|
||||||||||||||||||||||||
Nasze kochane rzady...
Juz dawno niebyl tu poruszany temat naszego rzadu czyli w wiekszosci pis-u... Mi sie te rzady coraz bardziej mniej podobaja... Pis dazy do tego by jak najdluzej rzadzic, giertych robi co chce bo ma plecy... itd...
PS. Co jest z polskimi znakami? Jakieś krzaczory wyskakuja :/
PS. Co jest z polskimi znakami? Jakieś krzaczory wyskakuja :/
Krzaczy na podglądzie i w nazwach tematów, bo zamienia na te śmieszne &#.
@topic: Chwila,a komu to się w ogóle podoba? Wątpię,żeby padło tu jakiekolwiek słowo pochwały dla PiS'u. Kompromitują Polskę,wiedzą to nawet dzieci... mnie tylko zastanawia,czy w takiej sytuacji jest jakakolwiek szansa,żeby rosło pokolenie patriotów.
Sam już od dawna nie jestem dumny z bycia Polakiem,najchętniej wyjechałbym za granicę i w ogóle się do tego obywatelstwa nie przyznawał... to jak kaczory reprezentują nas za granicą (za przykład wystarczy chociażby wspomnieć o burdelu związanego z wizytą w niemczech...) woła o pomstę do niebios.
Jeśli jeszcze doliczymy do tego naszego kochanego Rydzyka,to się człowiek nie dziwi, czemu emigracje w Polsce występują głównie w jedną stronę
@topic: Chwila,a komu to się w ogóle podoba? Wątpię,żeby padło tu jakiekolwiek słowo pochwały dla PiS'u. Kompromitują Polskę,wiedzą to nawet dzieci... mnie tylko zastanawia,czy w takiej sytuacji jest jakakolwiek szansa,żeby rosło pokolenie patriotów.
Sam już od dawna nie jestem dumny z bycia Polakiem,najchętniej wyjechałbym za granicę i w ogóle się do tego obywatelstwa nie przyznawał... to jak kaczory reprezentują nas za granicą (za przykład wystarczy chociażby wspomnieć o burdelu związanego z wizytą w niemczech...) woła o pomstę do niebios.
Jeśli jeszcze doliczymy do tego naszego kochanego Rydzyka,to się człowiek nie dziwi, czemu emigracje w Polsce występują głównie w jedną stronę
a ja dalej jestem dumny ze jestem Polakiem, aczkowliek do kaczorow sie nie przyznaje...
prawda jest taka ze PiS chcial zwlaczac stare uklady i tak krytykuje PRL a sam za wszelka cena chce nas doprowadzic do panstwa z dyktatura... zamienimy tylko komunistow na pisowcow...
btw: dosc smieszne (a moze przerazajace) sa te kary za atakowanie urzednikow i "obrazanie" jasnie panujacego nam prezydenta... ale niestety to ze PiS wygral wybory swiadczy o obywatelach, ktorzy glosujac na nich dali popis swojej inteligencji, a Ci co wogole nie poszli do wyborow dali popis glupoty (i jakos Ci najglosniej teraz protestuja)...
prawda jest taka ze PiS chcial zwlaczac stare uklady i tak krytykuje PRL a sam za wszelka cena chce nas doprowadzic do panstwa z dyktatura... zamienimy tylko komunistow na pisowcow...
btw: dosc smieszne (a moze przerazajace) sa te kary za atakowanie urzednikow i "obrazanie" jasnie panujacego nam prezydenta... ale niestety to ze PiS wygral wybory swiadczy o obywatelach, ktorzy glosujac na nich dali popis swojej inteligencji, a Ci co wogole nie poszli do wyborow dali popis glupoty (i jakos Ci najglosniej teraz protestuja)...
Koalicja rządzi ale Lepper se owija PiS wokół palaca, bo bez niego to by nic nie było, a PiS nie ma odwagi się mu przeciwstawić. Giertych też robi niewiadomo co, by się zacząć podobać w swojej roli w rządzie.
