FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Pytanie dotyczace frihost

Oyster
Witam,

Czy ten hosting umożliwia zainstalowanie forum phpBB by Przemo? Wink
fallco
tak.
wystarczy przeczytac FAQ ;P
Oyster
Ok, dzięki za pomoc. Wink
Ramelof
Jeżeli myślisz, że takimi wypocinami utrzymasz konto do się grubo myslisz. Było już poruszane o jednolinijkowych postach. Myśle, że moderatororzy powinni się takimi głupimi tematami zająć.
Oyster
No i poco sie dosąć? Przecież grzecznie zapytałem. Wink
Bigrazer
Jeżeli pytasz o to czy da sie tu zainstalowac forum phpBB by przemo to ja mówie że tak i doskonale działa. Dowodem jest moje forum Wink Link w userbarze, ale temat jest do zamknięcia.
pabloo
Jak bys poczytał faq , dowiedział bys się ze dozwolone jest instalowanie skryptów for i portal które sa free , lub jesli masz wykupiona licencje na nie , nie wolno instalować skryptów typu NULLED ( wiadomo o co cho )

więc phpbb jest free i mozesz smiało je instalować , jesli czegoś nie wiesz poczytaj faq , a jeśli czegoś tam nie ma pisz tu .

Mod temat do zamkniecia Very Happy
Xaros
Twoje pytanie swiadczy wylacznie o tym iz nie przeczytales w calosci lub dokladnie FAQ, ktore swoja droga jets dosc obszerne, ale coz. Jest w nim zawarte wszelkie informacje dotyczace dzialajacych na frihoscie systemow. Problem moga miec osoby nieznajace ang.

Pozdrawiam, Xaros
Nolt
Razz i sie dziwicie czemu nie ma nowych ludzi Razz jak kazdy goraco ich tak wita Razz wiadomo ze kazdy nowy nie wpadnie i nie przestudiuje wszystkich rules faq itp... a jesli zobaczy ze go kazdy grzecznie wita woli pogadac na nie polskiej czesci niz sie klucic z polakami ktorzy BARDZO stosuja sie do faq i kazdy czyta je codziennie i uczy sie ich na pamiec Smile

btw. frihost obsluguje wszystko, mozesz na nim zainstalowac co tylko dusza zapragnie Smile
Xaros
No moze i tak, ale jak dla mnie i raczej dla wieszkosci nie trudno sie domyslec ze jelsi hosting oferuje php i mysql to bedzie mu dzilac prawie wszystkie systemy portalowe a w szczegolnosci phpBB by przemo Wink
Deathplanter
Nolt wrote:
Razz i sie dziwicie czemu nie ma nowych ludzi Razz jak kazdy goraco ich tak wita Razz wiadomo ze kazdy nowy nie wpadnie i nie przestudiuje wszystkich rules faq itp... a jesli zobaczy ze go kazdy grzecznie wita woli pogadac na nie polskiej czesci niz sie klucic z polakami ktorzy BARDZO stosuja sie do faq i kazdy czyta je codziennie i uczy sie ich na pamiec Smile

btw. frihost obsluguje wszystko, mozesz na nim zainstalowac co tylko dusza zapragnie Smile

www.otscms.com
Skrypt wymaga PHP5 Wink Powodzenia przy instalacji.
Nolt
Razz no moze jest tam jakis wyjatek ze sie nie da zainstalowac Very Happy ale praktycznie prawie wsszystko dziala Very Happy

kill tibia Razz
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.