Właśnie, co uważacie o tych śmieciach co zabrudzają gg, sieć, transfer w sieci...
ja uważma że jest to nikomu niepotrzebne, jakieś tam blogi. Pisza je ludiz ektóryz nie mają nic ciekawego do powiedzenia, dzieci w wieku 10-16 lat. Nie dośc ze wstawiają tam sowje zdjęcia, to opisują to jeszcze w TaKi SpOsÓb to na dodatek zdjęcia s a tak fatalne że nie ma po co je wsadizać do internetu. czesto spotyka sie na nich wulgarne treści, nie ocenzurowane i w ogóle. Co wy myslicie o tym? Ja nie mam dzis chęci aby się rozpisywać na ten tema, cięzki dzień.
hmmm... Ja mam troszeczkę odmienne zdanie. Mysle że blogi to nic złego jeżeli komus nieodpowiada czytanie blogów to poprostu na nie niewchodzi. A osoby piszace blogi traktuja je jako swoje osobiste pamietniki do którego moga sie wyzalic i napisac co czuja.
Blogi moga byc tez okazja do pokazanie swojej twórczości i niektóre naprawde sa wartościowe chociaż nie da sie zaprzeczyc ze niektóre z nich to instne dno...
| Quote: |
| śmieciach co zabrudzają gg, sieć, transfer w sieci |
nie za bardzo rozumiem co masz na myśli? co ma blog do gg? bo masz reklamę bloga?
przepraszam.. jaki transfer zabrudzają? To jest jakiś ogólno internetowy transfer?
jak Ci nie pasują, to po prostu nie czytaj, nie zakładaj i nie interesuj się..
jak nie podobają mi się strony nawołujące do przemocy/rasizmu/ etc to co? mam zacząć je hackować? czy coś?
po prostu nie wchodź i odpuść sobie. i cześć..
| mtx wrote: |
jak nie podobają mi się strony nawołujące do przemocy/rasizmu/ etc to co? mam zacząć je hackować? czy coś?
po prostu nie wchodź i odpuść sobie. i cześć.. |
i tu sie nie zgadzam. bo przejawy nawolywania do agresji/rasizmu/skrajnego nacjonalizmu itp nalezy zwalczac, a udawania ze nie ma problemu doprowadzilo do nie jednej tragedii juz, dlatego dziwie sie takim opinia. Jezeli natrafisz na taka strone to nie musisz jej hackowac, ale mozesz no zglosic do odpowiedniego urzedu, ktory "mozliwe" ze zajmie sie tym od strony formalnej.
btw: czyli z tego co mowisz, nie powinnas zamykac glupich tematow, tylko sobie je odpuscici i nie wchodzic do nich i cześć... (wiem wiem, wielu mi mowi ze potrafie byc zlosliwy ;P )
nie porównuj moderowania i oglądania. WMP z blogami nic nie łączy. A ja czytam głupie tematy i muszę zdecydować czy zamknąć, pociachać czy co bądź, bo taka jest moja rola społeczna. Dlatego nie mogę olać, ale gdyby nie rola moda- to mogę oczywiście olać. Albo się bulwersować i odpisywać komu popadnie
OFF TOPIC | Quote: |
mówisz, że trzeba to zgłosić? to proszę
http://www.believers.org/pl/tr107pl.htm | Quote: | Czy twoje życie jest nic nie warte? Masz dosyć życia, i nie widzisz nadzieji na przyszłość?
Więc musisz znaleźć jedyną prawdziwą drogę do pomyślnego samobójstwa.
