FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ile masz lat

Ile masz lat??
0 - 18 lat
59%
 59%  [ 36 ]
18-20
14%
 14%  [ 9 ]
20-25
19%
 19%  [ 12 ]
25-30
3%
 3%  [ 2 ]
30-40
1%
 1%  [ 1 ]
40-60
0%
 0%  [ 0 ]
60-100
1%
 1%  [ 1 ]
Total Votes : 61

Bigrazer
ile wiosenek macie na swoim karku??
luxtu
ja wlasnie skonczylem 18 w tym roku Razz
idzie mi 19 Cool
liber
Ja mam 16 lat i sie czly czas ucze obslugi php
martinmarshall
Widze ze tu same dzieci. Mam 21 lat są tu jacyś starsi ludzie w moim wieku Wink .
Bigrazer
A ja mam 17 wiosenek i za pół roku bede mógł legalnie, na własnym ogródku, na oczach własnych rodziców i babci oczywiście popijać piwko z kolegami na grilu.
ibix
18...a co do php... to korzystam z darmowych skryptow...narazie przerabiabiam podstawy programowania....w szkole Pascal, delphi...w domu C++ Smile
ze4lot
ja też 17. W 4 klasie podstawówki Turbo pascal. We własnym zakrecie PHP i C++, java. Teraz w liceum Visual Basic :p
Pozdrawiam

Last edited by ze4lot on Sat Aug 06, 2005 3:18 am; edited 1 time in total
Camel
Hehe, ja mam parkę Smile

22 znaczy Very Happy
duki
Ja mam 18 lat Very Happy ( ale jeszce nie skończone ... heh tak to jest jak ma sie urodziny w grudniu .... Sad )
Galar
W takim razie to ja jestem tutaj najstarszy Exclamation

A licze sobie prawie Wink 28 wiosenek.

I co Wy na to?
krzychu
a ja najmłodzy?? :/ 17 lat :] hehe
Black & White
Hmmm, łeeee to ja jestem szczeniak w porównaniu z wami.
19 lat mam Razz
oxwood
ja róznież mam 21 lat Wink
v3nd0r
ja juz od 20 lat jestem Adrianem Razz
pawelek
krzychu wrote:

nie tylko ty, tez mam 17 Smile
knieja
Nie tkai najmlodszy ja w sierpniu koncze 15 wiec jest troche roznicy Very Happy. Umiem HTML-a nuczylem sie w 4 klasie a do php i reszty mnie nie ciagnie. Bawie csie troche grafika i powime szczerze ze barzo to mnie zainteresowalo. Chcialbym w przyszloasci cos tworzyc i dostawac za to kase Very Happy... A tkp ozatym to smigam na deseczce Smile
matir
Część !!

Pytacie się ile mam lat !!! A więc mój wiek jest w przedziale opcji nr. 1 czyli 0-18.
ciotka
czy to nie dziwne, że na forum nie ma żadnego 60latka? Twisted Evil

ja mam 17, ale niestety co rok się zwiększa Wink
fallco
a ja mam 19 lat (no w sumie to za pare dni 20) i ciesze sie ze nie jestem najmlodszy w towarzystwie Smile
Arcio
ja od miesiaca ciesze sie..albo nie ciesze pelnoletnoscia
niby fajnei ale juz problemy z policja

CO ZA KRAJ NAWET SIE W PARKU NAPIC NIE MOZNA :/
ciotka
Arcio 48 było czy mandacik?

mendy przebrzydłe, chmurki przecież takie ładne są Cool
chorazy
Pieknie nam sie tutaj uwidacznia struktura wiekowa internautow (maniakow, tworcow www, gadulow ?)

