FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSCOMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Unable to start te application--the java virtual machine..

Deedee2
Unable to start te application--the java virtual machine cannot be loaded. Class not registered.

We hadden eerst het programma x geinstalleerd. HEt programma werkte helemaal zoals verwacht. Later haddden we windows er opnieuw opgezet. Nu staat er elke keer het bovenstaande als we het programma x willen opstarten. Java virtual machine downloaden lukt niet, maar het gaat erom dat het `t niet wil opstarten...(?)
rvec
probeer het programma en java allebei eens te verwijderen en opnieuw te insteleren. Wss is daar wat fout gegaan, als dit niet werkt moet je toch wat meer info geven.
Georgeboy
hmm, je zegt dat je je windows er opnieuw hebt opgezet. Ben je volledig terug vanaf nul begonnen? Of heb je bvbv een aparte schijf met alle programma's op zodat je die niet meer opnieuw moest installeren?

Indien dat het geval is en je bent niet voor alle programma's vanaf nul gestart, dan zou ik voorstellen dat je idd ook je schijf of partitie met alle programma's erop formateert en dus de betreffende programma's opnieuw installeert. Het zal zo zijn dat java in je windowsdirectory aanmaakt en die zal dan wss verwijderd zijn of overschreven zijn door de nieuwe windowsinstallatie. In dit geval zullen normaalgezien ook nog andere programma's problemen ondervinden. Gezien deze niet meer aanwezig zijn in het register...

Indien je ook het programma zelf al opnieuw geïnstalleerd hebt, dan vermoed ik dat je een oude versie draaien hebt van JVM...

Greetz
Related topics
Java Virtual Machine
Windows Tips&tricks!
Cross development
FreeBSD
A "small" list of free apps
Websites using java
Always Start an Application in Administrator Mode on Windows
Run Mac OS X in VirtualBox on Windows
Java
Programming
Firefox problem
The best freeware IDE for C/C++?
Do you use XML ?
jar to exe
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Dutch -> Computers en Techniek

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.