Esas yan gelip yatan sensin...
Hayatları fiyasko...
abi harbici olmak gerekırse sen de olsa bende olsa elımızde ımkan olsa evimizde yapmak ısterız bu lonuyu abartıp ta adamın soyledıklerını carpıtmak ne kadar dogru o da ayrı bir mesele....
| mcini1 wrote: |
| abi harbici olmak gerekırse sen de olsa bende olsa elımızde ımkan olsa evimizde yapmak ısterız bu lonuyu abartıp ta adamın soyledıklerını carpıtmak ne kadar dogru o da ayrı bir mesele.... |
adamın söylediği zaten çarpık daha başka nasıl çarpıtalım ki? ayrıca bence şu an Türkiyesi için sokağa çıkıp da sorsan hiç denecek kadar az kişi boş askerlik yapmak ister... Atatürk,Türk Ordusu'nu bize kaytaralım diye mi emanet etti? Yurdu düşmandan, yan gelip yatan askerler mi kurtardı? ayıp yahu....
Ben de yedek subay olarak yaptım , 9 aylık asteğmenlik hizmeti sonrası izlenimlerime göre bir değerlendirme yapacak olursam eğer, askere gitmemek için firar bile edebilirsiniz
gerçi bu bulunulan il ve de yapılan göreve göre değişir tabi.Ama seve seve gitdiğim ve de gururla yapacağıma inandığım asteğmenlik gibi bir makamdan beni nefret ettirdiler.görevini layıkıyla yapanlar da var tabiki.Ben böyle kaç kişi mi gördüm.. inanmıyacaksınız ama 2-3 kişi koskaca tugayda 
Askerliğini yapacağı yeri de kendisi belirlemiyo ya bu adam.adamın ne suçu var bunda?şanslıymış ki yaşadığı il çıkmış.e biraz daha şanslıymış ki karargahta tek ticaret erbabı kendisi çıkmış.Allah'ın sevgili kuluymuş demekki...davulun sesi uzaktan hoş gelir arkadaşlar.askerlik kutsal bir görevdir..bir o kadar da zor..
Politikacı ne olacak bide parti genel başkanı danışmanları var ne derlerse tekrarlar.
| xray wrote: |
| Askerliğini yapacağı yeri de kendisi belirlemiyo ya bu adam.adamın ne suçu var bunda?şanslıymış ki yaşadığı il çıkmış.e biraz daha şanslıymış ki karargahta tek ticaret erbabı kendisi çıkmış.Allah'ın sevgili kuluymuş demekki...davulun sesi uzaktan hoş gelir arkadaşlar.askerlik kutsal bir görevdir..bir o kadar da zor.. |
aslında belirliyo.bakanlar vebenzerleri torpilliler tanıdıklarının askerlik yerine mudahale edebiliyo.
neyse abicim bari burada siyaset yapmayalim bunca ecnebinin arasinada bir birimizi yiyecek ortam oluşturmaya çalişiyoruz ya neyse kesin ters bir cevap gelir
)
| posof wrote: |
| neyse abicim bari burada siyaset yapmayalim bunca ecnebinin arasinada bir birimizi yiyecek ortam oluşturmaya çalişiyoruz ya neyse kesin ters bir cevap gelir |
sen ne diyon öyle hiç oldumu seni çok tersliyorum
| mcc wrote: | ||
sen ne diyon öyle hiç oldumu seni çok tersliyorum |
Ya heycanlanmamak değilde şu sitede türk olan topu topu kaç kişiyizki burada bile bölünmeye çalışırsak ne olur sonumuz zaten bukdar bölmeye çalışan varken neyse
bazen iyi şeyler yapıyor söylüyor gerçi çok az ama
çarpık sözleri daha ağır basıyor ve çok tartışılacak şeyler söylüyor...
| posof wrote: |
|
Ya heycanlanmamak değilde şu sitede türk olan topu topu kaç kişiyizki burada bile bölünmeye çalışırsak ne olur sonumuz zaten bukdar bölmeye çalışan varken neyse |
cok guzel bir mevzunun altini cizmissiniz
tesekkurler
destekliyorum
ve ne olursa olsun
siyasi -burokrat-asker
devlette soyle veya boyle bir temsil makaminda olan kiselere de
kendileri hak etsin veya etmesin
makama hurmeten
saygili olmak iyidir
selamlar
Frihost ve loserkin de katkılarıyla bu parti gelecek seçimde pek iş yapmaz size söylim
gerçi biraz siyaset yaptım ama idare edin artık
| abone wrote: |
| Frihost ve loserkin de katkılarıyla bu parti gelecek seçimde pek iş yapmaz size söylim |
| loserk wrote: | ||
|
İlk oy benden hadi kolay gelsin.haa sonra sende secilince yan gelip yatanlardan olmayasın.