FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Wiecie ze...

 


Arin
wiecie że powstaje nowy system reklamy kontekstowej? można zostać beta-testerem :).

http://www.trixam.pl/
http://www.trixam.pl/pomoc/
http://forum.trixam.pl/

pewno część z Was zauważyła nowe reklamy, które pokazują się niezalogowanym użytkownikom w polskiej części forum Frihosta - to właśnie adunity z Trixamu. jeśli ktoś z Was chce to też może spróbować się zapisać :).

pozdrówko,
Arin.
Deathplanter
Zawsze mnie zastanawiało,jak to właściwie działa-jeśli strona jest dynamicznie generowana,jakim cudem pobierane reklamy pasują do treści?
pawelsz
Sytem wyswietlajacy reklamy moze analizowac tresc juz wygenerowanej strony, wtedy nie ma roznicy czy jest to serwis w PHP, czy w czystym HTMLu.
Antek88
ten serwis moze byc konkurencja dla google adsense, zapowiada sie ciekawie.
wiecie może jakie mają stawki za kliknięcia?
votd
Taak, jeśli będzie to opłacalne zarówno dla reklamodawcy jak i tego, który chce te reklamy umieścić, od razu w to wchodzę.

Nie dość, że wszystko w pełni polskie (a nie tylko "spolszczone" jak w przypadku AdSense), to może być niezłą alternatywą.

OK - to jakie są stawki Laughing Laughing ??

System wygląda na fajny, ale to narazie wersja beta jak widać... ale zapowiada się ciekawie, więc oczekujmy czegoś wielkiego :].
Arin
system na teraz potrzebuje betatesterów. osób, które lubią testować nowości i czepiać się nawet o najmniejsze rzeczy :). znam Was, i wiem że są tu ludzie z duszami odkrywców. dlatego dałem znać. a oprócz tego - aktywnie uczestniczę także w tworzeniu systemu.

jeśli macie konkretne pytania, takie jak np o stawki za klik - najlepiej będzie zarejestrować się na forum systemu i tam pytać. będziecie mieć najlepszą odpowiedź.

jeśli macie własną witrynę i chcecie potestować, a jednocześnie podejdziecie do tego z odpowiednią dozą odpowiedzialności i systematyczności - myślę, że możecie przeżyć fajną przygodę i nauczyć się nowych rzeczy.

pozdrówko,
Arin.
cambridge
"firma" krzak?

w całym ich serwisie nie zająknieto się jednym zdaniem kto to robi (firma?, osoba fizyczna? siedziba? kontakt?). wygląda to nierzetelnie i amatorsko.

mało kto wie, że można to sprawdzić w whois:

ABONENT:
firma: All Stars Online s.r.o.
ulica: Parikova 5
miasto: 19000 Praha 9
lokalizacja: CZ
identyfikator: tdc6533460208797
telefon: +420.296332211
ostatnia modyfikacja: 2006.07.28

ale nawet z faktu, że jest to czeska spółka z oo ze złotej pragi, nic nie wynika na temat jej wiarygodności;-)
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.