Ja się też dołącze do życzeń. Dorzuce jeszcze od siebie:
Życze wszystkim pisania dobrych postów i wielu punktów na hosting.
Pozdrawiam RAMELOF
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,dużo prezentów pod choinką wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra , wspaniałego Nowego Roku , dużo uśmiechu i radości ,nie zważania na uciekający czas tylko życia daną chwilą i wykorzystywania jej w pełni siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesow w , tylko słonecznych dni , przyjaźni , miłości i wielu buziaków ,oraz przyjemności i aby te swięta uskrzydliły Was , a gdy kiedyś przyjdą dni gdy staniesz sie upadłym aniołem wtedy życzę Ci, by obok Ciebie pojawił się przyjaciel który pomoże Ci znów wznieść się w górę ponad to wszystko co przyziemne...
Pozdrawiam Postman
Kierując się zasadą, że nigdy nie jest za późno:
W tym magicznym okresie, chciałbym życzyć Wam wiele pomyślności w nadchodzącym roku, aby Wasze marzenia urzeczywistniały się szybciej niż do tej pory, abyście szli przez życie własną pewną ścieżką, aby otaczali Was właściwi doradcy i mentorzy, a przede wszystkim aby w Waszym życiu nigdy nie zabrakło miłości, radości i uśmiechu
Pozdrawiam Kudlaty
Troszke zaspałem z życzeniami, ale lepiej późno niż wcale :p
Życze wam ludziska, żebyście mieli czas na załatwianie różnych spraw (np. pisanie postów na Frihoście:p), abyście byli zdrowi, nie pili za dużo.
No i żeby miłość gościła w waszych sercach na codzień.
Wszystkiego najlepszego!
Huh to ja wam też zycze wesolych swiat no i teraz takze szczesliwego nowego roku 2007. Pozdrawiam!