FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Reklamy...

ChesterB
Witam,
Jakiś czas temu widziałem reklame Fast and the Furious 3: Tokyo Drift, usłyszałem coś takiego:

Quote:
(...)potrzebny jest szybki samochód i szybki kierowca

Już ten szybki kierowca mnie rozbawił, ale ok, teraz oglądam tv i leci inna wersja zapowiedzi tego samego filmu, a tam:

Quote:
(...)szybki samochód to nie wszystko

Czy dystrybutor filmu to totalny debil??
fallco
Nie, po prostu powie wszsytko aby tylko ludzie poszli do kina. Dwie poprzednie czesci nie potrzebowaly az takiej reklamy a teraz widac ze im chyba nie wyszla produkcja i coz... tonacy brzytwy sie chwyta i robi mnostwo bledow

btw: Ty widziales obie wersje, ale niektorzy zobacza tylko jedna i moze ten badziewny plakat...
vrooth
poprostu kiepski film wymaga kiepskiej reklamy, zeby ludzie lubiący takie 'superprodukcje' poszli do kin... tyle
kla_bor
To lipa bedzie - a moze juz jest - nie lubie takich produkcji, gdzie po sukcesie jedynki ukazuja sie kolejne przesadzone w szczegoly filmy. Oczywiscie nie dotyczy to filmow ktore maja bardzo dlugo fabule i poprostu podzielone sa na czesci jak np. Lord of the rings, Harry Potter, Star Wars itd.
WMP
"Oglądałem" 2 poprzednie wersje. Pierwszo obejrzałem całą, pół spiący, a drógą tylko połowę. Bo to nudne jeżdzą fajnymi samochodami i było takie troszke nudne Smile, albo gadaja ciągle i gdiześ łażą, nuda. Boję sie oglądac 3 część
Antek88
2 poprzednie były bardzo fajne. ta też zapowiada się ciekawie. może tylko reklame zwalili (oby). Ogólnie temat driftowania jest ryzykowny, bo to nie jest tak zawrotna prędkośc, ale obejzymy - ocenimy Smile
fallco
z poprzednimi czesciami to laczy ten film tylko ostatni wyscig z pamietnym Toretto no i moze Evo ;P a tak poza tym to wydala mi sie najslabsza z czesci, chyba ze kogos naprawde kreci drift, dla pozostalych to moze tak z 10-20 minut bylaby ciekawa....
hawranek31
Hmm.

Pierwsza czesc byla fajna i warta zobaczenia (wkoncu jakas nowosc na tamte czasy), druga juz nie trzymala tak w napieciu (wkoncu to juz prawie to samo ) co do trzeciej obawiam sie ze bedzie to kicz.

Jak to mowia pozyjemy zobaczymy Wink

PS. trzeba liczyc tak jak na Oszukac przeznaczenie ponoc 3 czesc rownie fajna jak 1.

Pozdrawiam.
andy89
a mi się podobają reklamy Heyah ;D
tak dla ciekawskich projekty Heyah znalazły się w dwudziestce najlepszych wg. Computer Art`sa Smile
w uzasadnieniu podają, że za inne podejście do reklamy -- tak dalej, oby więcej było takich reklam a mniej reklam Viziru i innych takich Smile
votd
Fast and Furious? Raczej film dla fanów samochodów...

Quote:
(...)szybki samochód to nie wszystko

Czy dystrybutor filmu to totalny debil??

Nie, tłumacz to totalny debil bo reklamówka była tłumaczona na bank z angielskiego (no dobra, amerykańskiego Razz).

Quote:
(...)potrzebny jest szybki samochód i szybki kierowca

Szybki w sensie "szybki refleks"? Smile ?

Ten film to dla fanów ścigałek i samochodów, reszta szukająca sensacji może sobie odpuścić.
Xaros
Heh, moze to bylo specalnie, nei wiem. ALe jesli chodzi o sam film to jest mocno wypasiony, pokazuje nocne zycie mlodziezy w Tokio. Rowniez koniec filmu jest mocno odjechany jak pojawia sie nasz lysy znajomy z 1 czesci filmu:D
Camel
Xaros wrote:
ALe jesli chodzi o sam film to jest mocno wypasiony, pokazuje nocne zycie mlodziezy w Tokio.

Hehe, chyba tej z lekka bogatszej... chyba że w Tokio każdy ma kase na super fure (plus gratis panienki - wyposażenie standardowe)....

Quote:
Rowniez koniec filmu jest mocno odjechany jak pojawia sie nasz lysy znajomy z 1 czesci filmu:D

O, to znaczy że wcisneli pana Van Diesla (coż za odpowiednie nazwisko dla takiej persony Razz). Ciekaw tylko jestem ile kasy za to dostał... Teraz to pewnie w każdej cześci będzie obecny...

A co do tłumaczenia - cóż jak się coś robi na szybko to i błędy wychodzą.
Zresztą film ważny a nie tłumaczenie zapowiedzi do niego Cool
Xaros
Racja, ale nie zmienia to faktu, ze film jest super, ale jak dla mnie to 2 czesc jets najlepsza z calej 3Very Happy
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.