FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Heyah film...

Joker
Heyah ogłosiło właśnie nowy konkurs na film, który można zrobić w aplikacji flash dostępnej na stronie...

Oto moje 45 sek pracy:

http://heyah.pl/jasno/#neon

narysowałem pierwsze co mi przyszło do głowy więc nie jest to wielka sztuka, ani nawet nic sensownego Razz

Zapraszam jednak do oglądania. Rolling Eyes
Timczak
Że tak powiem bardzo rozbudowany ten film Smile
mtx
Gratuluję pierwszego miejsca Smile
animacja może nie złożona, ale widać, że dość trudna- próbowałam się trochę tym pobawić, ale nie mam czasu- łatwe to nie było.

Tak czy inaczej- życzę komórki Smile
Feodaron
Ja też próbowałem cos sam wymodzić ale jakoś nie mogłem sie połapać Very Happy Za trudne dla mnie takie coś jedyne co mi tam wychodzi to zabawa samą latarką Very Happy haha życzę powodzenia innym, którzy będą próbowali cos samemu wymyśłeć
Joker
Reczywiście napracować się nie napracowałem ale jest to swoisty konkurs promotorski (z cyklu jak ściągnąć ruch na swoją www) Razz

A tak szczerze to ja mam zamiar wygrać Razz Mam nadzieję że mi pomożecie Rolling Eyes
oxwood
Życze ci wygranej Razz ja spróbowałem coś "namalowac" ale nie wychodziło mi to nic, a nic Razz
Camel
No naprawdę nieźle Smile
Podoba mi się efekt przejścia (świetliste linie formujące napis), widać że posiedziałeś nad tym chwile.

A tak poza tym zrobienie filmu to nic trudnego (widze że niektóre osoby mają jednak z tym problem Razz) ot wystarczy odrobina wyobraźni trochę czasu i gotowe.

Tak poza tym mi podoba się muzyczka która leci po otwarciu stronki, ma ktoś może namiary na ten dżingiel?
Camel
Witam,
za przykładem kolegi Joker'a zamieszczam coś do podejrzenia ze świata Heyah Smile

Hejah konkurs :]
oxwood
Tez bardzo fajne Razz

PS. Ale trzeba było dopisać się w tamtym temacie, bo moderatorowi może się to nie spodobać Very Happy
ogurek
kamiś... no po prostu wymiatsz Smile moze i ja zmontuje coś swojego... Razz

_jak to Mietka piorum je***ą Very Happy
Joker
Przypominam się i bardzo proszę o pomoc czyli kliki:

http://heyah.pl/jasno/#neon

Z góry wielkie dzieki Very Happy
Xaros
No no ladnie, troche ci to zajelo i efekt dosc ciekawy lecz nie rewelacyjny. Ale brawa brawa i gratulacje:)
Joker
No rewelacja to to nie jest ale fajny aplikacja żeby nude zabić... Razz
v3nd0r
no nie powiem nie zly pomysl na zabicie czasu Razz rysujcie, sklejajcie a noz cos wyjdzie z tego Razz moze ktos odkryje jakis ukryty w was talent Cool zycze powodzenia Smile
KacperOo
Mi nic nie wychodzi ;<
Życze Ci żeby heyah zrobiło ci prezent na gwiazdke tym telefonem Wink

Bardzo trudno coś takiego zrobić,
Gratulacje!
webek
Bawiłem się troche we flashu, ale strasznie to czasochłonne jest, więc dałem sobie siana :p

Życze wygranej!
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.