| radmin wrote: | ||
| Microsoft yakında tüm mailleri live.com ile entegre edecek. Biz şu an Türkiye olarak alamıyoruz. EE güzel ve karizmatik mailleride elin gavuruna kaptırmakta olmaz tabi Kendinize karizmatik mailleri alın bitmeden. Yada direk nickinizi alın. Get Windows Live buraya giriyorsunuz. Kayıt ol seçenegini tıklıyorsunuz. Biz türk oldugumuzdan sadece hotmail.com çıkıyor ilk başta. Sonra şu kodu adres çubuguna yapıştırıyorsunuz.
artık @live.com mailler sizi bekliyor |
Live uzantılı mail adresi
sadece @live.com değil
| aYYaS Pcnet wrote: |
| @hotmail.com
@hotmail.co.uk @msdn.com @msn.com @msngames.com @live.com @live.co.uk @live.be @live.de @live.fr @live.it @live.nl (Fakat @microsoft.com'da onay gerektiği için, kullanmak pek mümkün olmuyor) |
ben bir türlü yapamadım yapılabilginden emin misiniz yoksa ben mi yanlış bişeyler yapıyorum? ?? ?
| cavbela wrote: |
| ben bir türlü yapamadım yapılabilginden emin misiniz yoksa ben mi yanlış bişeyler yapıyorum? ?? ? |
Daha az önce aldım ben, selim browserı temizleyip yapınca oluyo demişti, istersen öyle dene.
emre teşekkürler bilgi verdiğin için
sonunda aldım ben kodu hep sona ekliyordum bu nedenle olmuyormuş kodu başa koyunca alabildim sonunda benimde karizmatik bir mailim oldu

Teşekkürler Emre
bende kodlarda biraz değişiklik yapıp
@live.co.uk
@live.be
@live.de
@live.it
@live.nl
bu domainleride ekledim isteyen istediğini alabilir artık güle güle kullanın
| Code: |
| javascript: var p = 'live.'; var ds = new Array('com','net','co.uk','be','de','it','nl'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options[i] = new Option(p + ds[i], p + ds[i])} alert('Domainler Eklendi By TUFAN'); |
bende kodlarda biraz değişiklik yapıp
@live.co.uk
@live.be
@live.de
@live.it
@live.nl
bu domainleride ekledim isteyen istediğini alabilir artık güle güle kullanın
Çokteşekkürler arkadaşlar.İyi olcak

