FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ogame

Pik3r
Czesc gra ktos z was w ogame?? Jeśli tak to na którym uni?
Co sądzicie o tej grze?
Question
ChesterB
ale to już było...
hyhy
Szkoda czasu na takie gry.
Deathplanter
Ciekawa gra,ale ja nie potrafię w niej nie oszukiwać ;P Może to o mnie świadczy,ale niedawno dostałem bana na 9 lat za podwójne multikonto,ogromny pushing i omijanie multialarmu.
Adi666
Gier ogameo podobnych jest pelno chocby "space pioniers" czy jakos podobnie. Pozatym ten temat juz kiedys byl z tego co pamietam.
v3nd0r
ja gram w ogame Very Happy fajna gierka, choc troche za duzo czasu marnuje, tak tak marnuje Smile

obecnie gram na u29 na ogame.pl pod takim samym nickiem jak tu na forum Smile

szkoda ze tak szybko uni pustoszeja Smile a co do oszukiwania to nie mialem jeszcze zadnego bana Very Happy no moze jednego za spam, wyslalem jednemu kolesiowi 2 takie same wiadomosci pod rzad Smile no i kiedys bylem GO na u27 Smile
Pik3r
oooo byly GO Very Happy
Ja gram na uni1 nie mialem zadnego bana Razz
Gry podobne do ogame:
www.space-pioneers.pl
www.xwars.pl
www.galaxywars.pl
i więcej zadnych juz nie znam Razz

Grałem we wszystkie ale ogame jest najlepszy Smile)
Antek88
ja gram na uniwersum 3. ogame oceniam jako swietna gre - ogromna wada jest to ze wciaga Smile

ogame - jedyny - najlepszy :]
Pik3r
Antek88 ile masz pkt??
vrooth
temat był i jak ten gdzieś znikie w czeluściach drugiej-trzeciej strony to pojawi sie kolejny identyczny...

ja gram na u34 po tym nickiem który widniejeje tu obok po lewej punktów troche jest ale to nie ważne...

najwiekszą wadą jest to że gra tak wciąga... i to powie każdy kto grał
fallco
cholernie wciaga, ale jezeli sie raz uda z nia zerwac to juz taka wciagajaca nie jest... ja wlasnie rok temu z nia skonczylem, potem w ciagu roku sie ze dwa razy zarejestrowalem ale po 2-ch dniach rezygnowalem Very Happy
venom6
Witam,

Co prawda temat o ogame już kiedyś był ale nic nie zaszkodzi poruszyć ten temat jeszcze raz Wink

Ja również gram w ogame jakoś już 3 miesiące na uniwersum 1 , mój nick to Venom, Punkty 301831 (Miejsce 1141 z 9803)...

Gra jest bardzo fajna (bardzo polecam) lecz wymaga poświęcenia naprawdę dużo czasu, pozatym bardzo wciąga, ja jak zbierałem na 5 poziom nanitów to budziłem się co 30 minut żeby sprawdzić czy ktoś mnie nie atauje, i tak przez 3 dni Razz, zaś kolega z osiedla jak zbierał materiały żeby postawić satelity słoneczne potrzebne do rozwoju grawitonów to się budził co 30 minut przez dobry tydzień jak nie więcej, czyli nic innego jak maniacy Razz

Czy ktoś z was gra na uniwersum 1 ?

Pozdrawiam Venom...
Pik3r
Ja gram na uni 1 Very Happy Moj nick Pik3r 193793 (Miejsce 1570 z 9790) sojusz (S.a.D). Venom podaj mi twoj numer GG.
ogurek
hmm.. ogame to świetna gra, ja gralem na uni 29 pod nickiem ogurek Smile mialem 257 miejsce po czym mnie zezlomowali... ehh moje kochane stadko 900 owieczek... bylo minelo Smile gra mi sie znudzila konto oddalem, za to mój tata gra dalej na tym msamym uni i w tej chwili ma 400 miejsce bez floty, praktycznie same eko Cool
MirekB
Gralem na uni30. Poczatek jest w sumie nudny - budujesz, zbierasz. Potem zaczyna sie robic calkiem ciekawie jak masz juz flote i mozesz kogos slabszego przyatakowac. Very Happy .
Kolejny fajny etap jak zaczyna sie zasiedlanie nowych planet.
A potem to już leci z górki..... Laughing

Przerwałem po 6 mcach, gdy rano budzilem sie spanikowany, czy aby moja flota wrocila i nikt mi zasobow nie podciagnal..
Ale sumie nie bylo tak ciezko - widocznie moje uzaleznienie nie nalezalo do tych najgorszych, hehe.
venom6
Heh,

Pik3r napisał:
Quote:
Venom podaj mi twoj numer GG.

