Mühendisleri sinir eden sorular:
selim06:Alıntılarda Quote tagi kullanınız!
| Quote: |
| - sen makine mühendisiydin değil mi?
- evet - bizim çamaşır makinesi bozuldu, bir ara gelip bakar mısın? - sen inşaat mühendisiydin dimi? - evet - baksana bu bina yıkılır mı? - ne biliyim ben, bi sürü testi var bu işin, öle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu isler! - ne biçim mühendissin lan sen? -ne çıkacan mezun olunca? -gemi inşaat mühendisi. -ha, kaptan falan yani. -yok eben. - ne okuyorsun sen? - peyzaj mimarlığı - ne yapar o? - doğal çevreyi bozmadan planlar yapar, kentlerdeki parkları, bahçeleri düzenler.... - yani bahçıvan olucan! - ne mühendisisin? - elektrik - ya sen bilirsin, bizim elektrik sayacını nasıl tersine döndürebilirim? - ne masterı yapıyorsun? - finans mühendisliği... - ya finansın mühendisliği mi olurmuş, naapçan oradan çıkınca yazar kasa mı tamir edicen ? -arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - evet. - size hackerlik yapmayı öğretiyorlar mi, böyle bir ders var mı? - sizde tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mi? -sen gıda mühendisiydin değil mi? -evet -bir türlü kilo veremiyorum, ne yapmalıyım sence? -yağlı, karbonhidratlı şeyler yeme -canım onu biz de biliyoruz,başka ne yapacağız,size okutmuşlardır. - ne mühendisisin? - bilgisayar - yav bizim oğlana söyle iyi bisey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar? -hmm yazılım mühendisliği, nasıl oluyor o? -bilgisayar yazılımı üzerine. -yazı mı yazıyorsun yani bilgisayarda? -evet yazı yazıyorum bilgisayarda. - ne mühendisi olcan sen? - nükleer enerji mühendisi. (10 sn. lik bir sessizlik olur ve akabinde) - iş buluyor musunuz siz? |
selim06:Alıntılarda Quote tagi kullanınız!