FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Czy Wy także macie ten problem??

Kudlaty
pytanie tak jak w temacie...
ostatnio nie wiem co sie dzieje ale bardzo często jak chce wejsc na forum to cos sie dzieje tak jakby server nie istnial... i musze kilka krotnie odswierzac by wejsc na moja stronke...
nie wiecie co sie dzieje??
Balcard
No jak chciałem przeczytać twój post to taki mi się tak działo. Niewiem czym to jest spowodowane ale musze kilkakrotnie w link klikać i cofać żeby wszystko szło tak jak powinno. No i mi chce wszystko zapisywać na dysku :/ Wszystkie pliki php.

Pozdrawiam Balcard.
venom6
Mi również często się to zdarza, nie wiem czym to jest spowodowane, może po prostu robią jakieś prace na serwerze. Najlepiej jak by udzielił nam odpowiedzi w tym temacie Pan Admin Wink
Pozdrawiam Venom.
draqo
Moim zdaniem może to być również wina samego skryptu. Taki problem zauważyłem również na innych forach opartych na PHP BB.
oxwood
ja nie zauważyłem takich problemów ani na forum, ani na mojej stronce. A na którym serwie masz stronke, bo może coś z tym serwem jest ?
spooki86
Ja też tak miewam z tym forum, tylko że umnie odswieżanie raczej nie pomaga i muszę sprubować o wiele póżniej włączyć forum.

Może forum jest już tak popularne i jest dużo ludzi że są przeciążdenia ? Laughing Wink
ogurek
u mnie srednio co pol godziny serwer poprosstu jakby sie wylaczyl, poprostu niemozna wyswietlic strony i kicha, czasami trwa to 1 minute a czasami nawet 2h Shocked serwer z numerkiem 2
pawelsz
Nie zdarzylo mi sie, czasami serwer numer 2 na pare(nascie) sekund nie odpowiada ale potem wszystko gra. Tak ze chyba powinienem sie cieszyc Wink dwugodzinnej nieobecnosci nigdy nie napotkalem
pabloo
No i u mnie cos ostatnio server pada non stop , wejde co direct admina sie wyswietli normalnie a chce w cos wejsc to wyskakuje ze nie moze wyswietlic strony :/ strone to robie cały czas to wiekszych padów nie zauwazyłem ale cos ten serv za czesto pada , moze jakas reorganizacja , moze jakis mod cos wie o tym ??
Ramelof
MI chodzi wszytko jak powinno żednych awari i strony od razu wchodzą. Może coś na łączach macie albo jestescie jak jest duzo ludzi i serwer sie troche przerywa.
Kudlaty
no i problemy sie skonczyly...
mam na frihost.net
kiedys to normalnie byla udręka.. czesto padał i nie wiadomo co.. a teraz jest super.. Very Happy
Calemb
A ja takie problemy mam niestety nadal. Nie chce narzekać i w ogóle bo takie tematy to tylko offtopy i było już kilka takich, więc prosze tylko o jedno:
Czy dzieje się coś poważnego z serverem nr. 2? Jeśli tak to jak szybko zostanie to naprawione?
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.