Slm dostlar.Sadece merakımdan soruyorum.Acaba mod.ların panelleri(hani bizde ki yeni başlık aç ya da düzenle, alıntı gibi)nasıl?Sakıncası yoksa bir moderatörümüz screenshoot atabilir mi?Sadece merakımdan soruyorum.Saygılar...
Moderatör paneli nasıl acaba?
| BURAK_X wrote: |
| Slm dostlar.Sadece merakımdan soruyorum.Acaba mod.ların panelleri(hani bizde ki yeni başlık aç ya da düzenle, alıntı gibi)nasıl?Sakıncası yoksa bir moderatörümüz screenshoot atabilir mi?Sadece merakımdan soruyorum.Saygılar... |
bildiğin phpbb forum işte neyini merak ediyosun
İşte en basit anlamda bu tabi bazı ekstre özellikler var(Frihost Ekibi tarafından yazılan bazı modlar) ama standart olarak bu seçenekler var;screenshot alıp altına da açıklama yaptım:

"Modify mr.emre's Cash" noluyo ? 
FRIH$ bunu artırıp yada eksiltebilme hakları var
| selim06 wrote: |
İşte en basit anlamda bu tabi bazı ekstre özellikler var(Frihost Ekibi tarafından yazılan bazı modlar) ama standart olarak bu seçenekler var;screenshot alıp altına da açıklama yaptım:
![]() |
Teşekkürler selim06
![]() |
Bende birşeyi merak ettim. Sendeki ekstra menüler ingilizce forum kısmındada var mı? yani ingilizce bölümündeki mesajlarıda düzenliyebiliyor musun?
| bugra9 wrote: | ||
Bende birşeyi merak ettim. Sendeki ekstra menüler ingilizce forum kısmındada var mı? yani ingilizce bölümündeki mesajlarıda düzenliyebiliyor musun? |
Ne yazık ki hayır
Yani Duyurular ve Haberler Bölümünü düzenleyebiliyorum ama diğer bölümler Genel Moderatorlere ait...
evet bence normal phbbb den daha dogru gorunuyorlar..guzel olmus..
Ben de bir şey sormak istiyorum.
Buradan James007 geçmiş.Bir kaç başlığı kilitlemiş.
Türkçe mesaj yazmış. Şaşırdım doğrusu. Türk mü acaba ya da Türkçe bazı kalıplar var da onları mı yazıyor?
Not:Yeni bir başlık açmak istemedim.
Buradan James007 geçmiş.Bir kaç başlığı kilitlemiş.
Türkçe mesaj yazmış. Şaşırdım doğrusu. Türk mü acaba ya da Türkçe bazı kalıplar var da onları mı yazıyor?
Not:Yeni bir başlık açmak istemedim.
| insolent1 wrote: |
| Ben de bir şey sormak istiyorum.
Buradan James007 geçmiş.Bir kaç başlığı kilitlemiş. Türkçe mesaj yazmış. Şaşırdım doğrusu. Türk mü acaba ya da Türkçe bazı kalıplar var da onları mı yazıyor? Not:Yeni bir başlık açmak istemedim. |
| yok be benden rica etti;ben de yazılanları Türkçeye çevirdim. |
| mr.emre wrote: | ||||
|