja po wyspie z kalachami sa dla mnie juz smieszne. Ale popytam sie znajomych moze podpisza sie pod twoja petycja
Calemb
A ja się podpisałem pod ta petycją, może to nic nie da ale każdy głoś ważny Very Happy stronkę również na opisie z gg wystawiłem, więc liczę że wszyscy fani tego serialu pomogą innym pooglądać 3 serię....
mtx
Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc Wink
To dla mnie ważne.

LOST 3 to nie jest taka nowość. Problem tkwi w tym, że samego kanału AXN nie ma na Aster. I tyle.. a wyniknął ten brak przez Lost Wink
Grom
Nie ma na AXN ale na torrencie sa wszystkie odcinki, jaka trudność ściągnąc je? Zanim lost znowu pojawi sie na tvp2 trzeba bedzie poczekac az sezon 3 zakonczy sie w USA i tvp2 przetlumaczy przynajmniej 5 pierwszych odcinkow na jezyk polski. Troche to potrwa IMO Very Happy

Pozdrawiam
mtx
Ale oglądanie na tv, a oglądanie na laptopie, to jest niebo, a ziemia. Na laptopie też nie będziesz miał nigdy takiej jakości jak w tv..

poza tym na AXN Lost zacznie się już na początku lutego, czyli prawie lada moment. W sieci- owszem - można ściągnąć, ale ile to będzie trwało? myślę, że zanim ściągnę, to tyle samo sobie poczekam na AXN..

tylko, że mogę sobie czekać, bo mam Aster i i tak nie mam AXN, więc albo zerwę umowę, zapłacę kroci itd.. albo się uda i dołączą mi do pakietu...
vrooth
wszystko będzie w swoim czasie w TV... troche cierpliwości wystarczy Smile

w AXN pewnie na jesieni, albo może jak sie uda w od marca/kwietnia... a TVP, coż... nie stać ich na puszczenie tego szybko... taki kraj, taka telewzja...
Postman
Nie lubię tego serialu jak każdego innego. Typowa masówka tanią produkcją dla mas. Nie mogę poprzeć tego serialu aby Aster go wyświetlała. Nie jest to zgodne z moim sumieniem. Sorry jeżeli kogoś uraziłem. Crying or Very sad
mtx
na AXN leci od lutego!
mtx
na AXN leci od lutego!
v3nd0r
Choc nie jestem zwolennikiem tego serialu, to moge sie wpisac Smile Zawsze to jeden glos wiecej.

Jesli chodzi o The Lost to jakos wydaje mi sie on za bardzo zagmatwany i po jakims czasie mi sie znudzil, tak jak wszystko w telewizji. Choc nie powiem, istnieje zawsze chec obejrzenia nastepnego odcinka gdy pozostaja nie domowienia na koniec, ale tak to juz chyba w kazdym serialu jest ,aby przyciagnac ludzi.

Nic tylko sie wpisywac, mozna sprawic komus przyjemnosc, tylko ciekawe czy ta petycja przyniesie jaki kolwiek efekt, czy gore wezma rachunki i kasa.
mtx
Ja nie oglądam Lost.. Nie widziałam ani jednego odcinka Smile
oxwood
Chociaz nie oglądałem do tej pory żadnego odcinka, to się wpisałem Razz Trzeba popierać inicjatywy obywatelskie Very Happy