sitemdeki forum kodları quote,code,list vs. gibi kodlar çalışmıyor sorun nedir ? www.tertipler.com
forum kod sorunu
Sayfa Görüntülenemiyor diyor.Girebildiğimde bakarım.İnşallah yardımcı olabilirim.
phpnuke'ün genel hatası bu 
Erişim Engellendiği için giremiyorum , bakamıyorum ve yorum yapamıyorum.
soruna gözatabilmek için test amaçlı ve de geçici bir kullanıcı hesabı oluştururmusun ? mesela username : test password : test gibi.Maksat bizim için kolaylık olsun.Benim ilk aklıma gelen tema ile ilgili bir sorun olabilir.
| abone wrote: |
| soruna gözatabilmek için test amaçlı ve de geçici bir kullanıcı hesabı oluştururmusun ? mesela username : test password : test gibi.Maksat bizim için kolaylık olsun.Benim ilk aklıma gelen tema ile ilgili bir sorun olabilir. |
Haklısın bu iki nedenden kaynaklanıyor olabilir:
1.Tema değişikliği
2.Yeni bir mod yüklenmesi..
Fakat biraz araştırma yaptım ve bunun bir çok kullanıcının başına geldiğini öğrendim...Bir kullanıcı bütün forums klasörünü silip yeniden atmış dosyalrı yani bütün değişikleri geri almış ama yine de sorun düzelmemiş..İster istemez SQL problemi mi diye düşünüyorum.Ama BBCode'larla SQL'in bi alakasını kuramadım..Yine de tabloları onarırsan düzelebilir...
değişik temalar denedim. temadan kaynaklanmıyor.
BBtonuke sorunu bu. Temadan veya PHPNuke tan kaynaklamıyor.
PHPNuke u yeniden yüklemeni tavsiye ederim.
Başka bi öneri olarak PHPBB2 plus önerebilirim.
PHPNuke u yeniden yüklemeni tavsiye ederim.
Başka bi öneri olarak PHPBB2 plus önerebilirim.
| selim06 wrote: | ||
Haklısın bu iki nedenden kaynaklanıyor olabilir: 1.Tema değişikliği 2.Yeni bir mod yüklenmesi.. Fakat biraz araştırma yaptım ve bunun bir çok kullanıcının başına geldiğini öğrendim...Bir kullanıcı bütün forums klasörünü silip yeniden atmış dosyalrı yani bütün değişikleri geri almış ama yine de sorun düzelmemiş..İster istemez SQL problemi mi diye düşünüyorum.Ama BBCode'larla SQL'in bi alakasını kuramadım..Yine de tabloları onarırsan düzelebilir... |
Doğru bi şekilde anlatmış Selim06
php-nuke kullanırken sanırım aynı şey benim de başıma gelmişti. Sanırsam mantıksık mantıklı bi çözümü vardı ama şu anda hatırlamıyorum
İlerleyen süre zarfında aklıma gelirse yardımcı olurum.
burdan gerisi yeni mesaj
şimdide joomlada aynı sorunu yaşıyorum gerçi yine phpbb kullanıyorum busefer mod olarak yazıyı editledigimde kodlar çalışmıyorrr...
burdan gerisi yeni mesaj
şimdide joomlada aynı sorunu yaşıyorum gerçi yine phpbb kullanıyorum busefer mod olarak yazıyı editledigimde kodlar çalışmıyorrr...