FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

alien vs predator 2 - kultowa gierka :)

ogurek
czy ktos z was pamieta gre avp2? jesli tak to zapraszam do wspulnej gry Wink http://www.ogurek.frih.net/forum2/viewtopic.php?t=126&postdays=0&postorder=asc&start=0

jesli sobie nie przypominacie to te sreeny odswieza wam pamiec Very Happy

Nolt
ogurek wrote:
czy ktos z was pamieta gre avp2? jesli tak to zapraszam do wspulnej gry Wink http://www.ogurek.frih.net/forum2/viewtopic.php?t=126&postdays=0&postorder=asc&start=0

jesli sobie nie przypominacie to te sreeny odswieza wam pamiec Very Happy

hehe gierka z klasa choc jedyneczka tez byla fajna Razz max wypas to oddech predatora Very Happy moj fav postac no i jego zmiany badania terenu (podczerwien itp. )
Feodaron
No Ogurek już prawie mam tego AvP 2 i tak myśle ze w Weekend pogram z naszą ekipą Very Happy

Co do mojej ulubionej postaci to Alien Runner, jest on zwinny i szybki to mi w zupełności wystarcza aby skutecznie zabijać na planszy Very Happy
Gra sama w sobie jest fajna choć w Single Playerza pod koniec już można było troche przysnąć.
To nie zmienia faktu ze jest to kultowa gra oparta na filmie z Sigourney Weaver w roli Gł. ;D
Camel
AVP2 wymiata Twisted Evil

Pamiętam długie wieczory spędzone przy grze, szczególnie misje marine'a gdzie każdy odgłos, każdy ruch na radarze wprawiał w szybsze bicie serca.
Gra obowiązkowo po ciemku i ze słuchawkami na uszach Cool

Muli tez fajnie, z tym że zabawa zaczyna się przy co najmniej 4 osobach, najlepiej każdy inną rasą (wiem trudno to zrobić - w końcu są tylko 3 Razz ).
Adi666
Z tego co sie orienuje to nie ma balansu po miedzy rasami....calosc wyglada tak Marines > Drapierznik >>>>>>>>>>>>>>...>>> Obcy. Objawia sie to tym ze czlowiek ma snajperke ktora kosi na 1-2 strzaly. Predator nawet kiedy jest niewidzialny widac jego "kropke" dzieki czemu mozna mu wladowac olow w leb....no i sensor ruchu....wykryje kazdego nawet skradajacego sie obcego......mimo to swietna gra na singla Wink
Ramelof
Pamiętam jak w nią grałem. Jestfajna chyba jeszcze mam gdzieś płyty do niej. Może sobie zainstaluje i powspominam dobre czasy. Lubiłem zawsze postać predatora. Najmniej marina, bo nic takiegonie ma.
Xaros
Ahh pamietam, jak gralem w to, poznymi wieczorami i cykalem sie kazdego zakretu;p jak gralo sie marinsami Very Happy LOLowa gra i warta polecenia kazdemu Smile
fallco
oj nie da sie zapomniec kiedy sie szlo spokojnie i mialo sie te tiki nerwowe odwracania sie i sprawdzania czy aby nikt nie idzie Very Happy

pare wieczorow i mozna bylo naprawde w kompleksy popasc, ale i tak warto zaryzykowac i sobie pograc Smile
webek
Takich wrażeń, jakie prezentuje seria AVP się nie zapomina!
Pamiętam te nocki i granie po sieci - chodziłem jako marine i rozglądałem się - prawie nic nie widziałem - przyśpieszony oddech - nagle z ciszy wydobywa się odgłos aliena - zacząłem strzelać dookoła i nagle z góry spadł na mnie obcy - zabił mnie... no i kolejna rundka Very Happy

Ach... pograło by się jeszcze...
Jak dla mnie jedynka ma lepszy klimat.