(...)ZRÓB TO TERAZ! Jedyną rzeczą do stracenia jest twa stara nieszczęśliwa egzystencja! Zawołaj Jezusa aby ci pomógł, aby twoje stare życie umarło i abyś otrzymał z Nim nowe życie!
|
gdzie TO zglosisz? do urzędu miasta?
to pierwsza lepsza (proszę nie łapać za słowa) strona z google [urlhttp://www.google.pl/search?hl=pl&q=samob%C3%B3jstwo&btnG=Szukaj+w+Google&lr=[/url]
to inna http://www.samobojstwo.chlanie.net/
http://qkluxklan.funtest.pl/test/
|
end of off topic
zapomniałam dodać o blogach- prowadzenie ich bywa całkiem przydatne- prowadzę blog "polityczny", gdzie każdy może znaleźć moje założenia programowe, przygotowania do kampanii, starania itd.. to łatwiejsze niż pisanie całej strony od początku, a jednak interaktywne..
poza tym jest jeden blog, który po prostu UWIELBIAM
http://roo-tiger.blog.onet.pl/ - jestem ciekawa co o nim powiecie
BTW: fallco nie napisałeś nic o blogach!
Myślałem o takich blogach co pisza ludize w mojim wieku. Np. pisza tam takie zeczy ze sie zakochałam w tym i w tym i jets super, ten i ten meni zdradizł i już. Pisza TaK co jets nie do pomyślenia. Pisza same głupoty i nikomu niepotrzebne treści.
Transfer, musuiałem coś znaleźć
Co do tych strona co wymieniła P. Mtx w poście wyżej, uważam że trzeba coś robić, bo to tak nie może byc. Według mnei takie strony zgłasza sie na policję, bo przecierz łamia prawo. W ostateczności można je hakować 
Powiem tak. Przykładowe adresy stron- macie- chcecie to złoście gdzie bądź.. a potem opowiedzcie co się działo...
A blogi 14 latków..
ludzie czytają książki, oglądają seriale. Chcą, żeby ich życie też dla kogoś coś znaczyło. Chcą, żeby ludzie czytali z zapartym tchem- Kasia będzie z Jurkiem czy nie..
a ludzie, którzy to czytają mają potrzebę podglądania, zobaczenia czy inni się borykają z takim problemami jak ja, czy jak sobie z nimi radzą..
czysta socjologia 
A tam, ale dobra załużmy ze twój argument jets mocneijszy od mojego, a co powiesz o photoblogach?
mtx:załóżmy
a niech sobie będą, skoro ktoś sie musi spełniać... ale:
-z daleka od cywilizowanych form kontaktu pomiędzy internautami...
- bez żadnych reklam typu (na gg miałem takich 10 miesiącu póki nie wykresliłem wieku...) 'czesc jestem x skomentuj prosze moj blog www adres ' to jest naprawde wkurzające...
Popieram.
Co do wieku i tych innych to ja nie mam nic podane, oprócz pseudo WMP
Blogi moga byc, czasami zerkne na jakis, swojego czasu sam mialem bloga (ale po dniu - dwoch znudzilo mi sie), ale nIe TaKiE sPoX... Jesli ktos pisze swoje przezycia - dobrze. Wrzucanie zdjec - to mnie akurat nie fascynuje; w koncu wazniejsze jest to jaka dana osoba jest, a nie jak wyglada lub jak sie opisuje.
Ja na GG mam podany wiek (nie chce mi sie usuwac) i, jako pseudonim, 'nie poklikam'. Co nie przeszkadza niektorym rozpoczynac rozmowy typu: (ktos)cze poklikasz (ja)nie (ktos)to spier...... Pozostawie bez komentarza.
taaa, dzisiejsz amłodizerz tak używa internetu, to mnie wyprowadza z równowagi. Zamiast klikac na gg takie głopoty bo poogladlai jakes piekne panie 
jak Ci nie pasują, to po prostu nie czytaj, nie zakładaj i nie interesuj się..
po prostu nie wchodź i odpuść sobie. i cześć.. |
A teraz cytat z tematu o 14-latce :
| Nikt nie zareagował- bo my rzadko kiedy reagujemy na działania innych- tak tylko nam się wydaje, że każdy się rzuci- a jak co do czego- cisza. |
Czy MTX, nie widzisz może zaprzeczenia swoich słów ?
Strony propagujące treści prawnie zakazane, w dodatku dość bolesne dla nas - Polaków(np. rasizm, faszyzm itd.), uważasz za godne istnienia, z drugiej jednak strony piszesz, że przeważnie jest tak, że żadko kiedy reagujemy jak dzieje się coś złego. Czyli pewnie zareagowałabyć stosownym komentarzem dopiero wtedy gdyby w mediach opowiedziano jakąś historię 17-latka, który naczytawszy się takowych treści zaczął mordować żydów. Eh...