Kochani
temat rzeka, więc powiem krótko- jest źle.
A nawet gorzej.
Co robi rząd, każdy wie. Deprecjonuje każdy dotychczasowy autorytet (jak choćby Kuronia). Obrażają kogo chcą i jak chcą. Pomówienie i "skróty myślowe" są na porządku dziennym.
Lepper walczy o stanowiska, a Giertych ma sraczkę pomysłów jak zająć się młodzieżą. Ostatnio chce otworzyć getta dla niepokornych.
Ale najgorsze jest to, że mimo ich starań następuje wzrost gospodarczy. Ludzie emigrują, więc spada bezrobocie. To wszystko powoduje, że ludzie chcą głosować na PiS.. i te lata kadencji przepadły, ale co jeśli wygrają następne wybory?
temat rzeka, więc powiem krótko- jest źle.
A nawet gorzej.
Co robi rząd, każdy wie. Deprecjonuje każdy dotychczasowy autorytet (jak choćby Kuronia). Obrażają kogo chcą i jak chcą. Pomówienie i "skróty myślowe" są na porządku dziennym.
Lepper walczy o stanowiska, a Giertych ma sraczkę pomysłów jak zająć się młodzieżą. Ostatnio chce otworzyć getta dla niepokornych.
Ale najgorsze jest to, że mimo ich starań następuje wzrost gospodarczy. Ludzie emigrują, więc spada bezrobocie. To wszystko powoduje, że ludzie chcą głosować na PiS.. i te lata kadencji przepadły, ale co jeśli wygrają następne wybory?
trzeba wtedy bedzie za wczasu wyrobic paszport (bo moze beda zabierac ludzia) i zmniejszyc bezrobocie w Polsce w tak popularny ostatnimi czasy sposob...
to juz jest naszą narodową tradycją ze w historii powojennej polski jeden rząd jest lepszy od drugiego...
ogólnie wole sobie tym całym cyrkiem głowy niezaśmiecac... to każdy tylko kombinuje jak by sie tu do władzy dorwać... wszyscy politycy to są tylko teoretycy którzy nieustannie nami eksperymentują stosując rozne formy systemu
ogólnie wole sobie tym całym cyrkiem głowy niezaśmiecac... to każdy tylko kombinuje jak by sie tu do władzy dorwać... wszyscy politycy to są tylko teoretycy którzy nieustannie nami eksperymentują stosując rozne formy systemu
ale niestety ktos w tym kraju rzadzić musi... bez tego państwo istniec niemoże :/ lepszy czy gorszy rzad ale byc musi :/ Wiec wybrac kogos na te stołki trzeba.
Last edited by Bigrazer on Mon Oct 09, 2006 3:36 pm; edited 2 times in total
Last edited by Bigrazer on Mon Oct 09, 2006 3:36 pm; edited 2 times in total
brawo kolejne wpadki rzadu i kaczorkow...
1. odwolanie spotkania z wszystkimi ambasadorami, gdzie mialy byc omowione zalozenia polityki zagranicznej, czesc z ambasadorow dowiedziala sie o tym dopiero po przybyciu do kraju... wstyd i tyle
2. rzadowy samolot narazie nie moze zabrac ze soba 4 poslow opozycji, dwoch bylych ministrow obrony narodowej i 2-ch poslow z komisji obrony, ktorych zaprosil amerykanski rzad... niestety pan kaczynski ma juz 100 osob, ktore sobie poleci za nasza kase i nie przewiduje jak to nazwal podwozki nikogo
czuje ze niedlugo sie dowiemy ze tylko dzieki naszemu wszechpanujacemy mamy nowe samoloty...
