FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


DEBUG MODE - A problem in my forum





alkutob
Today and suddenly when I was browsing my forum I got this msg in the index page :



Code:



Could not query forums information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler

SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id FROM ((( phpbb_forums f LEFT JOIN phpbb_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = p.poster_id ) LEFT JOIN phpbb_topics t ON t.topic_last_post_id = p.post_id ) ORDER BY f.cat_id, f.forum_order

Line : 265
File : index.php
 


After about 10 minutes the forum got back again .
Then the DEBUG MODE came again and also the forum got back again after half an hour .

This problem occured three times in a time of about three hours and I want to know the reason of it .

Can anybody help ?

Thank you in advance
SpellcasterDX
I believe this is your problem:
Animal wrote:
Added following: There appears to be a problem with the Server 2 database server at the moment - this may cause problems with forums / blogs / other software that relies on the MySQL databases. Please be patient and we'll let you know when we have more information.
Animal
SpellcasterDX wrote:
I believe this is your problem:
Animal wrote:
Added following: There appears to be a problem with the Server 2 database server at the moment - this may cause problems with forums / blogs / other software that relies on the MySQL databases. Please be patient and we'll let you know when we have more information.


I also believe that this is your problem - I noticed today that my blog went down, and several other users' forums and blogs weren't working. As far as I'm aware, it was a temporary problem with the MySQL database server that has now been rectified - I wouldn't worry about it too much. If it causes any more problems, we'll investigate further.
alkutob
SpellcasterDX

Animal

Thank you very much 4 your replies .

I checked today but I have the same problem .

I hope that the temporary problem with the MySQL database server will

rectify and finish


** If the problem persist , do I have to use my backups ?

thank you again
SpellcasterDX
Really? My forums are working fine now. MySQL problems seem to be gone for me. Forums are up and running just fine. No more MySQL warnings.
Related topics
DEBUG MODE?
DEBUG MODE
Forum Problem
Forum problem?
phpBB problems. Please help me solve the problem
asudden error on my forum
Forum error when posting
Error Posting...
Sql Error: 1017. Missing all the indexes files of phpbb
An error in my forum
SQL error notification in my forum
phpBB Stat Mod Help?
Przenoszenie phpBB by przemo... tez tak mieliscie
problems with phpBB2 forum
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.