Nawiązując do blogów.
Jest mi to szczerze obojętne czy jakiś 10, 15 czy 60-latek prowadzi blog o swoim życiu czy też o tym co wychodował w ogródku. Faktem jest, że jedne blogi są ciekawe - inne nie, jedne opisują zwykłe szare życie a inne nowinki. Czasami wchodze na bardziej znane blogi jak np. blogi ludzi z Microsoft'u, Google - bo są ciekawe, można się dowiedzieć tego i owego. Natomiast blogi w stylu "mój mąż mnie zdradza... " są raczej nie w moim guście i omijam je szerokim łukiem.
Ktoś tam pisał, że zaśmiecają internet - hehe doprawdy godne uwagi i w bardzo małym stopniu prawdzie. Blogi nie spowolnią nam łączy, i nie przyczynią się raczej do spowolnienia internetu, więc spokojnie, niech sobie istnieją, niech ludzie opowiadają całemu światu o swoich przeżyciach i czasami o życiu(także tym intymnym).
Pozdrawiam.
Jasne, że wolałbym widzieć w sieci same świetnie dopracowane, ambitne strony.
Pozbawione błędów i o przemyślanej treści z przemyślaną hierarchią treści i dobrymi odnośnikami.
Pomyślcie jak niesamowicie ułatwiłoby to wyszukiwanie informacji.
Pamiętajmy jednak, że Internet jest otwarty i dostępny dla wszystkich. Nie przepadam za blogami (choć niektóre, te tematyczne potrafią być wartościowe), denerwuje mnie pisanie leetem i freekiem (czy jak to się tam nazywa), ale jeśli ktoś zgadza się to hostować to nie mam nic przeciwko.
W końcu może taki autor bloga zrobi kiedyś jakąś ciekawą, dobrą stronę.
Jest natomiast rzecz, którą moim zdaniem powinno się bezwzględnie tępić i to nie tylko na blogach, mianowicie błędy ortograficzne.
dobra, a jak taki tworca bloga okaze sie sietnym dziennikarzem, czy pisarzem i jego blog bedzie naprawde ciekawy ? to jakos to ze nie bedzie wiedzial co to html, znaczniki itp a bedzie mial bardzo popularna strone...
jak juz ktos zauwal internet jest dla wszystkich, ktorzy maja cos do powiedzenia i nie lamia prawa...
Chcą dzieci pisać blogi to niech piszą, nawet to dobrze że piszą pobudzając w ten sposób myśli
Oczywistym jest to że 25 latek powie że na tym blogu niema nic ciekawego ale również to działa odwrotnie.
Czy MTX, nie widzisz może zaprzeczenia swoich słów ?
Strony propagujące treści prawnie zakazane, w dodatku dość bolesne dla nas - Polaków(np. rasizm, faszyzm itd.), uważasz za godne istnienia, z drugiej jednak strony piszesz, że przeważnie jest tak, że żadko kiedy reagujemy jak dzieje się coś złego. Czyli pewnie zareagowałabyć stosownym komentarzem dopiero wtedy gdyby w mediach opowiedziano jakąś historię 17-latka, który naczytawszy się takowych treści zaczął mordować żydów. Eh...
|
co innego reagować kiedy się jest świadkiem. a co innego reagować kiedy nie da się NIC zrobić.
powiem szczerze- wjechaliście mi na ambit- zadzwoniłam na Policję.
Powiedzili mi dość kulturalnie, że mam spierdalać, bo oni się tym nie zajmują. A kto? oni nie wiedzą..
to jak mam zareagować?
W internecie nie ma policji internetowej..
poza tym.. podałam ten adres- ktoś zareagował? też nie.. to dowód, bo ja przynajmniej zadzwoniłam, nawet jeśli nie bez skutecznie...
