Vay be! İnşallah ses getirir...
arkadaşlar ben daha önce yorumumu yapmıştım,Türkiye'de bir teknolojiyi yaymak kolay bir şey değil!Dikkat ettiyseniz Ağrı'nın en ücra ilçelerinde bile artık İnternet bağlantısı var.Türkiye'de 80 Milyon kişiye internet dağıtımı yapmak zor bişey.Kıyaslanan bazı ülkelerin nüfusu bir ilimiz kadar,diğerleri ise zaten her alanda bizden önde olanlar..Düşünelim bi biz onlar kadar çalışıyor muyuz?Kendimizi Amerika ve Almanya'da ki gibi bir internet hızına layık görsek de acaba hangimiz işimizi adam gibi yapıyor?Hepimiz tatil gelse de şu işler bi bitse demiyor muyuz?Bizler değil miyiz devleti 150 milyar dolar borca sokan(ya da buna biz izin vermedik mi?).Şimdi buradan ahkam kesmek kolay ama dikkat ederseniz,biz sadece yatıp hizmet bekliyoruz,icraat sıfır!TT son 2 yılda 4 kat hızlandırdı interneti ben şahsen devamının da geleceğini düşünüyorum...Onları desteklemek varken isyanları oynamak niye?
Çünkü SuperOnline da hata yaptı. Eğer TT'den ucuz fiyat ve reklam riski(risk diyeceğim çünkü dolaşıma ne kadar kira veriyorlardı bilmiyorum) alsaydılar bugün hem Türk kullanıcıları rahat edeceklerdi hem de SuperOnline çok ama çok büyük kar edecekti. Şu andaki 2 m,lyon kullanıcının en az yarısı onlarda olurdu.