Bo jakby nie bylo choc bardzo roznorodnie, to jednak stanowimy mala, "zamknieta" grupke spoleczna - tak mi sie wydaje - wolalbym zeby tu sie wypowiedzial jakis psycholog (np moja narzeczona - ale ona tutaj na pewno nie bedzie pisac Wink
HunterMac
A mi we wrzesniu stuknie(bum) 23 latka, po przeczytaniu poprzednich postow zaczynam doszukiwac sie siwych wloskow na skroniach. No coz, ale z charakteru pozostane wiecznym 16-to latkiem, to jest sposob na zycie ;P
Timczak
krzychu wrote:
Nie jesteś najmłodszy ja mam 15 Wink
knieja
No to tak jak ja - i bardzo dobrze... Hehe... Mnie sie jakos do dorodslosci nie spieszy, bo po co Question Confused
Cult
mam już 15 lat, ale ten czas leci Razz
grumman
widac ze przy moim wieku (23 lata) zaczynam byc lekko za stary na ta przygode z internetem Twisted Evil
katarn
Galar, jesteś w moim wieku. Też 28 lat mam.
Slimagh
Ja mam 21 (22 niedługo). Tylko wyglądam starzej, na jakieś 2005 lat.
scholarz
ich bin 23

i az sie boje kiedy stukinie mi 30 i testosteron zacznie spadac, a przeciez borwarki pic nalezy Very Happy - wtedy okaze sie ze stałem sie szczesliwym posiadaczem mieśnia piwnego Sad

Pozdro norbi
Kudlaty
ja mam 18 lat... 3 lipca miałem osiemnastkę...
ale i tak wszyscy jak mnie widzą to dają mi tak gdzieś w przedziale 20-24 lata... no cóż... skoro tak staro wyglądam... ale ja wiem swoje...
chociaż z drugiej strony może ja się sype i dlatego aż tyle mi dają lat... kto to wie... nie chcą mi powiedzieć wredne hamy... Very Happy
Chemik
Ja mam 16 Very Happy znany rocznik 1989 Very Happy
skoczek_2002
Widzę, że nie pisałem... Mam 12 lat skończone...
Stypens
Ja mam 24. ale paradoks jest taki ze zamiast byc starszy to robie sie młodszy. przynajmniej duchowo Very Happy
Kudlaty
ale to dobrze dla Ciebie... bo młodość to cenna rzecz
skoczek_2002
Tak.... A wszyscy nauczyciele chcą ją zniszczyć ??
Kudlaty
wiec odgryźmy sie im tym samym... zniszczmy im stsarość... Very Happy Twisted Evil
skoczek_2002
Kudłaty Porządek... Nikomu nie będziesz nic niszczył...
wolny77
ja mam 15 i co?? Wink chdze do gimnazjum
WMP
<placze> nie jetsem najmłodszy, skoczek znowu mi podstakujesz Smile mam 13 latek
Kudlaty
skoczek skończ te kłutnie ze mną...
skoczek_2002
Ekhm... Dobra...
JA JAK NIE LUBIĘ BYĆ W SZÓSTEJ, BO TE PEDAŁY Z GIM SĄ NIE DO WYTRZYMANIA...
WMP
hahahahhahahahahahhaahahahahahhahahahahahhahahhahahahahah

a co masz podstawówke z gimanzjum?
Kudlaty
heh. człowieku Ty sie ciesz puki masz tą podstawówkę... choć wolałbym gimnazjum... bo w gimnazjum mozna se zrobic totalną olewke na wszystko co sie dzieje w szkole... a przynajmniej ja tak miałem... olewałem sobie wszystko a wychodziłem na najgorszej ocenie 3... Very Happy
Dr4goN
Ja za to lat mam 87!
WMP
Kudlaty wrote:
heh. człowieku Ty sie ciesz puki masz tą podstawówkę... choć wolałbym gimnazjum... bo w gimnazjum mozna se zrobic totalną olewke na wszystko co sie dzieje w szkole... a przynajmniej ja tak miałem... olewałem sobie wszystko a wychodziłem na najgorszej ocenie 3... Very Happy