aldım walla ama ne işe yarıyo :S
| mcc wrote: |
| aldım walla ama ne işe yarıyo :S |
| b17 wrote: | ||
|
bende aldım ama ole duruyo işte karizma olsun herkes alamıyorya bi farklılık yaratıyo
bide aldım ama daha açıp bakmadım bile
Teşekkürler arkadaşlar.Bende alayım bi kaç tane. 
Sadece @live.com alabilirsinin boşa zaman kaybetmeyin kayıt yaptırabilseniz dahi diğer uzantıların mail hesabı geçerli olmaz.. 
| aFamous wrote: |
| Sadece @live.com alabilirsinin boşa zaman kaybetmeyin kayıt yaptırabilseniz dahi diğer uzantıların mail hesabı geçerli olmaz.. |
emin misin ?
@live.co.uk
@live.be
@live.de
@live.it
@live.nl
bunları al geçerli yani doğrulanma istemiyor.
msngames vb. uzantılar da alabiliyosun onlar da doğrulanma istemiyor.
| mr.emre wrote: | ||
emin misin ? @live.co.uk @live.be @live.de @live.it @live.nl bunları al geçerli yani doğrulanma istemiyor. msngames vb. uzantılar da alabiliyosun onlar da doğrulanma istemiyor. |
kendimizi çok kasmaya gerek yok live.com yeterli ya anapam elin italya almanya hollanda uzantılı maillerini
Bende aldım hemde ismimi
kisa ve oz yani.
| mr.emre wrote: | ||
emin misin ? @live.co.uk @live.be @live.de @live.it @live.nl bunları al geçerli yani doğrulanma istemiyor. msngames vb. uzantılar da alabiliyosun onlar da doğrulanma istemiyor. |
o zaman sadece live.com deme
| aFamous wrote: |
| kastım bu deil bunlar zaten destekli domain! tr alabilmek yada isim uzantılı alabilmek [kullanabilmek] marifet.. |
yav dostum sende kanatsız uçmak istiyosun
insan oğlubunu daha başaramadı
| cavbela wrote: | ||
yav dostum sende kanatsız uçmak istiyosun insan oğlubunu daha başaramadı |
| "b17 wrote: |
| Bence de.TR olsa alırım tabi de öle bişi malesef mevcut değil.(Sanırım yani Surprised )Bu arada aFamous'un avatarı süpermiş Exclamation |
live.tr alınabiliyor ama doğrulanamıyor. mesengerda kullanabiliyosun fakat mail adresi olarak olmuyor aşğıdaki kodu kullanarak yapabilirsin
| javascript: var p = 'live.'; var ds = new Array('com','net','co.uk','be','de','it','nl','tr'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options[i] = new Option(p + ds[i], p + ds[i])} alert('Domainler Eklendi By CAVBELA'); |
Hiç uğraşmayın en güzeli bu.
ayrıca bu aralar mail alamayabilirsiniz aşırı yüklenme oluyo 32 diye bir hata veriyor.
| javascript: var p = 'frihost.'; var ds = new Array('com'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options[i] = new Option(p + ds[i], p + ds[i])} alert('eklendi'); |
ayrıca bu aralar mail alamayabilirsiniz aşırı yüklenme oluyo 32 diye bir hata veriyor.
tesekkurler aliyim bi tane 
o kodu değiştirim istediğiniz uzantıyı yazın ama hotmail sağlamadıkça o mail doğrulanmaz live.tr adresinide desteklemediği için doğluma olmaz
| cavbela wrote: | ||||
live.tr alınabiliyor ama doğrulanamıyor. mesengerda kullanabiliyosun fakat mail adresi olarak olmuyor aşğıdaki kodu kullanarak yapabilirsin
|
|
bu kadarda ç(alıntı) yapılmazki
evet arkadailar aldım ve arkadaşlara havamı attım teşekkürler paylaşım için kısa ve öz bi msn adresimiz olmuş oldu kolay gelsin saygılar teşekkürler 
ŞOK !!!
Microsoft resmi sitede bu yollarla alınan maillerin kapatılacağını duyurdu.
Daha sonra yoğun itiraz sonucu vazgeçti.
Microsoft resmi sitede bu yollarla alınan maillerin kapatılacağını duyurdu.
Daha sonra yoğun itiraz sonucu vazgeçti.
| mr.emre wrote: |
| ŞOK !!!
Microsoft resmi sitede bu yollarla alınan maillerin kapatılacağını duyurdu. Daha sonra yoğun itiraz sonucu vazgeçti. |
sen varya sen !!!
| mr.emre wrote: |
| ŞOK !!!
Microsoft resmi sitede bu yollarla alınan maillerin kapatılacağını duyurdu. Daha sonra yoğun itiraz sonucu vazgeçti. |
şakkacı seniii
şakkacı seniii |
şaka değil
Şimdi ben alayım mı almayım mı? Kapatılacak mı, kapatılmayacak mı?
Bana görede şaka yapıyorsun.
Microsoft bunları kapatırsa bidaha belini doğrultamaz.
Bana görede şaka yapıyorsun.
Microsoft bunları kapatırsa bidaha belini doğrultamaz.
| bugra9 wrote: |
| Şimdi ben alayım mı almayım mı? Kapatılacak mı, kapatılmayacak mı?
Bana görede şaka yapıyorsun. Microsoft bunları kapatırsa bidaha belini doğrultamaz. |
resmi blogda yazılıydı silinmiş kapatılmayacak.
Almayı denedim
şeklinde hata mesajı verdi. Bu herkezde oluyor mu yoksa benim şansımamı?
| Quote: |
| Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz.
Lütfen yeniden deneyin. Error code: 1 |
şeklinde hata mesajı verdi. Bu herkezde oluyor mu yoksa benim şansımamı?
o açık kapatıldı artık olmuyor. . .
yaw bana hata veriyo şu aralar hatta şöyle bişey
şeklinde mesaj yolladım ki ikinci sayfayı yani yukardaki mesajı okumamışım neyse...
| Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz.
Lütfen yeniden deneyin. Error code: 32 |
şeklinde mesaj yolladım ki ikinci sayfayı yani yukardaki mesajı okumamışım neyse...
| geyikkutuphanesi wrote: | ||
yaw bana hata veriyo şu aralar hatta şöyle bişey
şeklinde mesaj yolladım ki ikinci sayfayı yani yukardaki mesajı okumamışım neyse... |
ama gördüm ki msn uzantılı bi mail almışsın. hadi hayrlı olsun da nasıl aldın anlat bi hele. gerçi bildiğim bi yöntem var ama hala çalışıyomu bilmiyorum. ..
| cavbela wrote: | ||||
ama gördüm ki msn uzantılı bi mail almışsın. hadi hayrlı olsun da nasıl aldın anlat bi hele. gerçi bildiğim bi yöntem var ama hala çalışıyomu bilmiyorum. .. |
evet aynen bildiğin yöntem sadece tıklıyoruz
Tıklayın
@msn.com normalde de desteklenen bir uzantı zaten 
| duckling wrote: |
| @msn.com normalde de desteklenen bir uzantı zaten |
ama alması hotmail gibi kolay değil. en azından şimdilik frihosta gelip geyiğin verdiği linki kullanmak gerekiyo
@msn.com uzantılı çooook farklı zaten değişik bir estetik katıyor mail adresine ama live.com'da fena değil yani 

ama
o açık kapatıldı alınmiyor artık