1. odwolanie spotkania z wszystkimi ambasadorami, gdzie mialy byc omowione zalozenia polityki zagranicznej, czesc z ambasadorow dowiedziala sie o tym dopiero po przybyciu do kraju... wstyd i tyle
2. rzadowy samolot narazie nie moze zabrac ze soba 4 poslow opozycji, dwoch bylych ministrow obrony narodowej i 2-ch poslow z komisji obrony, ktorych zaprosil amerykanski rzad... niestety pan kaczynski ma juz 100 osob, ktore sobie poleci za nasza kase i nie przewiduje jak to nazwal podwozki nikogo
Cóż, jak wszyscy powiem, że jest źle
Chwalą się mniejszym bezrobociem, wzrostem gospodarczym itp., ale to jest spowodowane tym, że wszyscy co coś umieją wyjeżdżają stąd tam gdzie trawa jest bardziej zielona... I zwykle powracają aby wpakować ich funty i dolary w np. swój dom albo sprzęt domowy, czyli przywożą se sobą pieniądze... do tego rząd bierze sobie 22% vat, czyli 1/5! Kupując kompa za 5000zł, 1000zł idzie dla rządu -_-'...
Giertych, człowiek legenda, człowiek z niewyczerpywalnym workiem głupich pomsłów... Kaplice w każdej szkole? Religia obowiązkowa? Czy my się cofamy do średniowiecza przypadkiem?
Mundurki? Lekcje patriotyzmu?
Może jeszcze zróbmy giertychjunged?
No i nasz najukochańszy prezydent, ten taki niski... a przepraszam, to premier, prezydent właśnie urzęduje w bufecie...
Może te 5 lat jeszcze wytrzymam, ale jak kadencja się przedłuży to nie bedzie miło =(.
Chwalą się mniejszym bezrobociem, wzrostem gospodarczym itp., ale to jest spowodowane tym, że wszyscy co coś umieją wyjeżdżają stąd tam gdzie trawa jest bardziej zielona... I zwykle powracają aby wpakować ich funty i dolary w np. swój dom albo sprzęt domowy, czyli przywożą se sobą pieniądze... do tego rząd bierze sobie 22% vat, czyli 1/5! Kupując kompa za 5000zł, 1000zł idzie dla rządu -_-'...
Giertych, człowiek legenda, człowiek z niewyczerpywalnym workiem głupich pomsłów... Kaplice w każdej szkole? Religia obowiązkowa? Czy my się cofamy do średniowiecza przypadkiem?
Mundurki? Lekcje patriotyzmu?
Może jeszcze zróbmy giertychjunged?
No i nasz najukochańszy prezydent, ten taki niski... a przepraszam, to premier, prezydent właśnie urzęduje w bufecie...
Może te 5 lat jeszcze wytrzymam, ale jak kadencja się przedłuży to nie bedzie miło =(.
a co powiecie na slynne "z ziemi polskiej do wolski" śmiech na sali
a tak na serio to (r)zady pisu to totalna pomylka :/ |zjedłem literke
ale nawet smiesznie wyszło
a tutaj mam pare linków hehe, przynajmniej mozna sie posmiac....
http://www.youtube.com/watch?v=MRhYJya2JDY&mode=related&search
http://www.youtube.com/watch?v=gFmJR3HJdMY&NR
http://www.youtube.com/watch?v=yIZ6bnGsPk8
mialem jeszcze gdzies z nominacja premiera kaczynskiego, ale jakos nie moge znalesc
mtx:znacznik quote,zady pisu?, a może RZĄDY?
Last edited by ogurek on Sat Nov 04, 2006 12:39 pm; edited 1 time in total
a tak na serio to (r)zady pisu to totalna pomylka :/ |zjedłem literke
a tutaj mam pare linków hehe, przynajmniej mozna sie posmiac....
http://www.youtube.com/watch?v=MRhYJya2JDY&mode=related&search
http://www.youtube.com/watch?v=gFmJR3HJdMY&NR
http://www.youtube.com/watch?v=yIZ6bnGsPk8
mialem jeszcze gdzies z nominacja premiera kaczynskiego, ale jakos nie moge znalesc
mtx:znacznik quote,zady pisu?, a może RZĄDY?
