FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Problem z haslem do ftp

venom6
Witam,
Zmieniłem ostatnio hasło do forum na Frihoście i do ftp bo prawdopodobnie nie tylko ja miałem do niego dostęp...
I teraz mam taki problem bo nie mogę się zalogować na ftp, a hasło pamiętam jakie ustalałem (cd-key do windows xp Razz), wklepuję a tu lipa Sad
Dodam jeszcze, że w IE mam zapamiętane hasło, a jak próbuję się połączyć total commanderem to mi wyświetla, że podaję nieprawidłowe hasło...
Czy ktoś może mi pomóc co mam z tym wałkiem zrobić?
Z góry dzięki Razz
Pozdrawiam
Ramelof
Hasło do ftp masz takie samo jak do panelu administracyjnego ( zgaduje, że masz DirectAdmin). Takie hasło musisz wpisać. Sprawdź poprawność hasła myślniki \ duze - małe litery \. Ostatecznie możesz napisać do admina może on coś poradzi na tą dolegliwość.
venom6
Tak wiem, że hasło do ftp mam takie samo jak do panelu administracyjnego, lecz niestety nie mogę wejść w tą opcję ponieważ też mi wyskakuje błędne hasło, co do poprawności hasła to napewno dobrze je teraz wpisuję, może przy zmianie hasła gdzieś walnełem byka, jeśli się nie da zmienić tego hasła lub jakoś go odczytać (odczytać w sensie takim, że jak wchodzę na ftp przez IE to normalnie się loguję bo mam zapamiętane hasło w systemie) to napiszę do admina w ostateczności...

A może wiecie czy nie ma takiej opcji jak np. przez "zapomniałeś hasła?", bo na większości stronach z logowaniem jest taka opcja?
Ramelof
Niestety nie ma czegoś takiego, aczkolwiek byłoby bardzo przydatne. Pozostaje ci tylko i wyłącznie list do admina, żeby zresetował i ustawił nowe hasło.
venom6
Heh wiem, że to dziwnie zabrzmi.
Czy ktoś wie gdzie mogę się skontaktować z adminem?
Ramelof
Normalnie przez PM. On tu jest admin http://www.frihost.com/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=3. Tu masz bezpośredni link do PM do niego http://www.frihost.com/forums/privmsg.php?mode=post&u=3.

Oczywiście po angielsku pisz. Jeżli nie umiesz zawsze mozesz poprosić np. mtx.
venom6
Witam,
Dzięki wielkie za pomoc, zaraz napiszę wiadomość do "Bondings", mam nadzieję, że nie będzie z tym żadnego problemu i szybko zresetuje mi to hasło, ponieważ bardzo pilnie potrzebuję dostępu do FTP ...
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.