Takie rzeczy najpierw zgłasza się hosterowi
mtx: już napiszę do amerykańskiego serwera- och macie tu rasizm na stronie
Osobiscie nie lubie blogow pisanych przez glupie malolatki w stylu BuSiAcZkI FsZyStKiM, tych fal i nie wiem skad wzietej pisowni slow normalnei dobija mnie to, poza tym łancuszki jestem na to jeszcze bardziej uczulony
gdy dostaje jakiegos odrazu gumka w lapke i czyszcze okienko gg. Jesli chodzi o reszte stron o tematyce ktora mi nie odpowiada to jasne ze je omijam i nie wchodze na nie. Gdyby internet ograniczal sie do tych stron ktore ktos lubi i ktore powinny byc bylby wielkosci 10 portali ^^. Bo np czemu mialy by byc strony z torrentami itp jesli ktos nie lubi piractwa i sciagania plikow przez torrenty 
Głowa mi opada kiedy widzę takie coś.Widać że pisały to 9-cio letnie bachory.Ja sam mam 11 lat ale potrafię się zachować w życiu i w internecie.Myślę że każdy powinien znać to na pamięć.
Blogi typu "sweet" i "pokemonki" są beznadziejne.
Na Onecie powinni wprowadzić banicję dla osób, które wykorzystują blogi w niecnych celach. Bo blog musi schludnie i ładnie wyglądać, a nie zaśmiecać internet. Proponuję wprowadzić taką zasadę, że jak blog wygląda beznadziejnie, zawiera bzdury i wygląda jakby został napisany przez 6-letniego dzieciaka no to sory...
Albo ograniczyć trochę transfer tych blogów... niech się troszkę pozawiesza to i owo :].
Poza tym, ONET powinien wprowadzić takie coś jak "blogi dla najmłodszych", a tak dzieciaki mogłyby się wyszaleć do woli. Widać że niektórzy nastolatkowie też 
.
Naprawdę niedobrze mi jak patrzę na te wściekle różowe tła, a jak już ktoś ma nie daj boże starszy monitor 15'' z odświeżaniem 60Hz... to jest zawał, wylew i śmierć na miejscu...
Nienawidzę "sweet blogasków"!! :/.
Ostatnio czytałem komentarze w jednym... podobno dla dzieciaka ktoś shackował bloga, a ta się wyżalała w komentarzach i chwaliła się że pogadała z tym hackerem i jej przywrócił bloga... no comments, jakby mnie ktoś zasypywał sweet-tekścikami to bym też przywrócił tego bloga po hacku 
.
Jak dla mnie to tak zwane Blogi to zabawa dla mas.
Z jednej strony politycy którzy w ten sposób robią sobie darmową reklamę, z drugiej strony sfrustrowani ludzie próbujący odnaleźć się w wirtualnej przestrzeni.
Zawsze zostają jeszcze ci którzy robią to wkładając w takiego bloga kawałek siebie 
hmm to moze zrobimy jakas kampanie ANTY-sweet blogaski
bedziemy wyszukiwac i hackowac LOL a gdy sweet adminki blogaskow beda pisac do nas o przywrocenie to powiemy idz kup piwo - i tak na przyklad 9 latka/latek(zeby nie bylo ze dyskryminacja) poczeka sobie 9 latek nim bedzie miec 18lat i sprzedadza jej/mu to piwo i wyrosnie z tych glupot
- oby tylko nie poprosil/a o kupno piwa jakiegos buma ^^
PRECZ Z TYMI RÓŻOWYMI TŁAMI I FALAMI !!!
| Nolt wrote: |
hmm to moze zrobimy jakas kampanie ANTY-sweet blogaski bedziemy wyszukiwac i hackowac LOL a gdy sweet adminki blogaskow beda pisac do nas o przywrocenie to powiemy idz kup piwo - i tak na przyklad 9 latka/latek(zeby nie bylo ze dyskryminacja) poczeka sobie 9 latek nim bedzie miec 18lat i sprzedadza jej/mu to piwo i wyrosnie z tych glupot - oby tylko nie poprosil/a o kupno piwa jakiegos buma ^^
PRECZ Z TYMI RÓŻOWYMI TŁAMI I FALAMI !!! |
Nie wiem dlaczego sie tak bulwersujecie tymi blogami, mnie ona nieinteresuja to na nie niewchodze i nieczytam, jezeli mam chwile wolnego czasu to udzuelam sie na forach a nie czytm i prowadze takie blogi. Dzieciaki które niedorosły do jakiegos poziomy niech sobie prowadza takie blogi na ich poziomie i tak czytaja je w wiekszości tylko ich rówiesnicy. Lepiej zeby pisali głupoty na rózowym blogu niz na forum. Dzieci neostrady....
