FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Zakazane tematy i dobre zasady pisania.

Ramelof
Jestem za tym, żeby przykleić ten temat, w którym będzie lista tematów, których nie powinno się zakładać i zasada dobrego pisania postów.

Zakazane tematy:
Materiały bezczelnie skopiowane z innych stron.
Jeżeli juz musisz to tylko w cytacie.
Zagadek, gier w skojażenia i różne podobne.
Treści, które mogą obrażać innych użytkowników, łamiących czyjeś uczucia czy religie oraz uważanych za zakazane.

Zasada pisania:
Staraj się nie popełniać błędów ortograficznych.
Jeżeli wysłałeś post, a chcesz coś jeszcze dodać w nim to nie pisz nowego tylko zedytuj stary.
Jeżeli twój post nic nie wniesie do dyskusji - nie pisz.
Staraj się nie pisać postów jednolinikowych. Zawsze coś możesz dodać.

Myśle, że nowi użytkownicy nie będą mieć wątpliwości co mogą, a czego nie, a starsi zastosują się do zasad i będą dawać dobry przykład innym.
Deathplanter
Ramelof wrote:
Treści, które mogą obrażać innych użytkowników, łamiących czyjeś uczucia czy religie oraz uważanych za zakazane.

Ten punkt bym wywalił. Zawsze znajdzie się jakiś świr,któremu podobają się rządy pisu albo który nie lubi jak się bluzga na RM.

Z tego co widzę,tutaj jedynym tabu są tematy spamerskie. I najlepiej niech tak zostanie...
WMP
Dodał bym że jeżeli masz problemy z ortografią, to pobierz firefoxa 2, on sprawdza ortografię Smile
pabloo
No co do polityki to każdy może chyba pisać o czym chce , ale jeszcze nie widziałem tematu o rozporku leppera ale może przeoczyłem hehehe ,
Ja jestem za tym żeby było można pisać co się chce ale z sensem , po postach widać ze ludzie piszą tylko po to żeby pisać i żeby hostinga im nie zabrali , no niestety tak bywa , ale co do zrobienia zasad jestem za , przydadzą się .
mtx
1. temat już jest http://www.frihost.com/forums/vt-19372.html

2. nie wam decydować co jest dobre, a co nie

3. nabijanie spamu przez tworzenie zasad, które już są - to chyba zakrawa na ironię.

4. jeśli użytkownik nie wie co to jest dobry post, a co spam niech się nawet nie wysila z zakładaniem tu konta..

proste??
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.