lol u nas leci pała za pałą
Kudlaty
ja w pierwszej technikum z jednego przedmiotu przez cały rok nazbierałem 23 pały... Very Happy
WMP
lol, jaki to był przedmiot?
skoczek_2002
Fajnie pały... Ja wolę 6!!
WMP
Aj wole mieć 4 i nei być kujonem Smile
Dr4goN
Ja znam gościa który głosi teorię: "do 6 po trupach!!!" A oto ona:
1+1+1+1+1+1=6. Jeno chłop zapomniał podzielic to 6 po 6 ocen....
Kudlaty
PEiE... Podstawy Elektroniki i elektrotechniki... dziwny przedmiot nie... :/
no ale cóż... wyszłem na 2 nie wiem jakim cudem ale sie udało... Very Happy
Ramelof
Ja mam 14 lat
cos
latek mam 13, więc najmłodzszy nie jestem Wink skoczek 2002, ja też mam podstawówkę z gim. w sumie, to to czasem nei jest takie złe. ja np. mam kilku qmpli w gim. i nie narzekam na ten system. a ci, którzy akurat mogą do mnie coś mieć, to im mogę spokojnie dać po pysku, więc problemów nie mam Laughing
skoczek_2002
Hehe... Niezła Beka...
ppp2
A ja mam 10 Razz
Kudlaty
i z kim ja tu siedze... kurde... czuje sie jak w przedszkolu... jako nauczyciel... Razz
cos
Kudlaty wrote:
i z kim ja tu siedze... kurde... czuje sie jak w przedszkolu... jako nauczyciel... Razz

za przedszkole mógłbym się obrazić Exclamation Laughing Razz
Kudlaty
to sie nie obrażaj... no to z ludzmi poniżej mego wieku... :p
ChesterB
w kwietniu skonczylem 16 lat Smile
ambrozy
stary się czuje - niedlugo 19 na karku
Kudlaty
no właśnie.. stare pruchna z nas...
GKH
heh, jak skoncze 18 lat w styczniu 2006 Laughing
Kawka
Czy to nie za głupi temat?

przecież już piszemy w kategorii To własnie my polacy Razz

Ja mam 15 lat skonczone w marcu Shocked
Kudlaty
w sumie to nawet wydaje sie bardzo głupie...
GKH
Kudlaty wrote:
w sumie to nawet wydaje sie bardzo głupie...

też tak uważam, zrobione temat żeby nabic posty heh ;P
Cult
Przecież oto tu chodzi Razz Myśle że mało kto pisze tu bo lubi bo to forum jest o wszystkim i o niczym! Oczywiście zawsze jest jakaś granica spamowania Razz
cos
właśnie. tutaj się pisze żeby sobie nabić posty. oczywiście bez większego spamu (wszyscy się do tego stosują oprócz Skoczka2002). ja np. nie bardzo lubię to forum, ale muszę pisać, bo serv. mi potrzebny Wink
Kawka
a nie można by założyc nowego tematu "offtopic" Twisted Evil

