FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[wspomozcie] Moja klase :)

Bigrazer
http://www.sunsetsuits.pl/studniowka/logowanie.php

Wejdzcie w ten link i zalogujcie sie używając kodu mojej klasy.
OTO ON: 5009001

KLasa której kodem zaloguje sie jak najwiecej osób wygra dla wszystkich chłopaków z klasy garnitury a dla dziewczyn fryzjer itd.

Jesli mozecie to zalogujcie sie Smile Dzięki z góry Smile Logowac sie mozna raz na 24 godziny.

PS. Moja klasa to 3h z Siedlcec narazie jestesmy na 2 miejscu Smile

KacperOo
Co mi szkodzi Wink. Macie 1 pkt odemnie ;]

Ale niestety jesteście już na 5 miejscu ;/
Jak coś to mam zmienne IP to pogłosuje pare razy ;d
evolucja
Witam.
Pomogłem jednak czy macie szanse?

Jeśli byście do tej pory byli 2 to może jakoś ale już jesteście 5 i możliwe że dalej spadniecie. Oczywiście próbować można Smile

Dziękuję,
Pozdrawiam,
Merth Jebesises.
webek
A co mi tam... :p
Własnie zaliczyłem wejście.

ps. własnie jesteście na 4 miejscu.
makak
I punkcik ode mnie Smile
Pozdro
Grom
Odemnie też. Very Happy A co mi tam. PS. Cieżko bedzie wam wygrac, jestescie na 4 miejscu a 1 maja ponad 5k glosow. NIe wiem czy macie jeszcze jakies szanse. Ale wieze w was!

Pozdro
KacperOo
Chciałem znów zagłosować ale niestety nie mogę od dwóch dni...

Dzisiaj się zorientowałem, że w systemie jest bug...
A mianowicie:

Quote:

Następne logowanie z tego komputera będzie możliwe po:

2006-12-32 14:05:14

32-12-2006 - Ale grudzień nie ma 32 dnia ;>

Więc ja już wam raczej nie do pomogę ;< Chyba, że z 2 pc
mtx
4 miejsce.. 4000 głósów różnicy.. chyba szans nie macie..

zwłaszcza, że konkurs do 16 jest.. ale zagłosowałam Smile
Joker
I punkcik odemnie Very Happy
Deathplanter
Lol, ilekroć widzę tu nowe posty i je czytam,loguję się też na stronie. Może daj Mtx łapówkę (żeby nie było, że dla frih$ piszesz) i nabijaj tu posty powiedzmy raz na 12 godzin? ^^
Bigrazer
Dzieki wszystkim za głosy... no ale nie mamy juz szans... oni mocniej oszukuja od mojej klasy Razz Chyba pora sie poddac... ech...
makak
Wystarczy mieć neo, właśnie sprawdziłem i po rozłączeniu i ponownym połączeniu zalicza głos Wink

Ps. Czasem neo się przydaję, wcześniej w sieci osiedlowej było lipnie z wew. IP Razz

pozdro
KacperOo
Jak macie neo to ustawcie jakieś makro na noc!

Rozłacz > Połącz > Głosuj > Rozłacz > Połącz > Głosuj > ...

I spokojnie zdobędziecie miejsce Wink
Bigrazer
Ech chłopaki Razz My ustawialismy makro na noc Razz 3-4 logowań na minute... no ale cóż... my za mało kompów z neo mamy w klasie. Ci którzy wykrywaja maja ustawione takie makro na kilku kompach... no i niestety nie mamy szans... :/
WMP
fajne taki. Tylko ciekawe czy nie będzie jakiś szwindli z tym, co? Np podrobią wyniki.
spooki86
Jestecie na 4 mieejscu ale konkurencja z punktami jest daleko do przodu... mimo wszystko życze powodzenia.

Punkcik poszedł.
ogurek
a macie punkcik odemnie Razz zebym zczail ten konkursik wczesniej to sam bym naklonil klase do tych makr Very Happy kiedy widze taki konkurs makro to pierwsze co przychodzi mi do glowy Razz
Bigrazer
no makro dobra rzecz... ale na neo mozna tylko wyciagnac 4 zalogowania na minute... a ile było problemów zeby te makro ustawic... no ale i tak moja klasa juz przegrywa :/ Dalismy dobie juz spokój Smile

Dziekuje wszystkim za głosy.
Xaros
No, wspolczuje przeranej, mozecie napisac list do Giertycha, moze on wam zasponsoruje garniaki i jakies wystrzalowe sukienki dla dziewczyn Smile
A studniowka juz niedlugo Very Happy
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.