FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Sprawdzcie swoje umiejetnosci :D

wolny_77
Witam, znalazłem fajną grę możecie zabawić się w hackera
Jest gra typu HackMe
tutaj macie link :
http://uw-team.org/hackme/index.htm HackMe 1.0
http://uw-team.org/hm2/index.htm HackMe 2.0
http://uw-team.org/hm3next/index.htm HackMe 3.0

ja na razie doszedłem do 4 poziomu HackMe 1.0 spróbujcie swoich sił
gra wymaga spostrzegawczości, i sprytu na prawdę najłatwiejsze rzeczy wydają się trudne na dzisiaj kończę z tą grą jutro biedzie następna część

ok pozdrawiam i życzę powodzenia Very Happy
Pik3r
Ja grałem kiedys w uplinka ale nie przeszedlem nawet 2 poziomu Sad
Joker
Temat gier hackerskich był jusz poryszny na tym forum radze poszukać jeżei chcecie się więcej o nich dowiedzieć ;]
ChesterB
o boże, co za tuk tworzył tą strone Neutral

Nie ma <form> więc w normalnych przeglądarkach (firefox, opera) nie idzie wysłać submit... mówiąc krótko, gra jest zepsuta.
Deathplanter
Doszedłem do siódmego poziomu,nie chciało mi się już z sql injection dalej kombinować... ogólnie ciekawa gra Smile

ChesterB: odrobinę logiki. Form pojawia się dopiero w 5ym poziomie,wcześniej mamy do czynienia z javą. Trzeba zajrzeć do kodu strony i rozszyfrować hasło Smile

@down:
Zwracam honor,faktycznie,dwie pierwsze części nie działają pod FF. Ale trzecia bez problemów...

Last edited by Deathplanter on Fri Sep 15, 2006 3:19 pm; edited 1 time in total
ChesterB
wiem, ale ten skrypt JS u mnie na Firefoksie nie działa.
Feodaron
Już kiedyś miałem do czynienia z podobna grą Very Happy a raczej szeregiem zagadek logicznych Razz i musze przyznac ze ten co to zrobił miał łeb do zagadek Razz | Bardzo mi sie podobaja gry/zagadki tego typu Very Happy

Polecam
wolny_77
jak nie działa?? u mnie na Firefoxie działa bez problemu.

ale jak nie działa to jest jeszcze IE trochę trzeba myśleć, a jak nie masz IE to można zapisać ten plik na dysku i zobaczyć jego źródło proste.
Deathplanter
wolny_77 wrote:
jak nie działa?? u mnie na Firefoxie działa bez problemu.

ale jak nie działa to jest jeszcze IE trochę trzeba myśleć, a jak nie masz IE to można zapisać ten plik na dysku i zobaczyć jego źródło proste.

Po co komu kompilacja,przecież można czytać kod źródłowy i wyobrażać sobie jak działa Smile

Zasadniczo,przed chwilą spradziłem (mało wnikliwie,bo tylko pierwsze poziomy) i obie pierwsze części hackme nie działają pod FF,zarówno pod Linuxem jak i Winzgrozą.

BTW,jakie jest rozwiązanie pierwszego poziomu pierwszej edycji hackme? Wpisałem jako hasło i am too lame (pod IE),stwierdziło że złe,przeszedłem do zaq.htm,było tylko Hi lame,level2.html (ani .htm) nie istnieje...
bpit22
Trochę dziwne, ale może mądre.
mtx
Ja próbowałam się wziąć za 1 i 2, ale nie mogąc przejść przez 1 levele podarowałam to sobie. Z resztą- znam trochę innych gier podobnego typu, więc po chwili to się nudzi..
WMP
hehe, ja nie popuszczę, już w 6 jestem

@Deathplanter: W 5 trzeba było równanie zrobić?
mast_er
w mozilli tylko trzecia część działa Sad
a gra jest naprawdę świetna Cool
Joker
Super gra na prawdę wymaga intensywneg myślenia... Szczególnie na wyzszych poziomach Razz

Polecam dla zabisia czasu wszystkim Very Happy
MaCoS
Quote:
Czasami nie chcemy, aby internetowy robot przeszukiwał wszystkie katalogi na naszym serwerze.
W tym celu tworzymy specjalne pliki, które ograniczają ten proceder.

Lvl 8 ^^ Wie ktoś może co trzeba z tym zrobić? Nie mam bladego pojęcia o co tu może chodzić.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.