FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ogurek i jego ban

mtx
Żebyście nie myśleli, że ja naprawdę sobie bimbam na niektóre moje obietnice..

Wykorzystywał buga, to ma bana bez ostrzeżenia. Robię niezapowiedziane naloty i sprawdzam editem Razz
więc strzeżcie się...
Camel
Hmm, może mu się ręka omskła jak pisał Razz

Ciekawy bug... nie powiesz chyba że tagi, nie widoczne w postach liczone są jako zawartość i na tej podstawie naliczane są punkty.

W takim razie nawet za krótki tekst z dużą ilością pogrubień, podkreśleń i zmianami wielkości koloru i rozmiaru czcionki można zarobić maksymalną ilość punktów za posta...

Sporo widziałem postów krótkich ale dość kolorowych żeby zapewne dostać 4 punkty...
KacperOo
Buga to ja znałem ale bałem się go użyć xD (pisało w FAQ albo gdzieś Wink ) Nabijanie kolorowych,super wytagowanych postów jest bez sensu...
Ramelof
Doigrał się po prostu. Jak nie stać go na napisanie paru dobrych postów to jego problem. Zresztą to nie jest bug tylko forum jest tak napisane, że nie kasuje nadmiaru znaczników i spacji. Taki mechanizm jest chyba na IPB albo vB, ale nie jestem tego pewien. Może istnieje taka modyfikacja, żeby potrafiła kasować, ale raczej w to wątpie.
Bigrazer
CZemu ja na to nie wpadłem wcześniej... mtxDzieki temu tematowi nie ostrzegłas innych tylko pokazałas jak mozna nabijac w łatwy sposób punkty Razz Narobiłas sobie roboty Very Happy Teraz wiecej osób bedzie sobie stawiało kolory i rózne wielkosci czcionki Very Happy
mtx
Widać, że nie zakapowaliście na czym bug polega..

No nie ważne.. jak dla mnie.. mogę was po wywalać Razz no problem zawsze się da naciągnąć zasady Razz
evolucja prawie dostał bana za kopjuj-wklej..

tamci modzi nie są tak liberalni jak ja...

PS sorry za błędy Wink

Last edited by mtx on Sat Jan 13, 2007 6:12 pm; edited 1 time in total
Camel
To zakrawa z lekka na tyranię Razz

Przyznam się że nie czytałem nawet regulaminu, ot tak pobieżnie do przejrzałem wtedy kiedy starałem się o konto... a było to coś koło 15 lipca 2005 roku.

Od tamtej pory nie zaglądałem do regulaminy, myślicie że warto by było, że może coś się zmieniło? Twisted Evil
mtx
Regulamin jest cały czas taki sam. Tylko coraz bardziej restrykcyjnie mam do niego podchodzić.

Zdarza się, że angielscy modzi zwracają uwagę, że ten ma nie tą sygnaturkę, a tamten u nich na angielskim forum pisze nie tak...
ChesterB
Widać administracja forum się po prostu obija, aby skrypt usuwal puste tagi, wystarczy JEDNO wyrażenie regularne!

To tak jak zostawic otwarty magazyn, znajdujący się na "ostatniej dzielnicy przed końcem świata" Twisted Evil
mtx
Admin został o tym poinformowany i to już nie moja sprawa. Ja mam plinować, żebyście z tego nie korzystali. kropka.

kuniec tematu Wink
evolucja
Szkoda go. Niektórzy nie mają po prostu czasu na pisanie postów, więc wymyślają jak nabić więcej pkt.

P.S mtx nie evolucion tylko evolucja. :/
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.