Co wy tak przeżywacie te różowe blogi.. a jak blog jest czarny i jedzie "kurwa, ale miałem dzień, o kurwa, ale zajebista laska i kurwa przypierdoliłem mu z dresa"- to jest ok?
ludzie są różni i bądźmy TOLERANCYJNI. dopuki coś nie jest dewiacją (czyli nie szkodzi i innym) to wyluzujcie i pozwólcie żyć!
mtx, przykład podajesz z drugiego zupełnie bieguna... i czarne "kur..." i rózowe blogaski są eee złe...
tolerancja tolerancją, ale muszą być jakieś ograniczenia...
niech każdy ogląda to co lubi i po problemie...
ale dlaczego różowe blogaski są złe? dzieje się komuś krzywda? uczą czegoś złego?
bo czarne q uczą: przeklinania, przemocy.. wtedy są niedobre; ale jak ktoś sobie pisze, że zjadł dziś ogórkową, że jest kijowy dzień, a w ogóle to ma ochotę na sex. W tv nie ma nic ciekawego, a w szkole jest do bani..
to nie jest poziom. Ale to jest normalny człowiek i jego życie..
Witam!
Moim zdaniem ludzie poto "piszą*" te blogi ponieważ zobaczyli że ich kolega go ma. W takim punkcie można powiedzieć że blogi przechodzą z jednych na drugich.
Niestety rzadko się zdaża aby blog/strona była prowazona regularnie.
Zazwyczaj komuś się to podoba przez około miesiąc a puźniej zapomina że takie coś miał.
A tak wogóle sam nie wiem poco to jest ? Do zabrudzania sieci ?
mtx:ort
a ile jest stron www robionych i zarzucanych? Blogi są przyjamniej na jednym serwerze (ileś blogów na raz) dzięki czemu czasami robią czyszczenie. A na tych dziesiątków różnych serwerów mało kto sprząta (jeśli już aż tak chodzi wam o porządek)
| WMP wrote: |
taaa, dzisiejsz amłodizerz tak używa internetu, to mnie wyprowadza z równowagi. Zamiast klikac na gg takie głopoty bo poogladlai jakes piekne panie  |
A to jak dzisiejsza młodzież wypowiada się w języku polskim doprowadza mnie na skraj załamania. Panu WMP się wydaje że się w wyjątkowy sposób wyróżnia na tle tej ćwierćinteligentnej 'dzisiejszej młodzieży' dlatego że zna HTML. Niestety, muszę pana zmartwić, że to jednak o niczym nie świadczy. A obawiam się, że oglądanie pięknych pań z gazet typu ckm czy wielu ciekawych stron internetowych jest dozwolone od lat 18. Zamiast 'klikać', oglądać piękne panie, czy też wpisywać głupie posty na forum [co moim skromnym zdaniem jest dużo bardziej szkodliwe niż pisanie głupich blogów, bo na głupie blogi po prostu nie wchodzę] proponuję się wziąć za naukę, bo amnestia Giertycha wkrótce przestanie obowiązywać 
| the_mariska wrote: |
| WMP wrote: | taaa, dzisiejsz amłodizerz tak używa internetu, to mnie wyprowadza z równowagi. Zamiast klikac na gg takie głopoty bo poogladlai jakes piekne panie  |
A to jak dzisiejsza młodzież wypowiada się w języku polskim doprowadza mnie na skraj załamania. Panu WMP się wydaje że się w wyjątkowy sposób wyróżnia na tle tej ćwierćinteligentnej 'dzisiejszej młodzieży' dlatego że zna HTML. Niestety, muszę pana zmartwić, że to jednak o niczym nie świadczy. A obawiam się, że oglądanie pięknych pań z gazet typu ckm czy wielu ciekawych stron internetowych jest dozwolone od lat 18. Zamiast 'klikać', oglądać piękne panie, czy też wpisywać głupie posty na forum [co moim skromnym zdaniem jest dużo bardziej szkodliwe niż pisanie głupich blogów, bo na głupie blogi po prostu nie wchodzę] proponuję się wziąć za naukę, bo amnestia Giertycha wkrótce przestanie obowiązywać  |