Last edited by ogurek on Sat Nov 04, 2006 12:39 pm; edited 1 time in total
Naród mogl pomyslec o tym wczesniej przed wyborami jak wybieram przyslowiowego "kartofelka"
na prezydenta, przeciez jak on sie reprezentuje
Napewno kazdy z was widzial reklame PO jak pani z pilotem przelancza programy a na kazdym jets kaczor. Giertych to pala a z ta amnestia to juz przegiecie, dojdzie do tego ze odrazu po liceum/technikow dostaniemy matury bez zadnego testu
Skandal, czekam az wybuchna zamieszki to sie do nich przylacze;]
A to, że nie trzeba zdawać podstawy, jak się pisze rozszerzenie? przecież podstawa sprawdza wiedzę, a rozszerzenie umiejętności. To tak jakby powiedział, że uczeń na 5 musi umieć potęgi, pierwiastki i sinusy, a nie musi umieć dodawać..
Jak do tej pory nie ma tu nikogo, kto by kliknal, ze zady PISU mu sie podobaja. Ciekawe
Ech... na szczescie nie glosowalem na nich, bo bym sie teraz wstydzil na ulice wyjsc. Ale znam takich, co glosowali i zaluja tego i to bardzo.
Niestety wstyd mi za naszego prezydenta jak i premiera. Robia co chca, uchwalaja tak glupie ustawy, ze az strach pomyslec co bedzie za kilka lat w tej Polsce. To jest niestety chore i absurdalne co sie dzieje.
Ech... na szczescie nie glosowalem na nich, bo bym sie teraz wstydzil na ulice wyjsc. Ale znam takich, co glosowali i zaluja tego i to bardzo.
Niestety wstyd mi za naszego prezydenta jak i premiera. Robia co chca, uchwalaja tak glupie ustawy, ze az strach pomyslec co bedzie za kilka lat w tej Polsce. To jest niestety chore i absurdalne co sie dzieje.
Ludzie nie macie o czym rozmawiac tylko o polityce i jeszcze o pisie
i o klonach kaczorach nie nawidzę polityków a szczególnie lepera i giertycha
i o klonach kaczorach nie nawidzę polityków a szczególnie lepera i giertycha
Slyszeliscie o zaieszkach na Wegrzech ?
Ciekawe co teraz sobie mysli PiS, bo tez nie ma zadnych osiagniec, tylko oklamuje spoleczenstwo... myslicie ze u nas by tez moglo dojsc do zaieszek, gdyby sie wydalo ze rzad nic nie zrobil i klamal ?
Ciekawe co teraz sobie mysli PiS, bo tez nie ma zadnych osiagniec, tylko oklamuje spoleczenstwo... myslicie ze u nas by tez moglo dojsc do zaieszek, gdyby sie wydalo ze rzad nic nie zrobil i klamal ?
u nas nie ma szans na zamieszki... najwyżej gornicy zdemolują sejm, jesli ci sie nie zdażą odgrodzić płotem... ale to tylko tyle, bo w Polsce nie ma jakiegoś nastawienia do rewolty, a to ze nas oklamuja, to wiemy od dawna...
co nie zmienia fakto, że PiS powinno sie bać...
co nie zmienia fakto, że PiS powinno sie bać...
Zawsze (albo od długiego czasu) widać u nas zaniepokojenie, nieufność itp. Ludzie przyzwyczaili się do kłamstw i paradoksalnych spraw i przekrętów, więc In My Hubmle Opinion jakaś nagła rewolucja nam nie grozi. Zawsze nasze społeczeństwo było i będzie podzielone na dwie części. Ok, przypomnijcie sobie jakąkolwiek sytuację jak gadacie o polityce, zawsze jest najeżdżanie na kaczora albo giertycha, ale są i ludzie po drugiej stronie muru. Ci zagłosowali na nich. Teraz wypisują takie rzeczy jak "uczniowie są strasznie zadowoleni z mundurków, teraz nie ma takich rozłamów na bogatych i biednych i odrazu można rozpoznać kogoś ze szkoły na ulicy" - jakaś szkoła religijna (Sióstr Nazaretek?). Ludzie, którzy wysyłają swoje dzieci do takich szkół sami są omamieni (i omamiają własne dzieci wujem giertychem i ciocą kaczorem), i głosują na takich pis'manów.
