Telefona oyun indirmek istiyorum.Bildiğiniz site var mı?Yani ücretsiz 
Cep telefonuna oyun indirme
Valla ben de indirmek istiyorum ama site bilmiyorum ayrıca cep telefonunda "msn programı" bildiğiniz varsa, isim olarak söylerseniz sevinirim 
www.mobildepo.com
her telefonla ilgili neredeyse her şeyi bulabilirsiniz
her telefonla ilgili neredeyse her şeyi bulabilirsiniz
Güzel bir site teşekkürler...
Teşekkürler...
Bende java olarak bi sürü oyun var ama cep telefonuna nasıl yükleniyor bi fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz (yani oyunlar işler durumdaysa da tabi) oyunları sizle paylaşabilirim. Ama öncelikle nasıl çalıştırıldıklarından emin olmam lazım 
| cavbela wrote: |
| Bende java olarak bi sürü oyun var ama cep telefonuna nasıl yükleniyor bi fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz (yani oyunlar işler durumdaysa da tabi) oyunları sizle paylaşabilirim. Ama öncelikle nasıl çalıştırıldıklarından emin olmam lazım |
.jar dosyasını telefona yüklüyorsun.Direk giriyorsun.Belki uygulamalara mı yoksa oyunlara mı atacağını sorar telefon dosyayı çalıştırırken.Seçersin ve direk açarsın.Telefona atarken herhangi bir klasöre atabilirsin.
Evet bende de var ama telefona atıyom çalıştıramıyom 
| mcc wrote: |
| Evet bende de var ama telefona atıyom çalıştıramıyom |
b17 çok güzel anlatmış ben çalıştırabiliyorum. Ama bazı telefonlarda çalışması için .jar ile beraber .jad uzantılı dosyanında atılması lazımmış bunada dikkat edin. Tabi bide telefonun yükleyeceğiniz java oyunu desteklemesi lazım.
Aradığınız bir java oyun varsa bende bulabilirim söyleyin yeter.
www.cepforum.com Tabikide.
Cep Forum oldukça güzelmiş
Aradığınız hemen herşeyi bulabilirsiniz