No no, te piękne panie to był przykład innego zajęcią
Ja pisze szybko i nie patrze na blędy, to mój bląd
. Co do wyróżniania to się wyrożniam. Może nie będę pisał czym bo byś powiedziała/ał że się chwalę. Jednak nie prowadze bloga, photobloga, nie chodze nocami po ulicach i nie "kórwuję". Siedzę sibie w domku i rozwijam swoja pasję, hobby, zainteresownaie, czego młodzieży polskiej brakuje... czyli informatykę. Taki młody człowiek nie widzi sowjego miejsca na świeice, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ani nie ma hobby, zainteresownaia jakiegoś, więc aby coś robić to idize do grupy i zaczyna sie kó*. A że grupa ma blogi to on nie może być gorszy i tez ma bloga, na którym nie wie co ma powiedzieć więc kó*wi. A gdyby znalazł sobie zainteresownaie, chodźby gra w piłkę nozną, i poświęcał temu zainteresownaiu troszkę czasu to by nie naucyzł się kó*wić, załozył bo sobie bloga i pisął że dzisiaj grłao się tak i tak, komentowął mecze i w ogóle.
Mam propozycję, zmienić teraz temat na PHOTOBLOGI, co juz jest strszną rzeczą.
@WMP też nie jestem zadowolony z "różowych blogów" ale internet jest dla wszystkich i dla tych "informatyków" jak i dla osób nie mającyh pojęcia o procesorze i gigabajtach. Ostatnio byłem u klienta i wgrywałem system. Piętnastoletnia dziewczyna pochwaliła mi się swoim blogiem. Przeleciałem od "góry do dołu" i nie znalazłem nic ciekawego co by mnie zainteresowało ale nie strofowałem dziewczyny. Podejrzewam , iż nigdy nie bedzie zagłębiać się w tajniki informatyki. Natomiast zrozumiałem , ten blog jest dla niej wielkim osiągnięciem i sprawia jej frajde. Mogę tylko powiedzieć o Twych umiejętnosciach, włazisz tam gdzie nie trzeba i później masz pretęsje do siebie i jesteś obrażony na cały Świat. Proponuję
poduczyć się informatyki a będziesz miał mały transfer !!!

Lol, jak coś powiem to zawsze jest afera, co ja poradze. Pisząc o tych pięknych paniach ni emiałem na myśli pięknych ciał pań bez żandego "listka" ale np. bajer.pl :d
Co do blogów, to niech ci ludize co je tworza nie spamują przynajmniej gg jak mószą tworzyć blogi, bo to dla nich wielkie osiągnięcie
| WMP wrote: |
Lol, jak coś powiem to zawsze jest afera, co ja poradze. Pisząc o tych pięknych paniach ni emiałem na myśli pięknych ciał pań bez żandego "listka" ale np. bajer.pl :d
Co do blogów, to niech ci ludize co je tworza nie spamują przynajmniej gg jak mószą tworzyć blogi, bo to dla nich wielkie osiągnięcie |
Wielki słownik ortograficzny
http://so.pwn.pl/lista.php?co=musz%EA
To po pierwsze nie denerwuj się jak piszesz posty i przeczytaj jeszcze raz jak naciśniesz wyślij. A ja lubię piękne panie bez listka. Sprawia mi to przyjemność byle by było w dobrej formie. Mam też podłączone GG pod Spika i jakoś spamu nie otrzymuję.
