FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Jaki masz stosunek do Dilerow??!!

sejgo2
Ciekawy jestem waszej opinii możecie napisać co o nich myślicie >>>>>>>>>>
fallco
a mowia ze nie ma glupich pytan...

btw: wiem ze post jedno linijkowy, ale nie moglem sie powstrzymac...
Bigrazer
Zalezy o jakich dilerach jest mowa. Jeżeli chodzi o tych co samochody sprzedaja to oni naciagają i oszukuja... a jeżeli chodzi o tych od narkotyków... to nierozumiem pytania.

Moim zdaniem temat do zamknięcia Smile
votd
Pewnie chodzi od tych narkotyków.

OK - co sądzimy? Może napiszę co JA sądzę.

To więc tak - sądzę, że dilerzy narkotyków to najgorsze typy szmulów i brudasów (oraz śmietnikarzy) jacy szlajają się po polskich ulicach.
Namawiają jakichś bardzo uczciwych i świadomych kontrahentów (5 latki z pobliskiego przedszkola) na kupno worków pełnych białego gówna, które niby jest "curkem pudrem wsysanym przez nos", albo tableteczką na ból głowy (etopiryna deluxe xD).

Przynosi im to kasę - OK - ale to nielegalne, więc i debilne. Zresztą można zarabiać kasę w inny sposób. Dla dilerów proponuję zbieranie puszek i gazet oraz odsprzedawanie. Naprawdę warto, a i okolica będzie czystsza ^^'.

Ogólnie diler to ostry porypaniec, który zatruwa życie nie tylko sobie, ale też i potencjalnym klientom.

Często wpychają towar za darmo, potem każą płacić, wszystko to znają (pewno nowe triki teraz wymyślili, np. z panienkami Razz)
sl4sh
Noo... i wlasnie takich cweli co sprzedają pod szkołą 14latkom amfe, albo inny syf to ladnie wykastrowac, i do kicia :] Proste. Reszta mi nie przeszkadza, bo trują dorosłych, logicznie myślących ludzi, wiec nic mi do tego.
loginos
Podzielam stosunek przedmówców do dilerów.
Jest to jeden z ajbardziej perfidnych sposobów wzbogacania się na cudzym nieszczęsciu jaki można sobie wyobrazić.
hyhy
Trzeba ich wszystkich wybić!
webek
Jeśli chodzi o tych od narkotyków - powinni wszyscy zginąć!!!!

Najbardziej denerwuje mnie to, że czerpią kase z ludzkich utrapień (nałóg). Gdybym spotkał takiego dealera (i byłby ode mnie słabszy Razz) to cały towar który by miał wepchnął bym mu do gęby i kazał przełknąć... ciekawe gdzie potem by kupywał i jakby sie wypłacił Very Happy

A inne rodzaje dealerstwa jakoś mi nie przeszkadzają, bo aut jakoś ostatnio często nie kupuje :p
spooki86
To są badzo żli ludzie, których trzeba omijać z daleka.

Chociaż pigułke można czasami kupić Wink
ibix
sl4sh wrote:
Noo... i wlasnie takich cweli co sprzedają pod szkołą 14latkom amfe, albo inny syf to ladnie wykastrowac, i do kicia :] Proste. Reszta mi nie przeszkadza, bo trują dorosłych, logicznie myślących ludzi, wiec nic mi do tego.

heh ciekawe podejscie Smile ale w sumie racja... wciskanie koksu nieswiadomym dzieciakom to juz najwieksze dno jakie moze taki 'sprzedawca' osiagnac...
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.