FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Pozegnania

Calemb
Tu się przywitałe i tu się pożegnam. Miło było z wami ludzie pisac posty. Frihost to bardzo fajne forum, ale ja nie mam czasu żeby pisac posty w ramach utrzymywania konta. Nie miałem równiez czasu żeby znaleść dział z pożegnaniami Smile Bede miło wspominał wszystklich (Arina szczególnie pomocny bardzo moderator Smile)Zycze W mtx udanego moderowania.
mtx: zrobiłam z tego osobny topic, bo to nie pasuje do działu przywitań
Bigrazer
Zegnam żegnam.

Apropo MTX mogłabys utworzyć dział pożegnań bo taki temat w którym ktoś sie żegna i wszyscy beda komentowac "cześć miło było" itd. nie ma sensu. Mógłby byc na takich samych zasadach jak przywitania Smile

mtx: znowu "apropo"

Mtx to moje zboczenie Razz Daruj mi Smile

Last edited by Bigrazer on Sat Nov 04, 2006 9:05 pm; edited 1 time in total
Kudlaty
żegnaj... mam nadzieje ze będziesz czasem odwiedzał to forum i czasem cos zapostujesz...
no chyba ze postowales tylko dla utrzymania hostingu..
spooki86
Jak piszesz że wszystkich będziesz miło wspominał to wielkie dzięki ! Razz

Do zobaczenia !

Ps: Też myślałem żeby odejść ale się jakos jeszcze trzymam Smile
kla_bor
To na razie. Prawde mowiac ja tez nie mam czasu postowac, ale od czasu do czasu trzeba. A tak wogole to gdzie przenosisz swoja stronke? Na cos platnego czy jakis inny bezplatny? Ja sie nigdzie nie wybieram ale pytac zawsze warto.

Nara
ChesterB
Znalazłem lepszy hosting, a dokładniej konto shellowe ( http://rootnode.pl )

Tak więc, żegnam. Miło było Smile
Grom
Zegnam wszystkich i pozdrawiam zarazem. Mi takze bylo milo ^^
WMP
Pewnie niektóre osoby spodziewały się, że w końcu tu napisze, i zamknę ten "rozdział" życia... Od mojego pierwszego postu minęło około 2 lata(06.10.2005 do teraz). Może odpowiem najpierw na pytanie, dlaczego odchodzę? Świat systemów operacyjnych podzielony jest na 2, świat Linuxa i Windowsa. Windows jest systemem nudnym, nie wartym głębszego poznania, lecz Linux wymaga poznania. Każdy dzień pracy na nim, pozwala mi go bardziej poznać. A że jestem komputerowym maniakiem, nie mogę zaprzestać poznawania tego systemu. Stał się on mil hobby, które coraz więcej zabiera mi czasu. Przez te dwa lata, przeżyliśmy dużo niezapomnianych dyskusji, planów, sprzeczek, kłótni i wojen. Jedną z tych "wojen" była wojna o użytkownika skoczka_2002 którego duża cześć forum chciała zbanować za spam, a on mnie tu zaciągną. To oczywiste, ze w moim interesie było bronienie go, w końcu zaciągną mnie na takie super forum. Co ciekawsze, dzisiaj o 20 na kanale irc rootnode.pl spotkałem turgona, starego skoczka_2002.

Co teraz ze mną będzie? Hmmm, przejdę na rootnode.pl - przyda mi się taki shell, chodź frihost jako darmowe usługi jest wciąż numerem jeden. Będę poprawiał homepage - wmp.rootnode.pl i dalej psuł linuxa.

Hmmm, nie będę przeciągał, bo się jeszcze popłaczecie i się spsuje klawiatura Wink Na każdego w końcu przychodzi czas, czas przyjścia i odejścia. Ja mam już te 2 epoki za sobą, ale wam życzę aby ta 2 epoka nie odeszła...

Pozdrawiam, życzę miłego psucia windowsów/linuksów/nerwów mtx Wink i postowania...

Pozdrawiam wszystkich Polskich użyszkodników Wink firhosta a najbardziej, tych, którzy przeczytają to pożegnanie... Trzymajcie się!
Deathplanter
Właściwie, to zastanawiało mnie, kiedy nie wytrzymam i sam tutaj napiszę posta. Oto i on: żegnam.

http://www.frihost.com/forums/vt-81947.html
(You earned 4.8632 Points, 4.8632 FRIH$ for that post - co za ironia Wink)
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.