Tak samo jak są babcie, które za rydzykiem stanęłby murem, z widłami, grabiami i laskami. Wyboraźcie sobie jak ONI muszą widzieć NAS!
Dla nich jesteśmy bandą degeneratów, masonów, ćpunów, pijaków, chuliganów itp. Już raz mnie jakaś babka nazwymyślała bo siedzieliśmy w "jej" parku i piliśmy (tylko piwo, dla polepszenia klimatu, btw, tylko jedno albo mniej na głowę, piwo=good, ale w odpowiednich ilościach).
Tak samo jak są babcie, które za rydzykiem stanęłby murem, z widłami, grabiami i laskami. Wyboraźcie sobie jak ONI muszą widzieć NAS!
Dla nich jesteśmy bandą degeneratów, masonów, ćpunów, pijaków, chuliganów itp. Już raz mnie jakaś babka nazwymyślała bo siedzieliśmy w "jej" parku i piliśmy (tylko piwo, dla polepszenia klimatu, btw, tylko jedno albo mniej na głowę, piwo=good, ale w odpowiednich ilościach).
Czy ja dobrze obserwuje czy kolalicja sie rozpada?? Fajnie by było gdyby rozpisano nowe wybory i tym którzy byli w sejmie zabroniono by kandydowania. Same nowe twarze w sejmie... nikt nie zna nkogo... nikt niewalczy i niebije sie... nie ma lustracji ba sa sami młodzi... kompetentni... ech... szkoda że to niemozliwe 
Koalicja owszem pęka w szwach...
Andrzej polciał Giertych wtóruje że i słusznie... Ktoś już nawet wysnół podejrzenia że Lepper działał w porozozumieniu ze "starym układem" że mino tego żę był swój, jednak nie przestawał z tymi co trzeba.
Zawiłe to wszytsko i nie warte ani grosza... Im prędziej będą wybory tym prędziej zobaczymy co tam się ciekawego wukluje w tej polityce naszej nieszczęsnej.
A tymczasem ja sam rozkoszuje się upadkiem rządku, tak prawie jak był by to mój osobisty sukces. Bo własnie tylko teraz czekać nam zostało. Czekać na jakąć pointe, może żart mały... A może jedno gromkie: The End.
Co i tak nie było by najgorsze
Andrzej polciał Giertych wtóruje że i słusznie... Ktoś już nawet wysnół podejrzenia że Lepper działał w porozozumieniu ze "starym układem" że mino tego żę był swój, jednak nie przestawał z tymi co trzeba.
Zawiłe to wszytsko i nie warte ani grosza... Im prędziej będą wybory tym prędziej zobaczymy co tam się ciekawego wukluje w tej polityce naszej nieszczęsnej.
A tymczasem ja sam rozkoszuje się upadkiem rządku, tak prawie jak był by to mój osobisty sukces. Bo własnie tylko teraz czekać nam zostało. Czekać na jakąć pointe, może żart mały... A może jedno gromkie: The End.
Co i tak nie było by najgorsze
Oj dzisiaj sie dzieje w Wiadomościach... Panna Beger załatwiła PiS. Wszyscy oprócz PiS-u i LPR twierdza że to była korupcja polityczna, natomiast osądzani twierdzą ze to nieprawda i osoądzaja Begerową o nielegalne nagrywanie i to że zostali ofiarą podpuchy :/
Poprostu załamka...
