Witam,
Jakiś czas temu widziałem reklame Fast and the Furious 3: Tokyo Drift, usłyszałem coś takiego:
| Quote: |
| (...)potrzebny jest szybki samochód i szybki kierowca |
Już ten szybki kierowca mnie rozbawił, ale ok, teraz oglądam tv i leci inna wersja zapowiedzi tego samego filmu, a tam:
| (...)szybki samochód to nie wszystko |
Czy dystrybutor filmu to totalny debil??
Nie, po prostu powie wszsytko aby tylko ludzie poszli do kina. Dwie poprzednie czesci nie potrzebowaly az takiej reklamy a teraz widac ze im chyba nie wyszla produkcja i coz... tonacy brzytwy sie chwyta i robi mnostwo bledow
btw: Ty widziales obie wersje, ale niektorzy zobacza tylko jedna i moze ten badziewny plakat...
poprostu kiepski film wymaga kiepskiej reklamy, zeby ludzie lubiący takie 'superprodukcje' poszli do kin... tyle
To lipa bedzie - a moze juz jest - nie lubie takich produkcji, gdzie po sukcesie jedynki ukazuja sie kolejne przesadzone w szczegoly filmy. Oczywiscie nie dotyczy to filmow ktore maja bardzo dlugo fabule i poprostu podzielone sa na czesci jak np. Lord of the rings, Harry Potter, Star Wars itd.
"Oglądałem" 2 poprzednie wersje. Pierwszo obejrzałem całą, pół spiący, a drógą tylko połowę. Bo to nudne jeżdzą fajnymi samochodami i było takie troszke nudne
, albo gadaja ciągle i gdiześ łażą, nuda. Boję sie oglądac 3 część
2 poprzednie były bardzo fajne. ta też zapowiada się ciekawie. może tylko reklame zwalili (oby). Ogólnie temat driftowania jest ryzykowny, bo to nie jest tak zawrotna prędkośc, ale obejzymy - ocenimy 
z poprzednimi czesciami to laczy ten film tylko ostatni wyscig z pamietnym Toretto no i moze Evo ;P a tak poza tym to wydala mi sie najslabsza z czesci, chyba ze kogos naprawde kreci drift, dla pozostalych to moze tak z 10-20 minut bylaby ciekawa....
Hmm.
Pierwsza czesc byla fajna i warta zobaczenia (wkoncu jakas nowosc na tamte czasy), druga juz nie trzymala tak w napieciu (wkoncu to juz prawie to samo ) co do trzeciej obawiam sie ze bedzie to kicz.
Jak to mowia pozyjemy zobaczymy
PS. trzeba liczyc tak jak na Oszukac przeznaczenie ponoc 3 czesc rownie fajna jak 1.
Pozdrawiam.
a mi się podobają reklamy Heyah ;D
tak dla ciekawskich projekty Heyah znalazły się w dwudziestce najlepszych wg. Computer Art`sa
w uzasadnieniu podają, że za inne podejście do reklamy -- tak dalej, oby więcej było takich reklam a mniej reklam Viziru i innych takich 
Fast and Furious? Raczej film dla fanów samochodów...
(...)szybki samochód to nie wszystko
Czy dystrybutor filmu to totalny debil?? |
Nie, tłumacz to totalny debil bo reklamówka była tłumaczona na bank z angielskiego (no dobra, amerykańskiego
).
| (...)potrzebny jest szybki samochód i szybki kierowca |
Szybki w sensie "szybki refleks"?
?
Ten film to dla fanów ścigałek i samochodów, reszta szukająca sensacji może sobie odpuścić.
Heh, moze to bylo specalnie, nei wiem. ALe jesli chodzi o sam film to jest mocno wypasiony, pokazuje nocne zycie mlodziezy w Tokio. Rowniez koniec filmu jest mocno odjechany jak pojawia sie nasz lysy znajomy z 1 czesci filmu:D
| Xaros wrote: |
| ALe jesli chodzi o sam film to jest mocno wypasiony, pokazuje nocne zycie mlodziezy w Tokio. |
Hehe, chyba tej z lekka bogatszej... chyba że w Tokio każdy ma kase na super fure (plus gratis panienki - wyposażenie standardowe)....
| Rowniez koniec filmu jest mocno odjechany jak pojawia sie nasz lysy znajomy z 1 czesci filmu:D |
O, to znaczy że wcisneli pana Van Diesla (coż za odpowiednie nazwisko dla takiej persony
). Ciekaw tylko jestem ile kasy za to dostał... Teraz to pewnie w każdej cześci będzie obecny...
A co do tłumaczenia - cóż jak się coś robi na szybko to i błędy wychodzą.
Zresztą film ważny a nie tłumaczenie zapowiedzi do niego 
Racja, ale nie zmienia to faktu, ze film jest super, ale jak dla mnie to 2 czesc jets najlepsza z calej 3