FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Wie heeft ervaring met Mollie iDEAL oscommerce contributie

Babi
Ik kwam bij de de contributie pagina's van Oscommerce de Mollie iDEAL contributie tegen. Wie heeft deze ooit gebruikt en wat zijn de ervaringen daarmee? Wat is de toegevoegde waarde ten opzichte van andere iDEAL contributies?

Groeten,
Babi
joe_nl
Toevallig ben ik vanmiddag op Mollie bezig geweest om naast 3 telefoon-donaties ook 3 grotere iDEAL neer te zetten voor een donatie-pagina van een site die ik beheer.

Een voordeel is dat het iets goedkoper is ten opzichte van 'per telefoon', wat ik probeer te zeggen is: je houdt er meer aan over wanneer er eenzelfde bedrag gedoneerd wordt.

De SMS-tarieven zijn bij Mollie nogal hoog, hoe het verder gaat lopen weet ik nog niet.

Ik ben ook erg benieuwd naar ervaring van anderen met het betalen op internet, hetzij via Mollie, hetzij via een alternatief.

Mvg. Joe.
atleetalie
ideal is een betaalprogramma van de verenigde nederlandse banken, de grote banken doen allemaal mee, en het werkt heel snel, je moet alleen wel internetbankieren van je bank hebben anders werkt het niet en zal je anders moeten betalen, maar ideal is net zo veilig als internetbankieren. Je kilkt op betalen je komt bij je bank terecht, log in en betaal!

heel eenvoudig

kijk bij je eigen bank voor meer informatie
joe_nl
Ik heb ondertussen een aantal keer met Ideal betaald, werkt inderdaad velkkeloos, en nu ben ik benieuwd: kan je zelf ook kostenloos zo'n link op je site zetten mocht je mensen via dat systeem willen laten betalen?

Ik werk ondertussen niet meer via Mollie, maar ik weet niet of zij zelf een deel inhouden van het betaalde bedrag. Zijn er kosten voor het opzetten van een iDEAL-systeem, en waar kan je dit het makkelijkst doen?

Grz. Joe.
allesvoorhobby
mijn ervaringen met Mollie worden steeds slechter, we moeten te lang wachten op de uitbetalingen waneer er moet worden uitbetaald aan de client hebben ze ineens bankstoringen, je moet dan gewoon nog langer op je eigen geld wachten 14 dagen of langer is niet ongewoon en dat 4 x per maand, nee vandaag zijn ze bij ons van de site gehaald.
T.C.
Related topics
Beste Spel
Wat vond je van de intocht van sinterklaas?
Welke pop-up blocker is het beste
MAMBO / JOOMLA CMS
ervaring met live cam voor een site?
spamforum en is oplossing mogelijk of ...
Wetenschap VS god
audio converter
Draadloos internet
FTP server
Ben jij 17??
Adya Classic - kwelling voor oor en brein?
oscommerce installeren via ftp
Ervaring met zelf smartphone repareren?
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Dutch -> Computers en Techniek

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.