a pozień jak wchodzin na forum poziomu strony głównej?
a wiecie moze co trzeba zrobic kiedy po wpisaniu tego adresu do forum (adres jest poprawny) pojawia sie okienko i przegladarka chce sciagnac ten plik index.php ?? forum chyba sie zainstalowalo dobrze bo skozystalem z tej opcji w cpanel-u. pomozcie niewiem co jest grane, chcialem sie troche pobawic tym forum moze sie kiedys przyda
reinstalka forum nic nie pomogla nadal mam ten sam blad. szkoda ze mi nie dziala bo chcialem sie tym troche pobawic.
Katarn ty niebadz taki madry, nie pisz glupot bo to tylko forum zasmieca. a nawet gdybym chcial zrobic cie adminem to i tak niemoge bo niemoge sie do forum wogule dostac (a innych sposobow nieznam bo w php nieumiem pisac ani na bazah sie zabardzo nieznam).
To zależy jak kto chce. PHPBB2 jest dziurawe przyznaje, ale w miare proste w obsłudze.
Próbował tu kto¶ stawiać Invision Power Boarda?
Za invision power board trzeba placic (cracka przy komercyjnej dzialalnosci nie uzyje), PunBB troche mnie swoja spartanska prostota odstrasza. A phpBB ciagle jest uaktualniany i chyba przy nim pozostane.
no ja akurat chce sie pobawic phpbb2. ale nadal mi niedziala i niewiem co jest grane. nadal jak chce otwozyc plik index.php przegladarka probuje mi sciagnac go na dysk a nie chodzi o to. ktos wie co moze byc przyczyna. moze gdzies w tym cpanel-u trzeba cow wlaczyc albo podac jakas sciezke do czegos ?? pomocy. w tej dziedzinie jestem laikiem
wiecie moze ile kosztuje licencja na spolszczone forum vBulletin ??
Spolszczenie jest chyba za darmo jak kupisz pelna wersje. Mozesz tez spolszczyc samodzielnie... Ale troche duzo bylo by z tym roboty. Poszukaj w goglach, ja znalazlem jakies darmowe (nieoficjalne).