FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Active Mode on FireFTP and Connecting to Frihost...?!





HalfBloodPrince
Hey I started to use FireFTP on FireFox and when I enter in my login information (domain, user, pass) it says 'Working...' and then says 'Waiting for Frihost.com...'.

Does this have anything to do with the fact that it keeps connecting to Passive mode? If it does, HOW DO I CHANGE TO ACTIVE MODE?

As for ASCII, auto, and Binary, I AM ON AUTO.
HalfBloodPrince
Ok I managed to turn off passive mode, but then when I connect this is what happens in an error box:

501 Illegal PORT command
LIST
425 Unable to build data connection: Invalid argument
outofnicks
Same problem here, have you figured it out yet?

I'm using gFTP in Ubuntu, and really rather use FireFTP.

I have passive mode unchecked, tried checking IPv6, tried ftp.mydomain.frihost.net and ftp://ftp.mydomain.frihost.net ,

same exact error as HalfBloodPrince.

Anyone actually have FireFTP working to their frihost account?
Animal
outofnicks wrote:
Anyone actually have FireFTP working to their frihost account?

I've used FireFTP with Frihost for over a year and I've never had any major problems - there was a bug in several of the versions (recurring) where uploading a 0Kb file would cause it to stall. However, I believe (since I filed a bug report) that it has been fixed in the most recent version.
Related topics
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.