one word "kurva"
or
"koorva"
i have been to CZ there were cmap i met there guys from poland
and we start to talk in russin they understend me
and he thught some words in polish
i don't remember all but just one i remember
"kurva"

Hehe, jep its very popular world in Poland.
You don't say "ooops" just "kurwa", you don't say "shit" you say "kurwa"
For real - you must meet those other polish people
There are 2 generations of them - one which are in Europe, and the others witch don't 
Who can lock this topic ??
Sorry this post is off topic.
You must find, tfu... zapominam się
Trza Admina znaleźć go o zamknięcie poprosić. Chciaż w sumie to też jest o polakach jakieś tam spostrzeżenie kolegi z innego kraju, nie uważasz
Troche takie, no powiedzmy niespecjalnie twórcze ale zawsze coś...
Eeee.....
Takich to ja nie cierpię.
Typowe, nie? Obcokrajowcy znaja nas tylko po takim slownictwie i pijanstwie (nie wiem czy wiecie, ale w Central Parku tabliczka "zakaz picia alkoholu" jest w dwoch jezykach - angielskim i polskim...), jak dla mnie zenada - i jak tu byc patryjota?
| HunterMac wrote: |
| Typowe, nie? Obcokrajowcy znaja nas tylko po takim slownictwie i pijanstwie (nie wiem czy wiecie, ale w Central Parku tabliczka "zakaz picia alkoholu" jest w dwoch jezykach - angielskim i polskim...), jak dla mnie zenada - i jak tu byc patryjota? |
no niezle... to znaczy zle 
Denerwuje mnie ocenianie całego narodu po zachowaniu pewnego marginesu społecznego. Czy w Polsce żyją tylko żule i ćpuny?
Nie wiem jak Wam, ale mnie się podoba Czeski !! Jest tam parę pięknych zwrotów 
Nie nabijaj postów.
Polacy ogólnie mają w wielu krajach złą opinię przez rzesze głupich ************ , którzy myślą że przestępstwo popłaca.
Hłe, hłe - ale to własnie o to chodzi żeby pisać, pisać, pisać i pisać jak najwięcej
Tak czy inaczej - cała sytuacja jest mocno intrygujaca. Ja kiedyś w metrze spotkałem wycieczke z Włoch. Wyjatkowo krzykliwe persony (wiek tak w okolicach 15-17), wszyscy ubrani jak członkowie grupy Ozone. Ponadto mieli jakieś takie lewe zachowania (siadali sobie na kolanach, obejmowali się itp. - sami faceci tam byly, stad moja konsternacja
).
No ale nie uważam że wszyscy włosi są tacy, w sumie wiele stereotypów kraży po świecie, które przez nielicznych są potwierdzane (rzeczone "kurwa" zasłyszane w przez kol. który założył ten temat).
Życze wszystkim nie powielania stereotypów i pokazywanie się na świecie jako normalni, ambitni, pozbawieni "ciężaru" ów stereotypów ludzie. 
Stereotypy, to najgorsza, rzecz na ziemi.
Ci włosi to chyba wycieczka Homo??
A tak apropo lubię być polakiem.
Niech ktoś "kurva" zablokuje ten temat!
I still waiting, please block this topic!
Katarynko tu nie ma modów praktycznie!!
hehe o co sie tak oburzyliscie luuudzie ..
Tylko z polskiego to oni znają
-kurwa
- i może odrużniają trujkącik od kułeczka 
w poslikm jęsyku jets tylko jedno słowo
^^ tu jest polski oficjalny a normalny polski to (przetłumacze zdnaie wyzej)
| Quote: |
| k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** |
Last edited by WMP on Sat Oct 29, 2005 12:16 pm; edited 1 time in total
| katarn wrote: |
Niech ktoś "kurva" zablokuje ten temat!
I still waiting, please block this topic! |
gratuluje angielskiego
, wyrabiasz nam dobrą opinię 
lol, nie czytałem poztów wyzej tylko przeleciałem
| skoczek_2002 wrote: |
Nie nabijaj postów.
Polacy ogólnie mają w wielu krajach złą opinię przez rzesze głupich ************ , którzy myślą że przestępstwo popłaca. |
a ty niby co robisz
jesteś największym spamerem sposród userów tego forum 
po co blokować ten topic? bo nam uświadamia jak obcokrajowcy widzą polaków?
po prostu trzeba przebić dresów eee... czymś innym. mamy przecież te wszystkie barszcze z uszkami nie? mamy wielu wspaniałych poetów i naukowców...
chodzi tylko o to by ukryć leppera i innych takich debili (w tym dresów i rolników chcących największych dopłat w całej unii...) a zdanie o polsce szybko sie zmieni na lepsze
ukryjmy jeszcze poza wymienionymi wyżej chłopaków z Młodzieży Wszechpolskiej i bedzie już w miare ok
Ja bym ukrył pana prezydenta jeszcze ale co to za państwo bez prezydenta 
Ja Spamerem może dla was jestem, ale po huja kto ten topic odblokował... Ja go zamknąłem, a jakaś lama odblokowałem...
| skoczek_2002 wrote: |
| Ja Spamerem może dla was jestem |
czy to ma zanczyć, że ty nie uważasz siebie za spamera

Może tak, Moze nie, kto to wie. Pewne jest ze nie ja to wiem, lecz inne rzeczy omyłką tylko są. Dlatego pisze na tym forum, ay głościć ze Moze tak, Mozę nie, ludize musza ma poezje lubieć w net jest e-drivers Moze tak, Moze nie ale nei wiem czego tam jest. Moze tak, Mozę nie ktoś bedize do download, Mozę tak, Mzoę nie.
Nie dawa cpytań co chciałem przezto powiedziec bo, Moze wiem, Moze nie.
skoczek o co tyle krzyku? zagraniczny kolega przedstawil nam jak sie polacy prezentuja za granica..to bardzo dobry temat do rozmowy
i nie wariuj juz o zablkowanie tego tematu, ja go nie odblokowalem ale tymbardziej nie widze powodu go blokowac
Jak to mówią: wolność wypowiedzi mamy zagwarantowane w konstytucji
Jak na mój gust przydało by się wiecej na forum tematów aktualnych, komentarzy do wydarzeń niż tematów typu: "moja ulubiona muzyka", czy "moje ulubione filmy'...
| Camel wrote: |
| ...przydało by się wiecej na forum tematów aktualnych, komentarzy do wydarzeń niż tematów... |
Wiem że są, owszem powoli sie to wszystko ładnie rozwija - tyle że za mało tego jest w stosunku do rzeczy które dzieją się na codzień...
podyskutujemy o polityce??
czy lepiej zostawić ze względu na cenzurę...?
Oj, ja bardzo chętnie mtx, tyle że można by było założyć nowy topic - polityka na przykład...
Ja do bracy rano, sił już mi brak więc nie zrobie tego...
Ale ktoś inny mógłby