FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

problem z serwerem?

ogurek
mam taki problem z serwerem, na stronie w phpfusion nie wyswietla grafik, a na phpbb2 wyskakuje taki blad:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@ogurek.frih.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

moze ktos mi wyjasnic o co chodzi?
Ramelof
Może nie ustawiłeś chmodów na 777. Bo grafiki chodzą na frihoście.
ogurek
hahaha, oczywiscie ze ustawilem Smile strone i forum mam od jakis 2 miesiecy Razz

ps: to byl problem z serwerem, juz wszystko dziala w pozadku, meczy mnie tylko dlaczego serv z numerkiem 2 tak czesto sie wiesza Sad
Ramelof
Mi jakoś moja stronka wcale sie nie wiesza, a siedzi na derugim servku.
pabloo
U mnie non stop wyskakuje bład serwerka , wyskakuje ze nie moze wyswietlic strony po chwili wszystko działa , tylko ze czesto tak jest , przedtem tego nie było chyba jakies zawiechy z serwerkiem 2 Sad
oxwood
od samego początku coś numerek duo ma kłopoty Razz Poczekaj, może się samo naprawi
pabloo
ktos z was ma konto na serwerku 2 ? bo mi non stop wyskakuje bład serva , a czasem jest tak ze strona sie ładuje pare minut :/
oxwood
moze jest za bardzo przeciazony i takie kwiatki nieraz wyskakuja Sad
Ramelof
spróbój może przeinstalować fusionsiona

spróbuj extreme-fusion
Xaros
Moze to byc spowodowane np tym ze siedizs zna stronce i na FTP'ie, bo frih ma takie fochy o sa problemy
mtx
Topic spowodował wysyp 1 linijkowych postów. Poza tym proponuję założyć jeden główny temat problemów z serwerem, problemów technicznych itp. ponieważ tych tematów się mnoży- i owszem- są często różne, ale jak podobne.
Zamykam temat, bo się wyczerpał.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.