Kiedyś jeden z graczy na uniwersum 1 często mnie atakował, a ja jak na złość robiłem mu FS'y Wink , później napisał mi, że ma dość atakowania mnie bo wychodzi tylko do tyłu na deuterze, następnie chciał żebym mu podał mój numer GG, założyłem nowy numer GG tylko po to by z nim rozmawiać, logowałem się ok 3-4 razy dziennie na ten nowy numer, a on tylko sprawdzał jak często jestem dostępny i jak często mu odpisuję na GG, po kilku dniach napisał do mnie a ja mu nie odpowiedziałem, stwierdził, że mnie nie ma przy komputerze więc zaatakował mnie z myślą, że okradnie mnie, a tu co? Mały psiukus Razz

Podam Ci chętnie mój numer GG lecz ten drugi Razz

GG: 4808882
Pik3r
Venom ja jestem dopiero 1550 więc nie mam szans z toba Razz Mam tylko 9k LM 300 OW 900 KR 2k CM 150BB 75 niszczarek i transy+ recki
wolny_77
ja własnie zacząłem grać na universum 33 grałem w tą gre kiedyś ale znudziła mi się teraz powracam jeżeli gra ktoś na tej uni niech da znać
Pik3r
wolny_77 wbijaj na uni 1 Very HappyVery Happy
wolny_77
wole grac na uni 33 bo tam gram z kuzynem i z kumplem który ma już ponad 50 k punktów więc na tej uni bede miał wspomaganie Very Happy ale może założe sobie tam konto jak tak to dam Tobie znać Smile
oxwood
Byłem jednym z pierwszych graczy na polskim Ogame'ie Razz Na początku było spoko, ale potem coraz bardziej mnie ta gra nudziła. Wziałem sobie urlop na tamte wakacje i nie zaglądałem na stronkę przez bite 3 miechy, i .... skasowali mi konto Razz I chwałą im za to, bo sam bym raczej nie zrezygnował Razz Potem zmusiłem się i zarejestrowałem od nowa, ale wytrzymałem z tydzień, hehe
Xaros
Bylo bylo i to wiele razy, ja gralem na 5 uni. Mialem 380k pkt i ladnego jop w twoj mac moona na matce 8,7k powierzchni i na nim falaga na 8lvl
Na matce nanity na 5lvl kopalnia metalu 32lvl krychy 30lvl;]
Ale bylo i minelo, znudzilo mi sie i sprzedalem konto:D
Pik3r
Xaros wrote:
Bylo bylo i to wiele razy, ja gralem na 5 uni. Mialem 380k pkt i ladnego jop w twoj mac moona na matce 8,7k powierzchni i na nim falaga na 8lvl
Na matce nanity na 5lvl kopalnia metalu 32lvl krychy 30lvl;]
Ale bylo i minelo, znudzilo mi sie i sprzedalem konto:D

O ile dobrze wiem sprzedaz jest nielegalna Razz Razz
gecko
tak? ja słyszałem natomiast, że nie ma prawa zabraniającego sprzedaży "straconego czasu" czym na pewno jest ogame (Razz)

co do straconego czasu - też grałem. najbardziej na uni17, potem jeszcze troche na uni21 i na słowackim uni1 (dodam, że jedynym Razz )
Pik3r
Na uni1 gracz Przybysz z Zimbbwe (byl top 20 a moze nawet 10) dostal bana za sprzedaz swojego konta na allegro choc umiescil tam informacje ze sprzedaje "swoj poswiecony czas" Razz

Szkoda takiego konta Sad Ja by się nim za darmo zaopiekowl wystarczylo tylko zapytac RazzRazz
mathie
Niby narzekacie że te tematy już były a na tym forum nic się nie kręci Very Happy

a tak w ogóle to kiedyś grałem na u4 w top 50 byłem ale teraz już mi brakuje czasu Wink
Pozdrawiam Frihosterów Wink
v3nd0r
Pik3r wrote:
Na uni1 gracz Przybysz z Zimbbwe (byl top 20 a moze nawet 10) dostal bana za sprzedaz swojego konta na allegro choc umiescil tam informacje ze sprzedaje "swoj poswiecony czas" Razz

Szkoda takiego konta Sad Ja by się nim za darmo zaopiekowl wystarczylo tylko zapytac RazzRazz

Ale to ze napiszesz ze sprzedajesz czas posiwiecony to nic nie daje.

W zasadachy gry pisze wyraznie, ze nie wolno czerpac zanych korzysci z konta, nikt nie ma na wlasnosc konta, i nie moze podawac danych do konta w celu dostepu osobom trzecim.

Mozliwe jest jedynie dobrowolne i ostateczne przekazanie konta.

Tak apropos ogame, zastanwiam sie co sadzicie o liczbie graczy drastycznie spadajacej, chyba juz na akzdym universum, oczywiscie poza tymi nie dawno zalozonymi.

I jeszcze pytanie, czy wie moze ktos cos o uni 50, czy ebdzie to speeduni? Smile milo by bylo.

od siebie dodam jeszcze:
http://board.ogame.pl/thread.php?threadid=429486

mtx:składnia
vrooth
tak czy tak do spadku graczy dojść musiało... i nicym tego nie zatrzymasz... no chyba że wszyscy wykupią komandory, w co osobiscie nie wierze...

a co do u50, to Art początkowo przystał na ten pomysł....
webek
Gra jest fajna, ale kurde nie mam czasu przy niej siedzieć... poza tym miałem już fajnie rozbudowaną planetę to mi ją zjechali - to założyłem drugie konto na innym uni i teraz już tam nic nie mam, bo byłem przez jakiś czas odciety od neta i też mnie zjechali :/

Dlatego teraz już w to nie gram Razz
Xaros
Teraz slyszalem o Ogame BETA gdzie wsyztsko jets razy 500%, czyli wydobycie jest 500% wieksze, koszty 500% mniejsze itp %00% szybciel lataja statki, wsyztsko po to by zrobic gigantyczne RW, gdzie do starcia moze dosc nawet do 1000GS i ok 200k OW, ale serwy im moga nie wytrzymac przy takiej ilosci danych do obliczenia Cool
mtx
Temat już był- zamykam.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.