Dostalem msg ze konto usuniete z braku aktywonosci i jezeli chce go od nowa to musze coś tam 10 pktow.. oco chodzi ? bo akurat potrzebuje serwera na strone.. help 
Od nowa..
ehhh... Żeby się ubiegać o konto na frihoście trzeba mieć napisanych postów za 10 punktów. Daltego nie możesz się o hosting ubiegać bo masz prawie 2. Po tem masz konto jeżeli masz poniżej 10 punktów, ale powyżej -10 z tego co pamiętam.
Teraz musisz sie starac o serwer tak samo jak kazdy nowy uzytkownik forum. Czyli napisac postów na ileśtam punktów (teraz wymagane jest 10 punktów?) no i zgłaszasz proźbe o utworzenie konta dla ciebie 
PRZERABANE, musisz teraz dzialac od samego poczatku. Mnie to juz tez wkurza, bo nie mam czasu sie zajmowac strona i tym samym pisac postow. Przypominam sobie jak jestem na granicy resetu i dobijam punkty. Tak czy siak mysle powpli o czyms innym, choc nie wiem czy znajde tak dobry serwer za tak "malo"
Witam,
Tak jak koledzy napisali powyżej trzeba posiadać minimum te 10 pkt, wtedy zwracasz się z prośbą o przydzielenie Ci konta, czyli musisz napisać do nich prośbę, po napisaniu prośby poczekasz jeszcze trochę aż ktoś Ci to zatwierdzi, ja czekałem 2 miesiące, myślałem, że już dawno o mnie zapomnili, kumpel zaś czekał zaledwie 4 dni
I gdzie tu sprawiedliwość..
A co do tego pisania postów to już mnie to od dawna denerwuje, nie mam zbytnio czasu na pisanie postów...
Z resztą ciekawi mnie jaki oni mają z tego interes
Pozdrawiam
Tak jak koledzy napisali powyżej trzeba posiadać minimum te 10 pkt, wtedy zwracasz się z prośbą o przydzielenie Ci konta, czyli musisz napisać do nich prośbę, po napisaniu prośby poczekasz jeszcze trochę aż ktoś Ci to zatwierdzi, ja czekałem 2 miesiące, myślałem, że już dawno o mnie zapomnili, kumpel zaś czekał zaledwie 4 dni
A co do tego pisania postów to już mnie to od dawna denerwuje, nie mam zbytnio czasu na pisanie postów...
Z resztą ciekawi mnie jaki oni mają z tego interes
Pozdrawiam
| venom6 wrote: |
|
ja czekałem 2 miesiące, myślałem, że już dawno o mnie zapomnili, kumpel zaś czekał zaledwie 4 dni |
Posty w języku angielskim są + dla szybkości konta. Polskie posty ktoś im musi napisać czy to spam czy dobry post.
| venom6 wrote: |
|
A co do tego pisania postów to już mnie to od dawna denerwuje, nie mam zbytnio czasu na pisanie postów... Z resztą ciekawi mnie jaki oni mają z tego interes Pozdrawiam |
Interes to reklamy, dlatego musisz pisać posty. Nie masz na stronce, a na hosting czeba zarobić dlatego na forum.
Ubiegac sie tak, ale to nie oznacza ze je dostaniesz
Musisz ladnie nabic, i sie jakos pokazac ze ci zalezy 
ale z tego co widac to albo Ci nie zalezy albo nie masz czasu...
choc zawsze mozesz nabic tak do 30 pkt potem sobie odpuscic na jakies 20 dni i znow podbic...
ja mniej wiecej tak robie.. bo nie mam za bardzo czasu na to nabijanie postow... no i tez denerwujace troszku... no ale coz.. nie chce sie placic to trzeba cos innego od siebie dac...
choc zawsze mozesz nabic tak do 30 pkt potem sobie odpuscic na jakies 20 dni i znow podbic...
ja mniej wiecej tak robie.. bo nie mam za bardzo czasu na to nabijanie postow... no i tez denerwujace troszku... no ale coz.. nie chce sie placic to trzeba cos innego od siebie dac...
Fakt, pisanie postów jest irytujące (zwłaszcza, gdy nie ma się czasu), ale to chyba nie taka wysoka cena za taki hosting??
Ani reklam, dostęp do serva... czegóż chcieć więcej.
A Frihost raczej nie rozdawałby miejsca byle komu - jak ktoś chce to niech jakoś pokaże, że mu na tym zależy.
ps. poza tym udowodniono, że gdy coś zdobędzie sie z jakimś wiekszym zaangazowaniem (z własnej strony) to się to bardziej docenia :p
Ani reklam, dostęp do serva... czegóż chcieć więcej.
A Frihost raczej nie rozdawałby miejsca byle komu - jak ktoś chce to niech jakoś pokaże, że mu na tym zależy.
ps. poza tym udowodniono, że gdy coś zdobędzie sie z jakimś wiekszym zaangazowaniem (z własnej strony) to się to bardziej docenia :p