No no, te piękne panie to był przykład innego zajęcią. Ja pisze szybko i nie patrze na blędy, to mój bląd . Co do wyróżniania to się wyrożniam. Może nie będę pisał czym, bo byś powiedziała/ał, że się chwalę. Jednak nie prowadze bloga, photobloga, nie chodze nocami po ulicach i nie "kórwuję". Siedzę sibie w domku i rozwijam swoja pasję, hobby, zainteresownaie, czego młodzieży polskiej brakuje... czyli informatykę. Taki młody człowiek nie widzi sowjego miejsca na świeice, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ani nie ma hobby, zainteresownaia [jakiegoś, więc aby coś robić to idize do grupy i zaczyna sie kó*. A że grupa ma blogi, to on nie może być gorszy i tez ma bloga, na którym nie wie co ma powiedzieć więc kó*wi. A gdyby znalazł sobie zainteresownaie, chodźbygra w piłkę nozną, i poświęcał temu zainteresownaiu troszkę czasu, to by nie naucyzł się kó*wić,[edit: ten fragment jest jak *** nie spójny] załozył, bo sobie bloga[/edit] i pisął, że dzisiaj grłao się tak i tak, komentowął mecze i w ogóle.
Mam propozycję(,) zmienić teraz temat na PHOTOBLOGI, [edit: to znowu jest nie spójne] co juz jest strszną rzeczą[/edit]. |
| Co do blogów, to niech ci ludize co je tworza, nie spamują przynajmniej na gg jak mószą tworzyć blogi, bo to dla nich wielkie osiągnięcie |
O Jesu...
błędów nie będę wymieniać.. Za to na tym forum jest ban.. ale daję Ci szansę. Jeśli bedziesz dalej robił tyle błędów.. o Jesu.. ręka mnie boli od edycji!
zaznaczyłam fragment czerwony- błędy i interpunkcja
żółty- stylistyka, fleksja i inne
zielony- błąd rzeczowy
Polacy dostają większość nagród w dziedzinie informatyki i jesteśmy jednymi z najlepszych na świecie.
a tak w ogóle to pier**. O laskach, o piłce, o sobie, jaki to nie jesteś wspaniały, o kUrwieniu się. Co to w ogóle ma być?!
Jak ktoś się kurwi to nie ma bloga. Jak ktoś ma bloga, to nie pisze o kurwieniu (chyba, że mój blog i to o sexie lesbijskim i fantazjach erotycznych
). Uspokój się na punkcie tych blogów i zacznij studiować słownik języka polskiego, albo zmień hobby na czytanie literatury pięknej, bo twoje posty wołają o pomstę do nieba..
tak blogi to nic zlego dopuki nie jestem męczony jakimiś P0w4L0nYm! literkami które są niby cool a na ch** są. Lubie czytac blogi szczegolnie znajomych poprostu ciekawi mnie jak ktos opowiada.
Ale podzielam zdanie ze dzieciaki które mają 10 lat piszą z błędami do tego niepotrafią dobrze sformułować zdania.
(chyba, że mój blog i to o sexie lesbijskim i fantazjach erotycznych ) |
Cholera, przeoczyłem ten fragment. Dasz adres? ^^
lol, żeś mtx dała. Chodzisz do szkoły? Ja chodzę i ciągle słyszę jak się piękne wyrażają. O wszystkim co napisałem. A że autorzy blogów to młodzież która praktykuje chodzenie do szkoły, no to samo mówi za siebie. Na pewno czasami wychodzisz z mieszkania, i przechodzisz obok młodzieży, i słyszysz co mówią. Więc jak mam nie pisać, że nie ma tych rzeczy również na blogach?? Chcesz przykładu? Blog mojej koleżanki, leży z facetem w łóżku o 4 lata starczym(ona 16 lat, on 20). Że ma 20 lat to wiem, bo go znam. Czy to jest normalnie?? By się wstydziła tego i na bloga nie dawała!
www.dziewica.photoblog.pl
dokładnie http://www.photoblog.pl/dziewica/1941337
gdyby był błąd 500 proszę odświeżać.