Poprostu załamka...
ja tam to traktuję jak kabaret, 24h kabaret;-)
mam cicha nadzieje ze to bedzie przełom i pisowi zacznie wreszcie radykalnie spadac poparcie. ludzie z reguly wstydza sie przyznac publicznie do blednych decyzji i staraja sie je usprawiedliwiac, ale w wyborach nikt nie podglada kto gdzie stawia krzyzyk
mam cicha nadzieje ze to bedzie przełom i pisowi zacznie wreszcie radykalnie spadac poparcie. ludzie z reguly wstydza sie przyznac publicznie do blednych decyzji i staraja sie je usprawiedliwiac, ale w wyborach nikt nie podglada kto gdzie stawia krzyzyk
Dzisiaj własnie w wiadomościach mówili ze poparcie dla PiS-u własnie spada. Ale tak naprawde to ja nie wiem na kogo bede głosowac...
głosuj jak uważasz... tylko wybieraj nie według tego co słyszysz w mediach (media są reżymowe - J.K.M. dla wtajemniczonych) tylko jesli naprawde chcesz dobrze wybrać, to poczytaj programy tychże partii...
bo wszyscy kłamią kradną niczczą... żalezy co jeszcze oprócz tego zrobią dobrego...
jak słuchalem wczoraj orędzia, to poporstu nie wiedziałem czy sie smiać, czy płakac...
- budżet jest najlepszy z mozliwych...
- z każdym tygodniem jest lepiej...
- to najlepszy rok z ostatnich 17 lat...
cos jeszcze?
bo wszyscy kłamią kradną niczczą... żalezy co jeszcze oprócz tego zrobią dobrego...
jak słuchalem wczoraj orędzia, to poporstu nie wiedziałem czy sie smiać, czy płakac...
- budżet jest najlepszy z mozliwych...
- z każdym tygodniem jest lepiej...
- to najlepszy rok z ostatnich 17 lat...
cos jeszcze?
No coz widac kazdy umie fantazjowac
ale dla mnie PiS okazal sie partia tchorzy, bo ze pieniacze to kazdy wiedzial...
najbardziej mnie rozsmieszaja jak to wszystkie mozliwe sluzby sie sprzysiegly przeciwko nim... moze niedlugo uslyszymy ze i UFO chce zniszczyc partie braci kaczorow, ktorym sie pomylila dyktatura z demokracja...
ale dla mnie PiS okazal sie partia tchorzy, bo ze pieniacze to kazdy wiedzial...
najbardziej mnie rozsmieszaja jak to wszystkie mozliwe sluzby sie sprzysiegly przeciwko nim... moze niedlugo uslyszymy ze i UFO chce zniszczyc partie braci kaczorow, ktorym sie pomylila dyktatura z demokracja...
Jesli chodzi o rzad to zawiniły 2 partie PO i PiS. Gdyby na samym poczatku utworzyły koalicje było by wsio Ok. A tak mam burdel :/. A jeżeli o głosowanie to trzeba sie dogłębniej zapoznac z kandydatami 
Koalicja PiS+PO? No way...
IMHO nie ma sensu głosować na nic poza PO,bo i tak dostaną większość,a reszta partii zawsze była w cieniu...
IMHO nie ma sensu głosować na nic poza PO,bo i tak dostaną większość,a reszta partii zawsze była w cieniu...
| Deathplanter wrote: |
| Koalicja PiS+PO? No way... |
Dlaczego?? I PO tez nie jest idealne.
Ja tam nigdy nie przepadałem za braćmi Kaczyńskimi, w sumie to nie wiem dlaczego. Zawsze wolałem PO, a to akurat dlatego, że chcieli wprowadzić zmiany w podatkach i nie chcieli tak świrować z "POLSKĄ SOCJALNĄ " jak PiS - szczerze mówiąc to te socjalne pierdoły i rewaloryzacje to dla mnie głupota, przerażająca dla budżetu głupota :/
to nie jest głupota dla budżetu, tylko masakra... nasz budżet za czasów lewicy i tak sie ledwo trzymał, a co dpoiero jak PiS chce wprowadzać Polskę socjalną... te obieane 30 miliardów kotwicy budżetowej to mit na kruchych podstawach, bo dotyczy tylko wydatków uwzględnionych w budżecie... tak naprawde wyniesie sporo ponad 30 miliardów... i to jest zła informacja...
