Pamietacie moze jeszcze ksiazki z serii "wechikul czasu" i im podobne? Nie wiecie moze czy sa jeszcze wydawane jakies tego typu ksiazki czy moze to juz sa telikty zapomnianej przez nowe pokolenie mody? Jakie wy macie zdanie odnosnie tego typu ksiazek i czy znacie kogos kto byl by chetny sprzrdac tego typu ksiazki za jakas umiarkowana kwote pieniezna.
Gry paragrafowe
Mam 2: czasy rewolucji francuskiej i czasy piratów.. strasznie je lubię.. tylko zaginęły przy przeprowadzce
też chętnie poczytałabym inne..
nie widziałam takich od niepamiętnych czasów.. a szkoda.. strasznie lubię czytać książki: nie po kolei.
Jeśli o taki typ chodzi to polecam "Gra w klasy"- tam też masz 3 wzory czytania rozdziałów.. ale książka jest.. hmm.. na pewno nie historyczna
ale gatunku.. nie określę
też chętnie poczytałabym inne..
nie widziałam takich od niepamiętnych czasów.. a szkoda.. strasznie lubię czytać książki: nie po kolei.
Jeśli o taki typ chodzi to polecam "Gra w klasy"- tam też masz 3 wzory czytania rozdziałów.. ale książka jest.. hmm.. na pewno nie historyczna
Zdarzało mi się grać w takie "książki" fajna sprawa. Niestety wszystkie jakie posiadałem szybko się kończyły. (nie że dobry byłem ale one były krótkie) Niema to jak walka za pomocą kości. I powroty do tych samych miejsc
Ahhhh to były czasy. A to tego czy takie gry jeszcze wychodzą to nie mam pojęcia.
Kiedyś pożyczyłem taka książkę z biblioteki, ale jakaś dziwna mi się wydała więc ja oddałem bez przeczytania
Ale chyba przejde się i ją pożyczę, jesli naprawdę jest taka ciekawa jak mówicie