FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Drukarnia

WMP
Witam. Poszukuję jakiejs drukarni która by wydrukowała plakat ( 2823 x 1883 px) w nakładzie 1 sztuka. I tak żeby się wyrobili do piątku, tan zebym w piątek miał.

Czy ktoś moze coś takiego widizł albo poradzi albo sam wydrukuje?
Bigrazer
ech... google.pl i masz Razz

http://branze.teleadreson.com.pl/lubelskie/drukarnia.html
spis drukarni w lub w okolicy lublina.
WMP
byłem na tych stronach, ale wydaje mi się ze na jeden egzemplarz to niedrukują
cambridge
jeden egz wydrukuje ci kazda firma od wielkoformatowego druku cyfrowego, ale zapacisz jak za zboże;-)
loginos
lepiej wydrukuj sobie od razu kilka tysięcy Very Happy
będzie niwiele drożej a zostanie ci na pamiątke Cool
hyhy
Albo drukuj na A4 a potem posklejaj!
Feodaron
Idz do pierwszego lepszego lokalu z Ksero A0 tam napewno bedą mieli sprzet zeby ci to wydrugkować Razz
loginos
Feodaron wrote:
Idz do pierwszego lepszego lokalu z Ksero A0 tam napewno bedą mieli sprzet zeby ci to wydrugkować Razz

obawiam się że jakośc takiego wydruku nie byłaby zadowalająca
WMP
powiem co chcę zrobić. Otóż kolega ma urodziny, a nic nei zorbi lepszego prezentu jak ciepła kartka z zielonymi żabami (jeżlei ktos będize chciał to wrzuce do siebi i dam wam żabki, nie będe krył ze pochodzą z włamu na serwer, ale to tak dawne że nikt o tym niepamieta Smile prócz mnie, bo sie włamałem[ale sie nachwaliłem Smile]).
votd
Boże święty Razz

Gdzie znajdziesz drukarnię która wydrukuje ci jeden egzemplarz?
Jakby 1000 to może i by wydrukowali, ale jednego to po znajomości jedynie (ponoć i to dobrej). Chociaż niewiem, bo nie znam się na tym. Ale drukarnia, jak sama nazwa wskazuje, drukuje - ale drukuje w ilościach sowitych a nie 1 egz.Razz
Postman
Przy jednym egzemplarzu proponuję kredki i ołówek. Prezent będzie oryginalny i niepowtarzalny. Laughing
Bigrazer
Ja kiedy robiłem kiedys plakat to drukowałem na 8 kartkach a4 i je posklejałem Smile

Pamietam że kiedyś mój kolega miał drukarke a3 ale była to tylko czarnobiała Smile (z takiej to by było łatwo posklejać Razz)
loginos
WMP wrote:
a nic nei zorbi lepszego prezentu jak ciepła kartka z zielonymi żabami (jeżlei ktos będize chciał to wrzuce do siebi i dam wam żabki,

W takim razie pochwal się tymi żabkami Very Happy
WMP
No to się chwalę zabulkami Smile

http://img526.imageshack.us/img526/4076/73224hx6.jpg
grumman
wyjebiste zdjecie.

wiem ze juz po sprawie ale na przyszlosc radzil bym przejssc sie po punktach ksero wielkoformatowych.

nie we wszystkich sa ale moze uda sie trafic na drukarki a0.
w wiekszosci sa one czarno-biale do druku projektow (cad, solid edge wiem bo tak non stop robie) dzialaja jak ksero. sa tez takie ktore drukuja plakaty w formatach wiekszych od a0 i w kolorze na blyszczacym papierze. wyglada bosko, format 1700mm na 2300mm z czerwonym ferrari. zaby tez by niezle wygladaly
kla_bor
Jednego egzemplaza to i m pewnie nie bedzie sie chcialo drukowac, ale zawsze mozna sprobowac w duzych punktach ksero.

Ale proponuje ci inne rozwiazanie. Podziel to na czesci wielkosci A4 i kazde z nich opraw w antyrame. Wieszasz to na scianie tak jak to powinno wygladac ale z np 2 cm przerwami pomiedzy kolejnymi czesciami. Razem daje to piorunujacy efekt, nie wyglada na posklejane i mniej kosztuje. Sproboj polecam. Na niektorych stronach z aranzacja wnetrz mozna zobaczyc wlasnie taki styl wieszania plakatow, sprawdz sam. Bomba
Joker
Mam nadzieję że nie dzwoniłeś do drukarni prosząc o jeden taki egzemplarz bo takie zamówienie to najszybsza droga do zawału serca dla tej pani przy telefonie Razz
WMP
nie oszczedziłem jej zywota
Joker
No wiesz... Może być ciężko żyć ze zgonem na sumieniu Razz Ale w końcu jak kto lubi... Hehe Very Happy
WMP
źle meni zrozumeiałeś maiło być tak. Nie, oszczędziłem jej żywota
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.