hehe, ale by już wtedy wszyscy spamowali i nabijali pkt Razz

CHYBA GLUPIA ODPOWIEDŹ DODAŁEM Shocked
chorazy
podsumowujac: strasznie mloda mamy strukture wiekowa - same szczawiki Wink i jeden sciemniacz (60-100) Wink krolestwo dla tego kto mi znajdzie takiego kolesia Wink
Kudlaty
hmmm w sumie można poruszyć temat offtopic i spam... to by wtedy było no... moze byśmy sie uspokoili... zrobili jakieś życiowe tematy.... i by fajnie było... Smile
Kawka
założyć temat offtopic bez naliczania pkt Very Happy i frih$
napewno mało osób bedzie spamować Razz
marines
no to "dzieci" górą! Very Happy ja mam 15 lat (w styczniu bede miał 16 Wink ), a mój staż przy kompie wynosi już... 7 lat. hehe... ale sie opłaca Very Happy
xardas102
Więc ja mam 16 lat, eh jescze 2 do 18 Very Happy
Kudlaty
Młodość jest piękna.. a ja sie juz sype... wszyscy młodzi gibki... a ja 18 na karku... Razz
ale za to ja juz mam dowód.... Razz i niedługo prawko... Razz
skoczek_2002
Wiesz, powiem ci, że młodość jest obrzydliwa... Nie chce jej znać...
cos
zobaczymy co powiesz mając lat np. 22 Wink
skoczek_2002
O ile wcześniej się nie powieszę, bo tak mam dość..
Kudlaty
standard bycia młodym... Razz ja tez nie raz przezywałem rozterki nad swym zyciem... nawet teraz je czasem mam... ale no cóż... taki juz los... Razz
mtx
18 skończone 3.10 tegoż roku Smile
Camel
skoczek_2002 wrote:
O ile wcześniej się nie powieszę, bo tak mam dość..

Masz teraz jak na razie labe Smile
Zobaczysz potem, będzie dużo weselej.
Za moich czesów (jak sie to fajnie pisze Cool ) to była tylko podstawówka i szkoła średnia (no potem studia ale to juz opcjonalnie).
A teraz wam udziwnili (ble, niby powrót do tego co było kiedyś - czytaj przed wojną...) i tak sobie skaczecie miedzy podstawówką, gimnazjum i szkołą średnią (no liceum znaczy).
Po tych rotacjach to nie wiem czy chciało by mi się studiować Wink

Hehe, jeszcze jedno - Kudlaty, też miałem 2 z Podstaw... Cool
To w sumie u mnie na maturze wyglada nisamowicie - technik elektronik, a chwile niżej: Podstawy elektroniki i elektrotechniki - 2 Laughing

Na szczęście nie kontynuje edukacji w kierunku: elektrnika (dziękuje Bogu bo mam niesamowity anty-talent do elektroniki Twisted Evil - zawsze jak kupuje coś używanego to tak na 80% jest uszkodzone, albo nie działa wcale Smile ).
To tak jak by wam kiedyś światło siadło w domu to sobie pomyslcie że właśnie dostalem posade w elektrowni nieopodal Cool
PaLa
14 latek mam Smile a w grudniu będe miała 15 Wink
karas
Teraz ma 15 a za rok 16 a za dwa 17 a za trzy 18 a za cztery 19 i tak dalej
Gadam bzdury
ChesterB
skoczek_2002 wrote:
Widzę, że nie pisałem... Mam 12 lat skończone...

zbuntowany szczyl Laughing Laughing Laughing
rohis
20 a za pol roku 21 i bede mogl sobie na legalu kupic klamke Cool wtedy was wszystkich powystrzelam za glupie tematy Cool
MaTiPL
14 w styczniu 15 Very Happy
Xaros
17 Exclamation A pomysleć ze tak niedawno sie urodzilem Laughing
NEO-GRYOK
Ja już 14 Razz
A dla niekturych Laughing
Dopiero 14 Razz
Starzeje sie juz mi wlosy siwieja ja to widzeee Wink
Ceasar
Ja mam dopiero 15 (czyli w przedziale "wiekszości"). Cóż, niecałe nawet Very Happy , bo urodziny za miesiąc, dokładnie 28 Grudnia.

Pozdrawiam...
Cano
To bez sensu podawać ile się ma lat, bo na przykład jak za rok zobaczę ten temat to będę musiał do wszystkiego dodawać 1 Very Happy. Wolę więc podać datę swoich urodzin:

29.06.1990

Pewnie nie możecie się doczekać kiedy nastąpi ta magiczna data i będziecie mogli złożyć mi życzenia Wink. Powiem wam, że ja też Razz.

Pzdr
Cáno

PS Powinni dodać rubrykę w profilu z datą urodzenia, kto by chciał to by podawał.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.