Założyłam sobie forum do celów socjologiczno-testowych.. Mam nadzieję, że pomożecie mi i zarejestrujecie się i napiszecie kilka postów
http://buzz.mojeforum.net/index.php
Proszę??
Haha,pierwszy jestem ;D To jak? Pozostalo tylko zaprosic do dyskusji w nowo-zalozonym przeze mnie temacie.
Nie polecam robienia forum na serwisach typu mojeforum.net, fora.pl, forall.pl, ja kiedyś zrobiłem i się przejechałem jak mi mod usunął temety a ja nawet nie miałem kopi bazy danych 
Haha, Zarejestrowałem się ;]
Jakbyś dawała $FRIH za rejestracje to byś miała więcej userów
PS. Chciało Ci się robić tyle forów?
Nie rejestrowałem się bo na forach za dużo czasu nie spędzam, ale podziw dla takiej ilości tematów, co prawda jeszcze puste, ale za rok może dwa to będzie naprawdę olbrzymie forum...... Gratuluję.....
Zarejerstrowałem sie... ale te reklamy!!!! Zdenerwowałem sie troszeczke jak wyskoczyło mi kilka zakładek w operze
No ale do tego napisałem posta
(nie zebym sie podlizywał pani moderator
)
Pozdrawiam 
Dobra.. niech będzie..
nie wiem czy to ładnie..
ale skoro mogę odbierać to i mogę dawać, prawda???
2$ za rejestrację
i 1$ za każde 5 postów
Za jakiś czas to przeniosę ( jak zrobię własne), ale to trwaaaaa.
praca, studia itd.
edit:
Za poleconego dostaniecie 5$ jeśli polecony napisze min 10 postów.
Za wrzucony link do ebooka 1$
Raportować mi na pw na buzz forum komu i za co mam dać $
jeszcze mam za coś płacić??
| spooki86 wrote: |
Nie polecam robienia forum na serwisach typu mojeforum.net, fora.pl, forall.pl, ja kiedyś zrobiłem i się przejechałem jak mi mod usunął temety a ja nawet nie miałem kopi bazy danych  |
forall.pl to firma hostingowa a nie serwis do zakładania for dyskusyjnych :]
Korzystam z ich usług i jestem zadowolony :]
Co do forum, to takich for dyskusyjnych jest sporo w internecie wystaczy poszukać więc nie wiem po co kolejne :]
Po co? A bo mam ochotę :p bo wykorzystuję do pracy i na studiach, bo mnie to nic nie kosztuje, a może ktoś skorzysta.
Mało powodów?
| mtx wrote: |
Po co? A bo mam ochotę :p bo wykorzystuję do pracy i na studiach, bo mnie to nic nie kosztuje, a może ktoś skorzysta.
Mało powodów? |
Ale to zaśmieca internet który jest i tak już zaśmiecony. Nie lepiej poszukac i znalezc juz istniejace takie forum i spytac sie administracji czy mozna skorzystac z wynikow ich pracy ?
Spore to twoje forum, wszechstronne i jakby nie patrzeć każdy znajdzie ciekawy dzała dla siebie, potrzeba tylko ludzi jak narazie jest tylko 5 osób razem ze mną licząc ;D ale z drugiej strony patrząc takich for jak to jest na pęczki
a ludzie idą raczej tam gdzie jest ich już dużo. będziesz musiała sie sporo napracować zeby forum ruszyło pełną parą.
No to przecież pracuje płacąć krocie
Spokojna głowa - po prostu na razie nie mam czasu reklamować, bo pracuję i sesja i jeszcze remont 3o.. ale już niedługo coś z tym zrobię 
moim zdaniem przyduze te forum, az sie pogubic mozna ;] mtx chcesz chyba byc adminem max wielkiego forum :> chyba za bardzo podjaralas sie libcza postow na firhost
poza tym wiele for na tematy ktore chcesz poruszyc istnieje i bardzo watpie by ludzie chcieli pisac 15razy ta sama wiadomosc na roznych foraach... no ale zycze powodzenia
PS: mtx lame sign 
Jakoś się nie jarałam..
uwierz mi, że ja dziennie piszę 30 tych samych postów na różnych forach
więc wiem trochę lepiej od Ciebie
Potrzebne mi to forum i już..
a duże jest, bo musi..
więc każdy kolejny, kto wspomni:
że forum jest duże
że jest dużo innych/niepotrzebne
itd. dostanie AWITSa...
3 osoby to już zauważyły, teraz czekam na inne opinie. przyjmuję to do wiadomości 
new
5$ za rejestrację
i 3$ za każde 5 postów
Za poleconego dostaniecie 10$ jeśli polecony napisze min 10 postów.
Za wrzucony link do ebooka 3$
Raportować mi na pw na buzz forum komu i za co mam dać $