FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[pomoc] licencjat - ankieta

fallco
Witam!

Prosiłbym Was o pomoc. Piszę właśnie licencjat z tematyki promocji gier komputerowych. Do napisania swojej pracy potrzebuje przeprowadzić "badania". W tym celu stworzyłem ankietę i prosiłbym Was o jej wypełnienei i odesłanie na mojego maila. - fallco@o2.pl

http://ekrol.frihost.net/ankieta.doc

Z góry dziękuje za pomoc.
spooki86
Czy nie lepiej zrobić ankiete w formie elektronicznej ?

Napewno wtedy wiecej osób by wypełniło.
fallco
Myslalem nad tym, ale z moja pania promotor ustalismy ze jednak nie ma sensu ryzykowac, ze ktorys z profesorow sie przyczepi do formy i tak bedzie po prostu bezpieczniej.
jackill
No, ale mozna zrobic formularz, ktorego wyniki mozesz dostac na skrzynke, z tym doc to watpie zeby ludziom sie chcialo bawic...
Calemb
No i w ten sposób masz już materiał do tematu Marketplejs...... Wielu na pewno zechce przygotować stronę z takim formularzem (za odpowiednią opłatą w Frih$'ach) Very Happy
loginos
Być może jednak na tej uczelni/wydziale wymagane jest dostarczenie przynajmniej części wypełnionych ankiet w formie papierowej, bo w innym przypadku czepiają się że wyniki zostały wyssane z palca.
Jeśli promotor rozważywszy wykonanie ankiety jako formularza on-line do wypełnienia odrzucił taką możliwość to chyba wiedział co mówi.

Dobrym kompromisem w takiej sytuacji jest zrobienie formularza on-line, który generuje plik (np. pdf) i wysyła go na Twoją skrzynkę. Efekt dla Ciebie taki sam a wypełniający nie muszą mordować się z jakimś docem. Very Happy
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.