Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Söyle uygun fiyat ve ortalama özelliklerde bir bilgisayarı alabileceğim en uygun mekan neresidir acaba? Hani bilgisayar da almışken şöyle core duo falan alıyım dedim. Bi de marka olarak fijutsi-siemens i önerir misiniz? ne ayaktır bu?
Dizüstü Bilgisayar Öneriniz
son 5-6 yildir
cevremdeki bir cok insan amerikaya laptop siparisi veriyor.
fiyatlar turkiyeye gore 25-30% daha ucuz.
tabi garantilik bir olay durumunda ciddi zorluklar var.
cevremdeki bir cok insan amerikaya laptop siparisi veriyor.
fiyatlar turkiyeye gore 25-30% daha ucuz.
tabi garantilik bir olay durumunda ciddi zorluklar var.
| geyikkutuphanesi wrote: |
| Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Söyle uygun fiyat ve ortalama özelliklerde bir bilgisayarı alabileceğim en uygun mekan neresidir acaba? Hani bilgisayar da almışken şöyle core duo falan alıyım dedim. Bi de marka olarak fijutsi-siemens i önerir misiniz? ne ayaktır bu? |
kesinlikle fujitsu öneririm, giyat performans oranı mükemmel, fujitsunun en ileri özelliklisi ne ise şu an bilmiyorum, onu tavsiye ederim. garanti açısından da hiç bir sorunun olmaz, datapro firması mükemmel çalışan bir firma, garantisini ve servisini ordan alıyorsun.
hp pavilionlar da güzel ben yaza dogru almayı dusunuyorum pavilion
hp bende öneririm
Toshibadan daha iyi dizüstü üreten var mı ki dünyada 
oo sonunda alıyon demek ha hayırlı olsun. . . .
| muhendisabi wrote: | ||
kesinlikle fujitsu öneririm, giyat performans oranı mükemmel, fujitsunun en ileri özelliklisi ne ise şu an bilmiyorum, onu tavsiye ederim. garanti açısından da hiç bir sorunun olmaz, datapro firması mükemmel çalışan bir firma, garantisini ve servisini ordan alıyorsun. |
evet fujitsu siemens aldım hatta şu an ondan bağlanıyorum. İlk izlenim olarak iyi gibi gözüküyor. Fakat biraz fazla ısınıyo gibi geliyo bana. Normaldir büyük ihtimalle ama şimdi yeni ya herbişeyi kusur gibi gözüküyo
| geyikkutuphanesi wrote: | ||||
evet fujitsu siemens aldım hatta şu an ondan bağlanıyorum. İlk izlenim olarak iyi gibi gözüküyor. Fakat biraz fazla ısınıyo gibi geliyo bana. Normaldir büyük ihtimalle ama şimdi yeni ya herbişeyi kusur gibi gözüküyo |
Tebrik ederim, gule gule kullan, gor bak hicbir sIkIntI yasamayacaksin, selamlar.
hayırlı olsun . . ..
Hayili olsun ne aldin tam marka model ne ? Fujitsu siemens.... ?
fujitsi-simens 1510 aldım. 3. gün memnunum aletten. 
hayırlı olsun , benim 3 arkadaşımda da fijitsu siemens var, hepsi memnun
daha bir sorunları çıkmadı. tek eksiği, şu fanın çıkışı mouse'un olduğu yerde, eli yakıyor.
ayrıca hocam, parasını basınca hepsi güzel
daha bir sorunları çıkmadı. tek eksiği, şu fanın çıkışı mouse'un olduğu yerde, eli yakıyor.
ayrıca hocam, parasını basınca hepsi güzel
Ben macbook almayı düşünüyorum. Eğer windows'a çok alıştım mac os kullananam diyorsan kötü bir tercih olabilir ama "yok abi altından girer üstünden çıkarım ben" diyorsanız Unix tabanlı ticari bir işletim sistemi olan mac os x gayet güzel bir işletim sistemi. Zaten macbook'lardaki donanım gücünü sanırım açıklamaya gerek de yok 
herkesin favorisi başka tabii alacaksan dünya markası dell tavsiye ederim bende dell inspiron 600 1.86 ghz işlemcili makine var canavar. hp fena değil ekranları çok kırılıyor 100 arızalı hp den 80 ninde ekran problemi var.
fijutsi-siemens yavaş ve gürültülü çalışır.
toshiba hantal ötesi bir makine.
şuan dell inspiron 6200 herhalde duo 2 işlemcili 1.86 ghz işlemcili 1049 artı kdv dolar olması lazım.
fijutsi-siemens yavaş ve gürültülü çalışır.
toshiba hantal ötesi bir makine.
şuan dell inspiron 6200 herhalde duo 2 işlemcili 1.86 ghz işlemcili 1049 artı kdv dolar olması lazım.
| Baron wrote: |
| herkesin favorisi başka tabii alacaksan dünya markası dell tavsiye ederim bende dell inspiron 600 1.86 ghz işlemcili makine var canavar. hp fena değil ekranları çok kırılıyor 100 arızalı hp den 80 ninde ekran problemi var.
fijutsi-siemens yavaş ve gürültülü çalışır. toshiba hantal ötesi bir makine. şuan dell inspiron 6200 herhalde duo 2 işlemcili 1.86 ghz işlemcili 1049 artı kdv dolar olması lazım. |
Bende dell inspiron 9400 var, centrino duo 2.16 GHz. Çokta memnun değilim, Daha önceki fujitsu siemens makinem çok daha iyiydi, 1.7 GHz centrino olmasına rağmen.
| Quote: |
| toshiba hantal ötesi bir makine. |
Bence Toshiba çok iyi bir makine. Çok hızlı ve çok güçlü. Benimkisi Toshiba içinde NIS ve daha birçok program yüklü ama dizüstü yeni format atılmış gibi çalışıyor. Sadece ekranı bozuldu baska sorun görmedim.
| bugra9 wrote: |
| Toshibadan daha iyi dizüstü üreten var mı ki dünyada |
babamın casper laptop ı var demirbaş arada onu çalıyorum kullanıyorum, yetmiyo ama idare etmeye çalışıyorum tabi