i jeśli beda juz wybory, to mam nadzieje, że nikt nie powie sobie 'a X wygra na pewno wię po co im moj głos...' tym sposobem nigdy jedna partia nie osiągnie większości i ciągle będą takie koalicje...
i jeśli beda juz wybory, to mam nadzieje, że nikt nie powie sobie 'a X wygra na pewno wię po co im moj głos...' tym sposobem nigdy jedna partia nie osiągnie większości i ciągle będą takie koalicje...
no własnie. najlepiej zeby jak najwiecej ludzi poszło do głosowania. A i tak najwiecej narzekaja ci którzy niegłosowali... jak w nastepnych wyboraj niebedzie sejmu wiekszościowego to znów bedzie ten sam cyrk...
Apeluję: jeśli będą przedwczesne wybory (oby)- LUDZIE idźcie głosować! Najlepiej na PO, ale lepiej, żeby każdy głosował na co chce, żeby wreszcie szala przechyliła się na którąś stronę!
mtx twój apel na forum chyba mało poskutkuje bo tu wiekszość osób jest jeszcze niepełnoletnich. Ale niestety teraz wiekszośc polskich obywateli jest obejetna polityce i nieidzie głosowac... a potem narzeka... Do wszystkich musi dojść że to my decydujemy kto nami rzadzi i tez my odpowiadamy za to jak sie dzieje...
co do tych naszych kochanych rzadow powiem tyle ze ten obecny ma bardzo szczytne cele , lecz niestety fatalne w skutkach srodki
rzad nazywający sie niby prawicowym prowadzi polityke socjalna , chce kazdego zaciagnac do wojska...
.... wojna medialna juz wrze , demonstracje anty demonstracje i ta emigracja "za chlebem do anglii" coz moze tak miala wygladac ta IV RP....
rzad nazywający sie niby prawicowym prowadzi polityke socjalna , chce kazdego zaciagnac do wojska...
.... wojna medialna juz wrze , demonstracje anty demonstracje i ta emigracja "za chlebem do anglii" coz moze tak miala wygladac ta IV RP....
Socjalizm też miał szczytne cele. Tylko nierealne wykonanie.
Wiadomo, że nie ma partii idealnej. Każda ma wady. Ale nie powiecie mi, że jeśli partia PiS nastawiona jest na przeszłość, to nie jest najgorsze z możliwych w obecnej sytuacji, kiedy trzeba patrzeć na przyszłość (unia,szybki rozwój, inwestycje zagraniczne).
| Quote: |
| Dlaczego?? I PO tez nie jest idealne. |
Wiadomo, że nie ma partii idealnej. Każda ma wady. Ale nie powiecie mi, że jeśli partia PiS nastawiona jest na przeszłość, to nie jest najgorsze z możliwych w obecnej sytuacji, kiedy trzeba patrzeć na przyszłość (unia,szybki rozwój, inwestycje zagraniczne).
Mi rządy PiS'u bardzo się nie podobają.Ale ja się z tego wszystkiego śmieję.Np. ten tekst:
.Albo jak Romek stwierdził że człowiek nie pochodzi od małpy
on sam od kaczki pochodzi
.Lepiej by było gdyby lud wybrał PO.
| Quote: |
| Premier był na prezydencie. |
No i mamy po wyborach
Jakie wyniki sa w waszych okregach? U mnie niestety PiS stoje na równi z STS (po 7 miejsc w radzie miasta) a o stołem prezydenta w 2 turze bedzie sie mierzył przedstawiciel STS Symanowicz i PiS-u ==> Kudelski. Ja bede głosował za Symanowiczem gdyz nie chce przewagi PiSu w moim mieście
A jakie sa wyniki w waszych miastach?
A jakie sa wyniki w waszych miastach?