Witam,
mam taki problem czasami podczas włączania komputera i ładowania systemu czasami się on zawiesza i trzeba zrobić restart.
Nie wiem może być to wina czasami zainstalowanego systemu jako aktualizacji?? proszę was o pomoc i dziękuj z góry za odpowiedź. 
W boot.ini dysku,z którego bootuje system dopisz /sos:
| Quote: |
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /sos
|
Przynajmniej będziesz wiedział,z którym sterownikiem sobie nie radzi.
na innym forum napisali mi że prze instalacje windowsa jako aktualizacji i tp rzez to jest ale nic dalej nie napisali jak to naprawić
jak napisał Deathplanter pewnie masz cos z bootem , uruchamiałes jakiegos linuxa czy jakis system z płyty ? i czy odpala sie normalnie czy tez zawiechy ?
jesli odpali normalnie to znaczy ze masz cos z systemem , mozna zawsze zrobic formata i wgrac wina jeszcze raz 
nie uruchamiałem żadnego linuxa po prostu instalowałem windowsa jako aktualizacje
wiecie może czy po formacie nie będzie już tego?? bo niewiem czy robic formata
nie wiemy
podobnie jak nie wiemy jaka będzie pogoda w lipcu 2009
format nie zaszkodzi, a być może to jest to co należy zrobić 
zrobiłem dzisiaj formata i zobaczę jutro co się bedzie z nim działo mam nadzieję że bedzie wszystko ok 
Format jest ok. Ale mogłeś włączyć debuggowanie podczas uruchamiania systemu i znaleźć moment zawiechy.
Albo odpal sobie jakiegoś lina z live-cd - np. knoppix'a - tam podczas wczytywania może znaleźć jakieś błędy.... rozjaśni Ci to może jakoś drogę.
A jak nie to szukaj winy w windzie :p
hmmm z pomoca takze moze przyjść hiren boot CD..
program do testowania, diagnozowania i malych zmian w systemie..
w sumie bardzo przydatny programik.. takze polecam...