ilk mesajdan devam...
2.sürümü çıkardık.. bu sefer spektrumiosiloskop gibi görsellikler de ekledik,motoru değiştirdik... ama bir sürü hata çıkacaktır eminim...
http://dosyam.net/?id=qij9yy
lisansı gene istiyo (aşağıda yazıyo ayrıca kurulum dizininde metin dosyası olarak var) ama lisans istiyo diye warez sanmayın onu da visual basic uygulaması olarak yaptık,ilerde ihtiyacınız olursa kaynak kodlarını gönderebilirim...
Last edited by loserk on Tue Jan 30, 2007 1:30 pm; edited 8 times in total
Kurulumdan sonra hata veriyo...
hatayı düzelttim... tekrar indirip yükler misiniz?
sanırım hata vermesi componentin kaydedilmediği için demi ? 
Güzel bir iş ve deneyim sezon birkac gun icinde bitiyor ben yeniden web e geri donucem ve su visual basic deneyimine katılırım
bu arada guzel bir program olmuselllerine sağlık
Bu sefer çalıştı ama bu demo memo bir şeyler diyo

ne lisanasıymış bu anlamadım kardeşim
sordum arkadaşlar... o da yeni öğrendiği bişeymiş... alın size lisans
| loserk wrote: |
sordum arkadaşlar... o da yeni öğrendiği bişeymiş... alın size lisans
|
la bu warez içerige girmesin valla selim bizi oyar
valla idare eder ama çook geliştirilmesi lazım gelişince kullanışlı lur gibi geliyo bana. . . . ama iyice geliştirildigi zaman lisans isteseydi daha iyi olur gibi

yavaş oysun
ticari bi kar amacı yok ki bunun sadece amatör bi visual basic uygulaması o kadar...
O zaman niye Lisans kodu istiyor?
Her neyse problem değil;umarım iyi bir program olur.Warez de sayılmaz 
testeriz biz warezden sayılmaz 
2.sürümü çıkardık.. bu sefer spektrumiosiloskop gibi görsellikler de ekledik,motoru değiştirdik... ama bir sürü hata çıkacaktır eminim...
http://dosyam.net/?id=qij9yy
lisansı gene istiyo (aşağıda yazıyo ayrıca kurulum dizininde metin dosyası olarak var) ama lisans istiyo diye warez sanmayın onu da visual basic uygulaması olarak yaptık,ilerde ihtiyacınız olursa kaynak kodlarını gönderebilirim...
Last edited by loserk on Tue Jan 30, 2007 1:30 pm; edited 6 times in total
gece gece bakamadım ama yarın bakarım inşallah
(saat: 03:36)
bende bir zamanlar visual basice kafayı taktığımda
şu kurulum paketleri nasıl yapılıyor diye çok merak etmiştim kendim nasıl yaparım filan diye çok çabaladım ama becerememiştim (2 sene önce) hata şuydu dosya içine gömdüğüm exe,dll gibi dosyaların haricindeki dosyalarda bozulmalar meydana geliyordu başka türlü nasıl paketleme yapılır başka bir sıkıştırma programına ihtiyaç duymadan bilmiyorum ama şey yapılabilirdi sanırım zip & unzip
neyse
programı indirdim ama deneme fırsatım olmayacak artık sabaha (3:47) 
ben de gene hata veriyor.
| palavra wrote: |
| ben de gene hata veriyor. |
comdlg32.ocx dosyası mevcut kurulum dizininde,kaydettirmek gerekiyorsa kaydettirmelisiniz...
Last edited by loserk on Mon Jan 29, 2007 6:18 pm; edited 3 times in total
| mr.emre wrote: |
 |
bunun gibi bir hata
bu dosya ismiyle
COMDLG32.OCX
fmod.ocx diye hata veriyodu,onu ekledim... comdlg32.ocx standart olarak windows/system32 de olması lazım sende de ,yok mu?
| loserk wrote: |
| fmod.ocx diye hata veriyodu,onu ekledim... comdlg32.ocx standart olarak windows/system32 de olması lazım sende de ,yok mu? |
sytem32 de bu dosya mevcut.
nicin hata verdi bilmiyorum
gerci benim windows bugunlerde biraz sorunlu gibi.
| palavra wrote: |
| loserk wrote: | | fmod.ocx diye hata veriyodu,onu ekledim... comdlg32.ocx standart olarak windows/system32 de olması lazım sende de ,yok mu? |
sytem32 de bu dosya mevcut.
nicin hata verdi bilmiyorum
gerci benim windows bugunlerde biraz sorunlu gibi. |
bir de başlat/çalıştıra regsvr32 comdlg32.ocx yazmayı dener misin? ardından da son bir iki hata düzelttim şurdan indirir misin tekrar: http://dosyam.net/?id=qij9yy
bir de madem o kadar bahsetmişken ekran görüntüsü koyayım: