FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Zanzahar POWRACA :P

SkorpioN
Zanzahar gra MMORPG powraca, tym razem będzie oparta o silnik vallheru 0.7 i będzie inna nazwa gry. Link podam kiedy skończymy testy i gre.
Feodaron
Haha gra bedzie za darmo ? czy trzeba bedzie placic, jesli tak to ile ? i o czym bedzie ta gra ?

ps. czemu masz -100 cos punktow ??
c'tair
^ OMG
-100 pkt... nieźle Smile

Kiedyś grałem w Zanhazar, jednak te wszystkie gry oparte na Vallheru nie przypadły mi do gustu, szczególnie gdy jakiś gracz, z którym ścigałem się o level, w ciągu jednej nocy wskoczył z szóstego na trzydziesty-któryś...
Wiem, że chyba narobił dużo łuków, co mu dało expa i tyle. Jedyna gra oparta na Vallheru, w którą może zagram to oparta na świecie Fallout'a, lub jakimś innym postapokaliptycznym.
Mimo to, jak zrobisz to wrzuć linka, może pogram sobie Smile [/url]
SkorpioN
Najprawdopodobniej zanzahar NIE BĘDZIE oparty o GF ani vallheru.

-100+ punktow bo zrezygnowalem z hostingu tutaj.
Timczak
SkorpioN wrote:

To w ramach jakiejś kary czy co?

Ps.. ja po wakacjach mam wystarczająco na minusie
Joker
Timczak wrote:
SkorpioN wrote:

To w ramach jakiejś kary czy co?

Ps.. ja po wakacjach mam wystarczająco na minusie

Widać chłopak sobie dłuższe wakacje urządził jak nie dożywotnie od Frihosta Razz
oxwood
jak nie będzie na vallheru to pewnie spróbuje Razz Bo już vallheru nie trawie Very Happy
SkorpioN
Będą 2 wersje ;] na vallheru i nie na vallheru, obydwie są robione. Nie na vallheru nie będzie rozprowadzane :] i będą wersje beta.
WMP
nawet sie nie bierz za pisanie bo nie napiszesz. Ja kilka razy próowałem i bez vall by sie nie obeszło
SkorpioN
WMP nie wiesz nie mów :] Bete już mam ... :] ale nie pokaże Very Happy

http://www.kraina.go.pl/

Link do Krainy Mroku na vallheru, żeby Was logo nie odstraszyło :]

p.s

jest ktoś chętny do zrobienia logo? ale takie piękne dam 100Frih$, a logo które nie będzie pasować a będzie nawet ładne dam kilka frih$ na pocieszenie :] zależy ile osób wykona prace :]

...

silnik nie będzie mojego wykonania tylko kolegi ale ja daje pomysły :]
webek
Ja bym sobie pograł właśnie w taką gierke - i żeby była za darmo bo dawno nie grałem w żadnego MMORPG Razz

No to może być fajne, ale pewnie i tak od WOWa lepsze nie będzie :p
Calemb
Z tego co pamiętam to Skorpion zrezygnował z hostingu tutaj po przygodzie z drugim serverem, a mianowicie pewnego razu wyczściło wszystkie bazy danych, pliki stron i w ogóle same konta. Więc Skorpion postanowił pewnie używać hostingu który będzie robil kopie plików i bazy Smile
SkorpioN
Calemb wrote:
Z tego co pamiętam to Skorpion zrezygnował z hostingu tutaj po przygodzie z drugim serverem, a mianowicie pewnego razu wyczściło wszystkie bazy danych, pliki stron i w ogóle same konta. Więc Skorpion postanowił pewnie używać hostingu który będzie robil kopie plików i bazy Smile

Heh ;] Teraz mam gre stojącą na kilku serwerach ^.^ ftp z innego i stronka na innym. Mam pewność, że nic nie strace tak jak to było na frihoscie ;] I tutaj co chwile mi usuwało jakomś tabele z bazy danych Very Happy
mtx
Ne chce być nie miła, ale reklamowanie stron nie stojących na naszym serwerze jest generalnie zabronione, CHYBA, że się mod zgodzi Razz

To ile zer dostanę w kopercie?? Smile

No już dobra... niech będzie, ale proszę się KONSTRUKTYWNIE wypowiadać.. bo inaczej temat idzie na śmietnik!
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.