Zanzahar gra MMORPG powraca, tym razem będzie oparta o silnik vallheru 0.7 i będzie inna nazwa gry. Link podam kiedy skończymy testy i gre.
Zanzahar POWRACA :P
Haha gra bedzie za darmo ? czy trzeba bedzie placic, jesli tak to ile ? i o czym bedzie ta gra ?
ps. czemu masz -100 cos punktow ??
ps. czemu masz -100 cos punktow ??
^ OMG
-100 pkt... nieźle
Kiedyś grałem w Zanhazar, jednak te wszystkie gry oparte na Vallheru nie przypadły mi do gustu, szczególnie gdy jakiś gracz, z którym ścigałem się o level, w ciągu jednej nocy wskoczył z szóstego na trzydziesty-któryś...
Wiem, że chyba narobił dużo łuków, co mu dało expa i tyle. Jedyna gra oparta na Vallheru, w którą może zagram to oparta na świecie Fallout'a, lub jakimś innym postapokaliptycznym.
Mimo to, jak zrobisz to wrzuć linka, może pogram sobie
[/url]
-100 pkt... nieźle
Kiedyś grałem w Zanhazar, jednak te wszystkie gry oparte na Vallheru nie przypadły mi do gustu, szczególnie gdy jakiś gracz, z którym ścigałem się o level, w ciągu jednej nocy wskoczył z szóstego na trzydziesty-któryś...
Wiem, że chyba narobił dużo łuków, co mu dało expa i tyle. Jedyna gra oparta na Vallheru, w którą może zagram to oparta na świecie Fallout'a, lub jakimś innym postapokaliptycznym.
Mimo to, jak zrobisz to wrzuć linka, może pogram sobie
Najprawdopodobniej zanzahar NIE BĘDZIE oparty o GF ani vallheru.
-100+ punktow bo zrezygnowalem z hostingu tutaj.
-100+ punktow bo zrezygnowalem z hostingu tutaj.
| SkorpioN wrote: |
| Najprawdopodobniej zanzahar NIE BĘDZIE oparty o GF ani vallheru.
-100+ punktow bo zrezygnowalem z hostingu tutaj. |
To w ramach jakiejś kary czy co?
Ps.. ja po wakacjach mam wystarczająco na minusie
| Timczak wrote: | ||
To w ramach jakiejś kary czy co? Ps.. ja po wakacjach mam wystarczająco na minusie |
Widać chłopak sobie dłuższe wakacje urządził jak nie dożywotnie od Frihosta
jak nie będzie na vallheru to pewnie spróbuje
Bo już vallheru nie trawie 
Będą 2 wersje ;] na vallheru i nie na vallheru, obydwie są robione. Nie na vallheru nie będzie rozprowadzane :] i będą wersje beta.
nawet sie nie bierz za pisanie bo nie napiszesz. Ja kilka razy próowałem i bez vall by sie nie obeszło
WMP nie wiesz nie mów :] Bete już mam ... :] ale nie pokaże
http://www.kraina.go.pl/
Link do Krainy Mroku na vallheru, żeby Was logo nie odstraszyło :]
p.s
jest ktoś chętny do zrobienia logo? ale takie piękne dam 100Frih$, a logo które nie będzie pasować a będzie nawet ładne dam kilka frih$ na pocieszenie :] zależy ile osób wykona prace :]
...
silnik nie będzie mojego wykonania tylko kolegi ale ja daje pomysły :]
http://www.kraina.go.pl/
Link do Krainy Mroku na vallheru, żeby Was logo nie odstraszyło :]
p.s
jest ktoś chętny do zrobienia logo? ale takie piękne dam 100Frih$, a logo które nie będzie pasować a będzie nawet ładne dam kilka frih$ na pocieszenie :] zależy ile osób wykona prace :]
...
silnik nie będzie mojego wykonania tylko kolegi ale ja daje pomysły :]
Ja bym sobie pograł właśnie w taką gierke - i żeby była za darmo bo dawno nie grałem w żadnego MMORPG
No to może być fajne, ale pewnie i tak od WOWa lepsze nie będzie :p
No to może być fajne, ale pewnie i tak od WOWa lepsze nie będzie :p
Z tego co pamiętam to Skorpion zrezygnował z hostingu tutaj po przygodzie z drugim serverem, a mianowicie pewnego razu wyczściło wszystkie bazy danych, pliki stron i w ogóle same konta. Więc Skorpion postanowił pewnie używać hostingu który będzie robil kopie plików i bazy 
| Calemb wrote: |
| Z tego co pamiętam to Skorpion zrezygnował z hostingu tutaj po przygodzie z drugim serverem, a mianowicie pewnego razu wyczściło wszystkie bazy danych, pliki stron i w ogóle same konta. Więc Skorpion postanowił pewnie używać hostingu który będzie robil kopie plików i bazy |
Heh ;] Teraz mam gre stojącą na kilku serwerach ^.^ ftp z innego i stronka na innym. Mam pewność, że nic nie strace tak jak to było na frihoscie ;] I tutaj co chwile mi usuwało jakomś tabele z bazy danych
Ne chce być nie miła, ale reklamowanie stron nie stojących na naszym serwerze jest generalnie zabronione, CHYBA, że się mod zgodzi
To ile zer dostanę w kopercie??
No już dobra... niech będzie, ale proszę się KONSTRUKTYWNIE wypowiadać.. bo inaczej temat idzie na śmietnik!
To ile zer dostanę w kopercie??
No już dobra... niech będzie, ale proszę się KONSTRUKTYWNIE wypowiadać.. bo inaczej temat idzie na śmietnik!