FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Konkurs - glosy mile widziane :)

spooki86
Biorę udział w konkursie, chętnych użytkowników forum proszę o głosy na moją fotkę :

http://starchips.pl/konkurs/user_page.php?uid=6761

Trzeba się zalogować, trwa to chwilkę, wystarczy podać tylko nick, hasło oraz email który nalezy potwierdzić.

Osoby które zagłosowały mogą napisać ile punktów przybyło i co sądzą o fotce Wink

Mam nadzieje że też będe mógł jakoś pomóc Smile

pozdrawiam
WMP
Słaba fotha, gdyby była to jakaś artystyczna to rozumeim ale taka. Nie podoba mi się Sad
spooki86
mi też Smile ale liczę na wasze głosy Wink
MirekB
spooki86 wrote:
Biorę udział w konkursie, chętnych użytkowników forum proszę o głosy na moją fotkę :

http://starchips.pl/konkurs/user_page.php?uid=6761

Trzeba się zalogować, trwa to chwilkę, wystarczy podać tylko nick, hasło oraz email który nalezy potwierdzić.

Osoby które zagłosowały mogą napisać ile punktów przybyło i co sądzą o fotce Wink

Mam nadzieje że też będe mógł jakoś pomóc Smile

pozdrawiam

A co jest na tej fotce? Bo ciężko domyślić się co to jest. Jakaś zjeżdzalnia o tak nietypowym kształcie?? Smile
Jeśli chodzi o udział w konkursie - to poszukaj fotki, gdzie jest jakaś ładna, na wpół rozebrana dziewczyna - i zwycięstwo masz gwarantowane. Dodatkowo wtedy również będziesz mógł liczyć na większy odzew ludzi z forum - wydaje mi się, że większość forumowiczow to faceci...
Pik3r
To jest jakas dziwaczna łódź???? Nie pododba mi się. Amatorska fotka sorki taka prawda.
Feodaron
To nie łódź, a jakaś wieża nad brzegiem rzeki czy co to jest nie wiem
ale budowla dość dziwaczna choć za takie zdjęcie nie dałbym nawet 1, Sorka ale lipne to jest naprawde.
Kozak
Oddał bym głos na to coś ale trzeba się zalogować Sad
hyhy
To nie łódź ani żadna zjeżdzalnia. To jest UFO, a kosmici są wśród nas.
spooki86
Kozak wrote:
Oddał bym głos na to coś ale trzeba się zalogować Sad

A co to za problem podać nicka, hasło i email ? nie chcesz to nie głosuj ale nie musisz pisać takie głupie teksty.
loginos
spooki86 wrote:

to ty robiłeś to zdjęcie?
skoro ci sie nie podob ato czemu wystawiasz je w konkursie, moze masz jakieś fajniejsze.
Bigrazer
Szczerze to te zdjęcie wogóle mi sie niepodoba. 0 poziomu artystycznego i 0 zawartości Smile Poprostu fota zrobiona przez komopletnego amatora Smile Wiec po co takie foty wystawiac do konkursu?
spooki86
Bigrazer wrote:
Szczerze to te zdjęcie wogóle mi sie niepodoba. 0 poziomu artystycznego i 0 zawartości Smile Poprostu fota zrobiona przez komopletnego amatora Smile Wiec po co takie foty wystawiac do konkursu?

Eno ja nie jestem żaden amator, zdjęcie cyknełem na szybkiego a zobacz jak prościutko wyszło Smile jak to za wartość zero Shocked przecież tam jest UFO !!!!

loginos wrote:
spooki86 wrote:

to ty robiłeś to zdjęcie?
skoro ci sie nie podob ato czemu wystawiasz je w konkursie, moze masz jakieś fajniejsze.

podoba mi się Wink jak dawałem fotkę to innej na dysku nie miałem... no miałem ale takie że nie chciałem dawać Twisted Evil

