Życzę wszytskim uzytkownikom frihost'u samych przyjemnosci, wszystkiego najlepszego, mile spedzonych swiat w rodzinnej atmosferze, piramid prezentow i dobra zabawa do rana w sylwestra:) TYLKO ostroznie z petardami
Pozdrawiam, Xaros
Wzajemnie życzę Tobie i Wam Wesołych Świąt mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku 
Taaa i zalegania rankiem
Nie przepijcie wszystkich % w kraju
Kto bedzie na imprezie w Krakowie? 
Dołączam się do życzeń... Wszystkim Wszystkiego Najlepszego, Dużo Prezentów, Spokoju i Pokoju
i oczywiście Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia...
Również chciałbym złożyć życzenia wszsytkim Frihosterom jak i całej ekipie Frihosta, pragnę życzyć wam wesołych świąt z rodziną przy jednym stole, aby wigilijny stół był po brzegi wypełniony jedzeniem
, oczywiscie całej góry prezentów pod drzewkiem a także szampańskiej imprezy sylwestrowej żebyscie weszli w szczęściu i zdrowiu w ten Nowy 2007 ROK !!!
I ja się dołącze do życzeń
Roku udanego,
Orłów na śniegu,
Fajerwerków moc,
Sexu co noc,
Przed domem bałwana
Zabawy do rana
Życzy ci tego:
Merth Jebeises !
Ja się też dołącze do życzeń. Dorzuce jeszcze od siebie:
Życze wszystkim pisania dobrych postów i wielu punktów na hosting.
Pozdrawiam RAMELOF
rowniez zycze wesolych swiat, na snieg nie ma co liczyc ale i tak najwazniejsza jest atmosfera
masy prezentow i szampanskiej zabawy w sylwestra a takze malego kaca w nowy rok 
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,dużo prezentów pod choinką wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra , wspaniałego Nowego Roku , dużo uśmiechu i radości ,nie zważania na uciekający czas tylko życia daną chwilą i wykorzystywania jej w pełni siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesow w , tylko słonecznych dni , przyjaźni , miłości i wielu buziaków ,oraz przyjemności i aby te swięta uskrzydliły Was , a gdy kiedyś przyjdą dni gdy staniesz sie upadłym aniołem wtedy życzę Ci, by obok Ciebie pojawił się przyjaciel który pomoże Ci znów wznieść się w górę ponad to wszystko co przyziemne...
Pozdrawiam Postman
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie Niech aniołek Was mocno ode mnie uściśnie I złoży serdeczne życzenia z okazji: Świąt Bożego Narodzenia, a Sylwestra z Nowym Roczkiem powitajcie chwiejnym kroczkiem
Szkoda, że nie ma śniegu ale tak jak napisał v3nd0r najważniejsza jest atmosfera
Pzdr
Śniegu po nerki, wesołej Pasterki, prezentów moc, wódki co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z kosmosu, i udanego skoku do 2007 roku.
życzy spooki 
Kierując się zasadą, że nigdy nie jest za późno:
W tym magicznym okresie, chciałbym życzyć Wam wiele pomyślności w nadchodzącym roku, aby Wasze marzenia urzeczywistniały się szybciej niż do tej pory, abyście szli przez życie własną pewną ścieżką, aby otaczali Was właściwi doradcy i mentorzy, a przede wszystkim aby w Waszym życiu nigdy nie zabrakło miłości, radości i uśmiechu
Pozdrawiam Kudlaty
Troszke zaspałem z życzeniami, ale lepiej późno niż wcale :p
Życze wam ludziska, żebyście mieli czas na załatwianie różnych spraw (np. pisanie postów na Frihoście:p), abyście byli zdrowi, nie pili za dużo.
No i żeby miłość gościła w waszych sercach na codzień.
Wszystkiego najlepszego!
Huh to ja wam też zycze wesolych swiat no i teraz takze szczesliwego nowego roku 2007. Pozdrawiam!