FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


FTP upload problem





dbking
when i uploading directories with lots of files its stop in the middle,
saying that the conected side didnt respond correctly after a period of time.

i have notice this is happening after a "LIST -aL" in the log line.
(when its moving to another sub-direcrtory to upload).

im using smartFTP V2.0

sorry for my lame english. can someone help me with this?
Ratman2050
dbking wrote:
when i uploading directories with lots of files its stop in the middle,
saying that the conected side didnt respond correctly after a period of time.

i have notice this is happening after a "LIST -aL" in the log line.
(when its moving to another sub-direcrtory to upload).

im using smartFTP V2.0

sorry for my lame english. can someone help me with this?


This problem is common. It happens to me as well. The best thing to do is put it on active mode, so it retries the connection.
timerecords
Ratman2050 wrote:
The best thing to do is put it on active mode, so it retries the connection.


Thanks, I'm gonna try that because I also had that problem a few times
Related topics
ftp upload?
FTP upload - login incorrect
FTP UPLOAD RATE
File upload problem :'(
ftp connection problem
FTP Login Problem..
FTP Server Help!?!
phpmyadmin upload problem
[RESOLVED] php file upload problem
ftp upload
FTP Client
FTP Upload Problem
FTP / FileZilla problem
Wordpress upload problem
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.