FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Co to oznacz ??

luxtu
Code:
21.34 Points
21.34 FRIH$

tak jak w temacie, niech ktos mi powie co to dokladnie oznacza szczegolnie chodzi mi o ten drugi wskazniki Question
brqsl
ten pierwszy oznacza ile masz aktualnie punktow...te punkty sie odejmuja codziennie...a jesli piszesz posty to sie dodaja te punkty....

a ten drugi to w sumie ilosc punktow za napisane posty w calej karierze frihostowca Smile
luxtu
aha...
teraz juz wszystko wiem

dzieki i pozdro
jasiek
skorzystam i sie dolacze...

a co oznacza to "[ Donate ]"
i czemu ja tego nie mam ??
brqsl
nie wiem...ale wydaje mi sie ze mozna komus przelac punkty ze swojego konta... tak to wyglada ale jesli sie myle prosze mnie poprawic Smile
elektronik
Zauważyłem, że za różne posty dostaje się różne ilości punktów. Nie wiem czy to zależy od długości czy może od tego, że to nowy wątek.

"Donate" - tego linku używa się aby komuś podziękować za bardzo przydatną odpowiedź. Oddaje mu się część swoich punktów ale kogo stać na taką rozrzutność Laughing
Black & White
"Donate" jest przydatne bo np. ktoś musi jechać na wakacje i nie ma czasu albo możliwości na to forum.
Wtedy ugaduje się z jednym z userów aby ten mu dawał punkty żeby konta nie usuneli.
Fajny bajer Wink
martinmarshall
A jak ktoś sobie zrobi 10 użytkowników nazbiera punkty a póżniej przekaże jednemu ?
Black & White
To napewno nie będzie polak.
My Polacy jesteśmy uczciwi Twisted Evil

Ps. przecież to bez sensu robić kilka kont.
Tyle samo punktów można sobie nabić mając jedno konto.
Arcio
no chyba ze jedna osoba pisala by to samo x10 z roznych kont Razz
chorazy
martinmarshall wrote:
A jak ktoś sobie zrobi 10 użytkowników nazbiera punkty a póżniej przekaże jednemu ?

A jaki w tym sens - jesli w momencie skonczenia tego postu moje Frih$ zwieksza sie o okolo 2 albo i wiecej - a za chwile i tak przegladne jeszcze conajmniej 10 tematow. W takim razie po cholere mi martwic sie o 10 kont, zwlaszcza ze pisze po polsku wiec sie nie mecze Wink

A tak czy siak z kazdym dniem Frih$ topnieje

Quote:
Wtedy ugaduje się z jednym z userów aby ten mu dawał punkty żeby konta nie usuneli.
Fajny bajer

A o tym to nawet wczesniej nie pomyslalem - no rzeczywiscie fajny bajer.
ciotka
gorzej ze znalezieniem dobrego samarytanina, który by swe punkty nam przekazał Cool
chyba, że zawarlibyśmy z takowym użytkownikiem umowę, zobowiązującą nas do oddania cennych punktów po powrocie z wczasów. Rolling Eyes
krzychu
jakby ktoś nie potrzebował swoich punktów to oczywiście z chęcią przejme :]

a ile się traci punktów codziennie?? albo za co się traci?
grumman
a jezeli jeszcze nie dostalem swojego konta to czy te punkty tez beda odejmowane z mojego konta ?? czy dopiero jak juz otrzymam konto hostingowe punkty beda odejmowane ??
skoczek_2002
Dopiero jak otrzymasz. To opłata za utrzymanie konta.
brqsl
szkoda ze tak nie mozna placic za chleb i kielbase Smile
Bigrazer
Masz racje, ale ja wolę kaszankę Razz
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.