PS: głusujcie ludziska !!! Wink
WMP
Hmmm. Racja że fotka nei jest tragicnza lecz przydłąo by się bliżej. Jeżlei szybko robileś to bravo, bo nieźle wysżło. Przydąło by się również w photoshopie ja przejechać. I jakąś ładną dziewkę wsadizć na pierwsze tło a w photoshopie wyróznić to UFO
Seba222
Zdjec sie w photoshopie nie edytuje, bo wtedy to juz nie sa zdjecia, ale artystyczna przeróbka. Jezeli wysyla sie zdjecia na jakikolwiek konkurs, to powinny byc one nieedytowane - takie jest moje zdanie oczywiscie. Ta konkretna fotka jest nieciekawa delikatnie mówiąc. Ale tak prawde mowiac, to ja do tej pory zrobilem jakies 10 000 zdjec, a z tego nadajace sie na konkurs moze 2 Razz Najlepiej wychodzą zdjęcia robione nocą na długich czasach naswietlana (ponad 1 sekunde). Trzeba jedynie wtedy robic zdjecia ze statywu, ale efekt jest w wiekszosci swietny Smile
Bigrazer
No ale wiekszośc zjec po przezyceniu na kompa (z negatywów) musowo obrobic w photoshopie Smile Ale masz racje Smile Fajne sie zdjęcia robi starym poczciwym zenitem Smile
Seba222
Posiadam jeszcze Zenita 12XP - to ten ostatni z metalowych, dwie czerwone diody we wzierniku, standardowy obiektyw + teleobiektyw 125 Pentacon + "rybie oko" Junost. Niestety odkad mam cyfrowke, nie chce mi sie nim zdjec robic - lenistwo mnie dopadlo, ale moze kiedys go w koncu kiedys wyciagne i czarno - biala klisze zaloze Smile
Bigrazer
Ale Zenit ma swoją dusze Smile Własnie lenistwo... dlatego sie uzywa teraz cyfrówek... nawet do fotografa nie trzeba biegać Smile No Ale rzeby zrobic porzadna fote to trzeba lustrzanką Smile
Seba222
No mnie sie marzy lustrzanka cyfrowa Smile Niestety za dobry sprzet trzeba niemilosiernie duzo kasy wydac. Natomiast lustrzanki analogowe teraz za bezcen ida - moj szwagier ostatnio za 100 zl (tak - sto zlotych) sprzedal Canona Eosa 500. Ech ale na prawde cyfrowki rozleniwiaja - mozna 1000 zdjec zrobic, a jedno z nich wybrac i nic to nie kosztuje. dawniej, trzeba bylo przed pstryknieciem zdjecia sporo pomyslec bo mialo sie tylko 36 zdjec Smile
Postman
Widzę, iż wystartowałeś w konkursie "Wypieczony Konkurs Starchips Grill"
Nie jest to konkurs do podnoszenia swoich umiejętności w sztuce fotografowania, ale jak zwykle zachęcają nagrody. Co do fotografii to jest to jedna z, wielu jakie pstryka się na wakacjach a potem lądują w szufladzie albo na CD. Może by się nadawała na kartkę do sprzedaży w kioskach dla turystów. Lecz niczym szczególnym nie przyciąga. Samo skojarzenie tytułu zdjęcia "UFO" z zawartością fotografii nie powoduje u mnie euforii. Chcąc zdobyć więcej rzeczowych ocen umieść fotografie tu:

http://www.defoto.pl/frames.php
Bigrazer
Seba222 wrote:
dawniej, trzeba bylo przed pstryknieciem zdjecia sporo pomyslec bo mialo sie tylko 36 zdjec Smile

No ale teraz sa inne mozliwości, można wywołać sobie klisze bez odbitek i skanowac ja na kompa... jakoś nieporównywalnie lepsza niz cyfrówką ale... roboty ze huhuhu Smile Teraz niestety cyfrówki rulez Smile No taka lustrzanka cyfrowa... mój kolega wczoraj zrobił taka cyfrówka zdjęcie...
http://img85.imageshack.us/img85/166/dlatomaszalr9.jpg

Fajna Smile
spooki86
Teraz to juz nawet w najnowszych telefonach komórkowych aparaty mają 2 MPx Surprised
Kudlaty
no to chyba nie slyszales o noki n95 ktora ma 5mpx z zoomem optycznym i cyfrowym... Razz

Fotka do kitu wiec glosu nie bedzie.. niestety... ale coz...
taka prawda...
Bigrazer
spooki86 wrote:
Teraz to juz nawet w najnowszych telefonach komórkowych aparaty mają 2 MPx Surprised

ale telefonem nigdy niezrobisz dobrego zdjęcia... aparaty w telefonach tp tylko bajer nic wiecej... nie wiem po co kupywac telefony z takimi bajerami jak i tak sie nich nie uzywa... jak chce robic zdjęcia kupuje aparat, jak słuchac muzyke i ogladac filmy kupije iPoda. A telefon służy do dzwonienia i sms-owania Smile
Postman
Dokładnie. Telefon służy do dzwonienia a nie do robienia fotografii. Wszystkie te bajery producenci dodają aby skusić klienta a i tak nie używa się tych bajerów.
spooki86
To było tylko takie info, sam mam cyfrówke i koma bez aparatu Wink

Kudlaty przesadiłeś on ma 3 MPx

Ps: Konkurs się już chyba zakończył, czekam na wyniki Wink
mtx
Quote:
Q: Co uznawane jest za spam?
Każdy post który nie ma przejrzystego przesłania

Posty składające się głównie z emotek

Każdy post nie pasujący do tematu - promujący twoją stronę, program
partnerski, zaprzyjaźniony serwis lub cokolwiek innego. Żeby zareklamować swoją stronę możesz użyć
sygnaturki.

źródło:http://www.frihost.com/forums/vt-19372.html

Tak nie do końca wiem, czy to nie łamie regulaminu. Ale powiedzmy- niech to będzie ostatni raz..

Last edited by mtx on Thu Oct 05, 2006 11:06 pm; edited 1 time in total
Bigrazer
Mtx ale sie w pore obejrzałes Razz Oststnio chyba mało zagladasz na to forum Razz (ilość punktów cie ściagneła zpowrotem Razz)

Niech spooki86 napisze które miejsce zajął i teat mozna zamknąc Razz Chociaz porozmawialismy tu sobie na temat fotografii Smile
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.