FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


mx1000 button issue





diduknowthat
Hey guys, I'm new to this forum, my first post Very Happy.

I just got a MX1000 laser mouse from Logitech, however, when I open the program that came along with the mouse, the "forward" and "backward" button on the mouse stops working. But if I close the program, it starts to work again. Why is it doing this?? Thanks for any responses!
cruzo
Have you check Wich one drive is using to control the mouse? I mean
Did you have a diferente Mouse before, Are you sure about this last mouse is not using the drives of the first mouse or maybe is wrong installed. Try uninstall all the mouse shoot down and reestart to install the new mouse again
diduknowthat
I had that same problem, eventually I just shut the program down, since it was pretty useless anyways. I didn't need the zoom function, and I kept on pressing the app switch button by accident during games and it switched out.
Related topics
Adverts blocking submit button
Why not have a report button??
Button 80*15 Frihost ?
Nc6230 probs..need sum help pls!
How to have dynamic link button
Making a Dynamic link button
Is it time the USA gave up its right to bear arms.
Odd hardware issue
DO YOU SUPPORT US STAY IN IRAQ?
Outrageous: Denmark re-publish Mohammud cartoons
Racism and scientific responsibility
strange issue with missing graphics in windows XP
windows 8 comparison with 7
A vision of the ideal economy...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Computers -> Hardware and Electronics

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.