beyazın şovunda açıkladığı projesi beta olarak yayında www.pikniktube.com adresinden girebilirsiniz
PiknikTube
Webcamle, handycamle, betacamle, iskemle
Geçen haftaki bölümünde gördüm ilk görünce yarıldım hemen kalkıp pc başına geçtim...
Geçen haftaki bölümünde gördüm ilk görünce yarıldım hemen kalkıp pc başına geçtim...
hayırlısı olsun,ben bundan sonra youtube'a girmem artık mekanımız pikniktube 
pikniktüp
duymuştumda nasip olmamıştı girmek şimdi nasip oldu
yakında alırmıki acaba google da burayı
yakında alırmıki acaba google da burayı
Güzelmiş kankalar sağolun...
eline saglık 2 saattir komik videolar izliyorum sayende hehehe cok komikmis en komik olanları su italyanca sarkıların turkce gibi okunması sanırım
kendin pişir kendin yee.
guzel olmus
ama keske taklikler yerine orjinal fikirler bulabilsek
ama keske taklikler yerine orjinal fikirler bulabilsek
evet fikri bulmak pek zor değilmiş de tanıtım konusunda kanal d de reklamlarının yayınlanmasından kaynaklanan bir kolaylık ve beraberinde büyüme gözlenebilir. Bu tip sitelerde önemli olan reklam yapabilmek ki adamlar bunu yapıyolar 
size espiri amaçlı acılmış bir site zaten öyle ciddi bişi değilki asıl işin içine eden www.trtube.com adam direk siteyi kopyalamış
trtube,milyondolarlık site vs. her şeyin aynısını yapıyoruz.
İnternethaberin de manşet ,sondakika yazan kısmı bile yahoo nun kopyası.
Kopyada üstümüze yok.
İcraat yapamıyoruz.
İnternethaberin de manşet ,sondakika yazan kısmı bile yahoo nun kopyası.
Kopyada üstümüze yok.
İcraat yapamıyoruz.
Aslında hepimiz birleşip bi video sitesi açsak
mesela
| BURAK_X wrote: |
| Aslında hepimiz birleşip bi video sitesi açsak |
Bi biz eksiktik
| darkeagle wrote: | ||
Bi biz eksiktik |
Açarız aslında hepsinden iyisini ama süper bir hosta ihtiyacımız var ve de bunlar olsa da reklamı süper yapmamız lazım yoksa bir işe yaramaz...
Güzel olmuş gayet başarılı üyelik henüz açık değil galiba?
Henüz beta aşamasında üyelik olmaması normaldir.
| Hayvanadam wrote: |
| Güzel olmuş gayet başarılı üyelik henüz açık değil galiba? |
isim zaten kopariyo kim dusunmusse helal olsun diyorum,
Geçenlerde bu siteyi sanırım satılırken görmüştüm GittiGidiyorda 
Demek ki gittigtimiş site 
| Seregwethrin wrote: |
| Geçenlerde bu siteyi sanırım satılırken görmüştüm GittiGidiyorda |
.net uzantısı satılıyor bide az önce gg da .tv uzantısını gördüm hemen al 1000 ytl
| mr.emre wrote: | ||
.net uzantısı satılıyor bide az önce gg da .tv uzantısını gördüm hemen al 1000 ytl |
o tv domaini kaç yıllık acaba
Gerçi tv li domainler zaten pahalı oluyor.
pikniktube un trafiği düzeldi mi acaba? en son bi ziyaretçi patlamasından dolayı üyelik,video gönderme falan inaktifti ama şimdi nası bilmiyorum...
| maniac_ea wrote: |
| size espiri amaçlı acılmış bir site zaten öyle ciddi bişi değilki asıl işin içine eden www.trtube.com adam direk siteyi kopyalamış |
Asıl işin içine eden benim
şuna baksanıza: http://burakx.frih.net/xtube.html
Pikniktube den gmail e eposta gitmiyor biliyor musunuz. Yani aktivasyon kodu gelmiyor. Youtube u satın alan Google bence pikniktube aktivasyon maillerini göndermiyor, filtreliyor. Hem youtube da yayınlayacağıma, pikniktube de yayınlarım daha iyi. Bence bu bile milli servet, milli paylaşım sayılır.
En büyük tube PiknikTube !
En büyük tube PiknikTube !
Bence gayet güzel olmuş. Her ne kadar kopyada olsa Türklerin yapması yeter. İnşallah bu site ilerde kapanmaz veya satmazlar. Muhendisabi bence google senin dediğin gibi yapmamıştır. O öyle işlerle uğraşmaz. Zaten en güçlülerden birisi.
| bugra9 wrote: |
| Bence gayet güzel olmuş. Her ne kadar kopyada olsa Türklerin yapması yeter. İnşallah bu site ilerde kapanmaz veya satmazlar. Muhendisabi bence google senin dediğin gibi yapmamıştır. O öyle işlerle uğraşmaz. Zaten en güçlülerden birisi. |
Bugra9 eğer herhangi bir şeyi yanlış yapmıyorsamki büyük ihtimal yapmıyorum, gmail e aktivasyon emailleri gelmiyor, deneyebilirsin, eğer sana gelirse ben birşeyleri yanlış yapıyorum demektir, anlamış oluruz, ama neyi yanlış yapabilirimki, mailni yazıyorsun işte
| muhendisabi wrote: |
| Pikniktube den gmail e eposta gitmiyor biliyor musunuz. Yani aktivasyon kodu gelmiyor. Youtube u satın alan Google bence pikniktube aktivasyon maillerini göndermiyor, filtreliyor. Hem youtube da yayınlayacağıma, pikniktube de yayınlarım daha iyi. Bence bu bile milli servet, milli paylaşım sayılır.
En büyük tube PiknikTube ! |
ya googlelin oyle birşey yapacağını sanmıyorum çünkü bu gmailin pretijini türkiyeden olan kullnıcılarının gözünde bayaaa bir düşürecektir.
ama banada aktivasyon postası hala gelmedi gelirse yazarım buraya:)))
hala gelmedi fakat hotmailede gelmedi demek ki sorun piknikte
Last edited by cavbela on Sun Dec 17, 2006 5:32 pm; edited 1 time in total
| cavbela wrote: | ||
ya googlelin oyle birşey yapacağını sanmıyorum çünkü bu gmailin pretijini türkiyeden olan kullnıcılarının gözünde bayaaa bir düşürecektir. ama banada aktivasyon postası hala gelmedi gelirse yazarım buraya:))) |
işte bende onu diyorum, sana da gelmemiş, sorun ya google da ya pikniktube de, başkaları video yükleyebildiğine göre google da, ne dersin?
| muhendisabi wrote: | ||||
işte bende onu diyorum, sana da gelmemiş, sorun ya google da ya pikniktube de, başkaları video yükleyebildiğine göre google da, ne dersin? |
ben son mesajımı editledim hotmailide gelmiyor diye
bence sorun geçici ve piknik tube de
| cavbela wrote: | ||||||
ben son mesajımı editledim hotmailide gelmiyor diye bence sorun geçici ve piknik tube de |
ha bu arada hoş geldin
teşekkürler çavbela, umarım güzel paylaşımlar yaparız.
| muhendisabi wrote: |
| teşekkürler çavbela, umarım güzel paylaşımlar yaparız. |
güzel paylaşımlar için doğru adrestesin. . ..