Ostatnio zastanawiałem się nad możliwością małej zmiany, którą można podsunąc administratorowi. Tak sobie tu spamimy i zbieramy punkty na nasze konta konta. Myślałem, że można byłoby zaproponować stałym użytkownikom zmniejszoną liczbe spadających punktów na dzień (np od 400-500 postów). Odciążyło by to troszeczke zapchaną już baze danych. Można by do tego wprowadzić nowych modów, którzy by dbali, żeby użytkownicy specialnie nie spamili, żeby mieć te 400-500 postów. Kolejny mój pomysł to wprowadzenie punktów za dobrowolne wpłaty na server. Ktoś kto ma dużo kasy wsparł by server co pozwoliło by go bardziej rozwinąć. Jak by tych wpłat było więcej to wtedy można by było stworzyć kolejny server dla użytkowników.
Co sądzicie o tym? Może jak się wam te pomysły spodobają to poprosimy modka o napisanie tego do adminka i zobaczymy co on na to powie.
mtx:krzaczki w temacie,spamimy?,spamili? a nie spamowali, spamujemy?,bezsensowny temat
Co sądzicie o tym? Może jak się wam te pomysły spodobają to poprosimy modka o napisanie tego do adminka i zobaczymy co on na to powie.
mtx:krzaczki w temacie,spamimy?,spamili? a nie spamowali, spamujemy?,bezsensowny temat