merhaba arkadaslar
kurban bayramina sayili gunler kaldi
bu bayrami evden uzakta gecirecegim
bu yuzden
"bayram gelmis neyime "
turkusu benim icin hit parca olacak gibi
siz bayrami nasil gecirmeyi planliyorsunuz.
bayram mi yilbasimi planlarinizda daha agirlikli yer kapliyor?
selamlar
Ben kişisel olarak Bayrama önem veriyorum.Zten ben de memlekete gideceğim bayramda.TAbi ki bayramın bir kültürü;bir geleneği bir yapısı var.Yılbaşı ise sadece psikolojik bir olay..
| palavra wrote: |
merhaba arkadaslar
kurban bayramina sayili gunler kaldi
bu bayrami evden uzakta gecirecegim
bu yuzden
"bayram gelmis neyime "
turkusu benim icin hit parca olacak gibi
siz bayrami nasil gecirmeyi planliyorsunuz.
bayram mi yilbasimi planlarinizda daha agirlikli yer kapliyor?
selamlar |
yılbaşı daha ağırlıklı,nası olsa deliye hergün bayram...
| selim06 wrote: |
| Ben kişisel olarak Bayrama önem veriyorum.Zten ben de memlekete gideceğim bayramda.TAbi ki bayramın bir kültürü;bir geleneği bir yapısı var.Yılbaşı ise sadece psikolojik bir olay.. |
Aynen sana katılıyorum. Bende bayramı memlekette geçirecem.
Bana göre bayramın büyük bir yeri var.
Başta Frihost üyeleri olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramları'nı ve Yeni Yıl'larını en içten dileklerimle kutlar, daha nice sağlık, huzur, mutluluk dolu bayramlara ve yeni yıllara ...
Murat, 28 Aralık 2006
bayramda kurban kesme eyleminin direkt olarak içinde olacağım için biraz kanlı geçircekmişim gibime geliyor. Umarsam sağ salim bi tarafımı da beraberinde kesmeden tamamlarım bayramı. yılbaşı olayına gelince; gavurlara happy christmas demekden başka bi aktivite düşünmüyorum. 
ben ikisinide ailemden uzakta geçirecem. bunun üzüntüsünü unutabilmek için bir kasa bira almayı düşünüyorum. sponsora ihtiyacım var. eski sposorum geyikkutuphanesine önemle duyurulur

| cavbela wrote: |
ben ikisinide ailemden uzakta geçirecem. bunun üzüntüsünü unutabilmek için bir kasa bira almayı düşünüyorum. sponsora ihtiyacım var. eski sposorum geyikkutuphanesine önemle duyurulur  |
biraya sponsorluk yapmıyoruz
şarap istiyosan fıçı fıçı sponsorluk bağlantıları kurabiliriz. 

| geyikkutuphanesi wrote: |
| cavbela wrote: | ben ikisinide ailemden uzakta geçirecem. bunun üzüntüsünü unutabilmek için bir kasa bira almayı düşünüyorum. sponsora ihtiyacım var. eski sposorum geyikkutuphanesine önemle duyurulur  |
biraya sponsorluk yapmıyoruz şarap istiyosan fıçı fıçı sponsorluk bağlantıları kurabiliriz.     |
olur be oda olur. . . ..
| cihan wrote: |
Başta Frihost üyeleri olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramları'nı ve Yeni Yıl'larını en içten dileklerimle kutlar, daha nice sağlık, huzur, mutluluk dolu bayramlara ve yeni yıllara ...
Murat, 28 Aralık 2006
__________________ |
ben de bu guzel dileklere katiliyorum
insallah herkes mutlu bir bayram ve yilbasi gecirir
bu arada bir hayli de dikkatli olmak lazim
kurban keserken kendi kaninizi akitmayin
seyehat ederken de dikkatli olun
ozellikle araba kullanan arkadaslar 1 saat gec olsun , kaza olmasin
inşallah güzel bir bayramdaha geçiririz.. bakalım birincisi gün akşam kim neresini kesecek haberlerde bakarız.. boğasını kaçıranlarda olmasın diye diliyoruz ama hersene oluyor.. bu sene kasaplarada kurs vermişler sertifikası olmayan kasapla sıkıntınız olursa zabıtaya haber verebilirsiniz
Hepinizin bayramınız mubarek olsun arkadaşlar bayramlarda artık kart pek gönderilmiyor sevdiklerimize e-klart gönderelim ben bu flash animasyonlarını buldun sizlerlede paylaşayım dedim
http://www.animaturk.com/ekart/kurban01.swf
http://www.animaturk.com/ekart/kurban02.swf
http://www.animaturk.com/ekart/kurban03.swf
işte böyle 4.swf -5.swf diye devam ediyor 
Herkezin gelecek bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olsun .!
Hepimizin bayramı şimdiden mubarek olsun.İnşallah iyi, güzel bir bayram olarak hafızalarda kalır. 
Yeni yıl bayram sevinci ile geldi; kurban bayramınızı kutlar, yeni yılda sevincinizin sağlık ve başarı ile birlikte katlanarak artmasını dilerim...
Not: Klasik oldu ama çaktırmayın...
geçmek üzere olan* bayramınız mübarek olsun
*nası bi tanım o ya
bayram bitiyo millet tatilde ühühühühühü!
Geçmiş bayramınız mübarek olmuştur İnşallah
| darkeagle wrote: |
Yeni yıl bayram sevinci ile geldi; kurban bayramınızı kutlar, yeni yılda sevincinizin sağlık ve başarı ile birlikte katlanarak artmasını dilerim...
Not: Klasik oldu ama çaktırmayın... |
yaw yeni farkettim
| Quote: |
| Not: Klasik oldu ama çaktırmayın... |
biraz büyük yazsaydında bende yazıyı oluyabilmek için not padi açmak zorunda kalmasaydım
bu arada
ben niyeyse bu aralar a yerine e yazmaya vede tam tersini yapmaya çok başladım