adsl aylık transferi uzun zamandır göremiyorum. işlem hatası,sistem hatası yazıyor. Sizde de böyle bir problem var mı acaba?
adslkota??
ben de şimdi baktım göremedim. Sistem hatası dedi. Ben de sevinmiştim bi ara ne güzel açılıyo diye. Yine eski günlere döndük galiba.
Türk Telekomun yaptığı birşey ne zaman tam oldu ki?
bendede açılmıyor. yılbaşından sonra oldu ne olduysa. düzelir inşallah yakında. . . .
aynı hata bende de var.
bende açılıyo arkadaşlar bi daha kontrol edin isterseniz

yaa ozaman sana torpil geçiyo bu adsl
bendeki durum aynen aşağıdaki
belki 1 aydır faturamı ödemiyom ondandır

bendeki durum aynen aşağıdaki
Bende de açılmıyo.
Ne zaman düzelir ki?
Ne zaman düzelir ki?
Bendede sistem hatası diyo.
Gayet tabii
| darkeagle wrote: |
| Türk Telekomun yaptığı birşey ne zaman tam oldu ki? |
Gayet tabii
Bir haftadır bende de Sistem Hatası diyip duruyor.
TTNet yeni yılda bomba gibi bir yenilikle geliyormuş ya, kesin onun hazırlığından dolayı serverlar çok meşgul olmasın diye belirli saat dilimlerinde açıyorlardır bu kota öğrenme sayfasını.
Olur mu olur valla, burası Türkiye, bahsimiz de TTNet. 
TTNet yeni yılda bomba gibi bir yenilikle geliyormuş ya, kesin onun hazırlığından dolayı serverlar çok meşgul olmasın diye belirli saat dilimlerinde açıyorlardır bu kota öğrenme sayfasını.
| DarkJedi323 wrote: |
| Bir haftadır bende de Sistem Hatası diyip duruyor.
TTNet yeni yılda bomba gibi bir yenilikle geliyormuş ya, kesin onun hazırlığından dolayı serverlar çok meşgul olmasın diye belirli saat dilimlerinde açıyorlardır bu kota öğrenme sayfasını. |
evet burası türkiye o nedenle bu saatlerde 24 00 25 00 arasıdır
az önce yurt dışı tamamen gitti, msn kapandı, frihosta ulaşamadım. paul duyuyon mu beni 
ahanda sonunda girebildim. bu arada geçen ay kotayı 1,5gb aşmışım. sonum hayırlı ola. . ..
Not daha bir önceki ayın (yeni fatura gelecek) faturasını ödemedim. . . biri beni ıslah etsin. . .. . .
Not daha bir önceki ayın (yeni fatura gelecek) faturasını ödemedim. . . biri beni ıslah etsin. . .. . .
Başlığı Görünce Deniyeyim Dedim Girdi

bende girdim sonunda ie ile giriliyo, ff ile girilmiyo.
paul kime diyorum ben

paul kime diyorum ben
| cavbela wrote: |
| ahanda sonunda girebildim. bu arada geçen ay kotayı 1,5gb aşmışım. sonum hayırlı ola. . ..
Not daha bir önceki ayın (yeni fatura gelecek) faturasını ödemedim. . . biri beni ıslah etsin. . .. . . |
Telekom faturanın katlanmış faizini gösterirse o zaman ıslah olursun.
Ben girmeyi denedim, sistem hatası dedi. Tekrar deneyince girdi ie de.
neyse yarın ödeyeceğimmm. .. inşallah fazla katlamamışlardır. . .
Hocam bende de açılmıyor.
Hatta ben anlamıyorum, bazen açılıyor ama bu sefer menüleri göstermiyor
menüleri gösteriyor tıklıyorum kota bilgileri çıkmıyor
Kafasına göre takılıyo şerefsiz
Hatta ben anlamıyorum, bazen açılıyor ama bu sefer menüleri göstermiyor
menüleri gösteriyor tıklıyorum kota bilgileri çıkmıyor
Kafasına göre takılıyo şerefsiz
Ya bi işlem hatası, bi sistem hatası dio
Aradaki fark ne acaba?
Aradaki fark ne acaba?
| darkeagle wrote: |
| Ya bi işlem hatası, bi sistem hatası dio Aradaki fark ne acaba? |
bozuk işte
Firefox'ta açmıyor, IE'de deneyin.
bende herzaman değil ama arasıra rastlıyorum o hataya ama bir müddet bekleyip denediğimde görebiliyorum
bende artık sorun yok çalışıyo. .. .
Telekom sabrımızı artttırmaya çalışıyor. 
ben www.adslbilgilendiricisi.com bunu kullanıyorum yorumların aksine gayet memnunum heralde kullanmayı bilmio salaklar (:
hiç de hata almadım..konu yazılış tarihinde de..
hiç de hata almadım..konu yazılış tarihinde de..
Bendede çalışıyo
Galiba ilerde yani sorunlar çıkacak da sabrımızı şimdiden öğreniyorlr.İHTİLAL ÇIKARALIM

| bugra9 wrote: |
| Telekom sabrımızı artttırmaya çalışıyor. |
Galiba ilerde yani sorunlar çıkacak da sabrımızı şimdiden öğreniyorlr.İHTİLAL ÇIKARALIM
Şu an açılıyor. Ancak sadece Ocak ayının transferini gösteriyor. Bir de şöyle bir yazı var.
| Quote: |
|
Sistem üzerinde yapılan iyileştirme çalışmaları sebebiyle kısa bir süre icin sadece son aya ait kota verisi görüntülenebilecektir. |
| insolent1 wrote: | ||
Şu an açılıyor. Ancak sadece Ocak ayının transferini gösteriyor. Bir de şöyle bir yazı var.
|
bende onu yeni yıla girdiğimiz için sadece ocağı gösteriyolar diye düşünmüştüm. yazılanlara hiç deikkat etmedim. . . .
yav bide az önce baktım. 3 gün öncesinin bilgilerini gösteriyolar. 3 günde ben neler neler indirdim.
Telekom zaten iyi bir internet hizmeti vermiyor bari kendi sitesi doğru dürüst açılsın, o da yok. Bide niye geri kaldık diyorlar...