FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Buzz forum

mtx
Założyłam sobie forum do celów socjologiczno-testowych.. Mam nadzieję, że pomożecie mi i zarejestrujecie się i napiszecie kilka postów Wink

http://buzz.mojeforum.net/index.php

Proszę??
Deathplanter
Haha,pierwszy jestem ;D To jak? Pozostalo tylko zaprosic do dyskusji w nowo-zalozonym przeze mnie temacie.
spooki86
Nie polecam robienia forum na serwisach typu mojeforum.net, fora.pl, forall.pl, ja kiedyś zrobiłem i się przejechałem jak mi mod usunął temety a ja nawet nie miałem kopi bazy danych Evil or Very Mad
KacperOo
Haha, Zarejestrowałem się ;]

Jakbyś dawała $FRIH za rejestracje to byś miała więcej userów Wink

PS. Chciało Ci się robić tyle forów?
Calemb
Nie rejestrowałem się bo na forach za dużo czasu nie spędzam, ale podziw dla takiej ilości tematów, co prawda jeszcze puste, ale za rok może dwa to będzie naprawdę olbrzymie forum...... Gratuluję.....
Bigrazer
Zarejerstrowałem sie... ale te reklamy!!!! Zdenerwowałem sie troszeczke jak wyskoczyło mi kilka zakładek w operze Smile

No ale do tego napisałem posta Razz (nie zebym sie podlizywał pani moderator Razz)

Pozdrawiam Razz
mtx
Dobra.. niech będzie..
nie wiem czy to ładnie..
ale skoro mogę odbierać to i mogę dawać, prawda??? Smile

2$ za rejestrację

i 1$ za każde 5 postów Wink

Za jakiś czas to przeniosę ( jak zrobię własne), ale to trwaaaaa.
praca, studia itd. Razz

edit:
Za poleconego dostaniecie 5$ jeśli polecony napisze min 10 postów.
Za wrzucony link do ebooka 1$

Raportować mi na pw na buzz forum komu i za co mam dać $

jeszcze mam za coś płacić??
veroz
spooki86 wrote:
Nie polecam robienia forum na serwisach typu mojeforum.net, fora.pl, forall.pl, ja kiedyś zrobiłem i się przejechałem jak mi mod usunął temety a ja nawet nie miałem kopi bazy danych Evil or Very Mad

forall.pl to firma hostingowa a nie serwis do zakładania for dyskusyjnych :]

Korzystam z ich usług i jestem zadowolony :]

Co do forum, to takich for dyskusyjnych jest sporo w internecie wystaczy poszukać więc nie wiem po co kolejne :]
mtx
Po co? A bo mam ochotę :p bo wykorzystuję do pracy i na studiach, bo mnie to nic nie kosztuje, a może ktoś skorzysta.

Mało powodów?
veroz
mtx wrote:
Po co? A bo mam ochotę :p bo wykorzystuję do pracy i na studiach, bo mnie to nic nie kosztuje, a może ktoś skorzysta.

Mało powodów?

Ale to zaśmieca internet który jest i tak już zaśmiecony. Nie lepiej poszukac i znalezc juz istniejace takie forum i spytac sie administracji czy mozna skorzystac z wynikow ich pracy ?
Feodaron
Spore to twoje forum, wszechstronne i jakby nie patrzeć każdy znajdzie ciekawy dzała dla siebie, potrzeba tylko ludzi jak narazie jest tylko 5 osób razem ze mną licząc ;D ale z drugiej strony patrząc takich for jak to jest na pęczki Very Happy a ludzie idą raczej tam gdzie jest ich już dużo. będziesz musiała sie sporo napracować zeby forum ruszyło pełną parą.
mtx
No to przecież pracuje płacąć krocie Smile

Spokojna głowa - po prostu na razie nie mam czasu reklamować, bo pracuję i sesja i jeszcze remont 3o.. ale już niedługo coś z tym zrobię Smile
Nolt
moim zdaniem przyduze te forum, az sie pogubic mozna ;] mtx chcesz chyba byc adminem max wielkiego forum :> chyba za bardzo podjaralas sie libcza postow na firhost Very Happy poza tym wiele for na tematy ktore chcesz poruszyc istnieje i bardzo watpie by ludzie chcieli pisac 15razy ta sama wiadomosc na roznych foraach... no ale zycze powodzenia Smile

PS: mtx lame sign Smile
mtx
Jakoś się nie jarałam..

uwierz mi, że ja dziennie piszę 30 tych samych postów na różnych forach Wink więc wiem trochę lepiej od Ciebie Smile

Potrzebne mi to forum i już..

a duże jest, bo musi..

więc każdy kolejny, kto wspomni:
że forum jest duże
że jest dużo innych/niepotrzebne
itd. dostanie AWITSa...

3 osoby to już zauważyły, teraz czekam na inne opinie. przyjmuję to do wiadomości Smile
mtx
new
5$ za rejestrację

i 3$ za każde 5 postów

Za poleconego dostaniecie 10$ jeśli polecony napisze min 10 postów.
Za wrzucony link do ebooka 3$

Raportować mi na pw na buzz forum komu i za co mam dać $
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.